5x toffe Instagram accounts (en deel die van jou!)

Bloggen vind ik leuk, Twitter ook prima vermakelijk, maar Instagram is zeker ook favoriet! Je kunt er immers super makkelijk mooie foto’s delen en inspiratie opdoen van andere accounts. Ik volg er dan ook best wel wat รฉn deel natuurlijk ook regelmatig foto’s op mijn eigen account. Anyways, het leek me wel leuk om wat favoriete accounts met jullie te delen. En dan juist accounts die je wellicht nog niet kent omdat ze internationaal zijn of een specifiek onderwerp hebben. Read on!

@LINDATOL_

Linda kende ik tot voor kort – ondanks haar toch behoorlijk grote volgersaantal – eigenlijk helemaal niet. Tot ze in een aflevering zat van Valerio International, waar ze meer vertelde over haar fashionblog en de toffe dingen die ze daardoor mag doen. Fashionblogs zijn niet zo mijn ding, maar vaak hebben de meiden die zo’n blog hebben wel een tof instagramaccount. Linda ook! Mooie foto’s maakt ze en ja, ik ben stiekem wel heel erg jaloers op alle toffe dingen die ze doet.

@FLOATINGBOHEMIAN

Ina volg ik onbewust eigenlijk al een hele tijd. Ze is een Duitse (fashion) blogger met een toffe stijl die me heel erg aanspreekt. Plaatst bovendien regelmatig foto’s van veel te lekker eten, Essie nagellak en mooie plekken die ze bezoekt. Zeker een aanrader als je wat (draagbare( outfitinspiratie zoekt!

@ESSENCE_COSMETICS

Ik kan me goed voorstellen dat je als mede-beautyliefhebber het account van Essence al volgt. Niet? Ga eens snel doen dan! Zo blijf je namelijk op de hoogte van de nieuwste producten, maar zie je ook lekker veel inspirerende nail-arts en looks voorbij komen. Ik word echt vrolijk van het Instagram account!

@MARIEBODIE

Voor mensen met serieuze skills heb ik oneindig respect en Marie is zeker zo iemand! Ze plaatst op haar Instagram account prachtige illustraties en kalligrafie, onder andere van make-up producten en inspirerende quotes. Ik vind het echt zo ontzettend tof en knap!

@SOFIESUND

En over skills gesproken.. Ook Sofie kan er wat van! Sofie komt uit Noorwegen en maakt echt prachtige en inspirerende foto’s met een bijzondere sfeer. Nu helpt het misschien ook wel een beetje dat ze in een heel mooi land woont, maar toch. Ik vind het ook juist leuk dat ze vaak zichzelf gebruikt als fotomodel en een toffe stijl heeft.

@KARIENANNE

Karien is volgens mij van Nederlandse (of Vlaamse?) komaf, maar heeft een internationaal gericht account en blog. Haar stijl is heel bijzonder – wit, grijs, simpel en strak. Ik probeer m’n eigen Instagram account soms helemaal netjes te krijgen en het lukt me niet haha, dus driedubbel respect voor Karien. Heel inspirerend!

En nu ben ik natuurlijk wel benieuwd of jullie zelf ook een Instagram account hebben en/of leuke favorieten die jullie willen delen. Drop de accountnamen in een reactie hieronder! ๐Ÿ™‚ Oh en als je mij wilt volgen op Instagram, mijn account vind je hier.

Verder Bericht

Vorige Bericht

27 Reacties

 1. Anneloes 4 juni 2015

  Wat een gave accounts! Ik ga er zo een paar volgen :). Ik vraag me nu ineens heel erg af of ik jou wel volg, dus dat ga ik even checken en zo niet dan doe ik dat meteen, haha!

  Mijn instagram: http://www.instagram.com/beautycloudnl/

 2. Do 4 juni 2015

  Fijne inspiratiepost, ik ben MarieBodie meteen gaan volgen. Erg mooie illustraties staan er op haar account ๐Ÿ™‚

 3. Denise 4 juni 2015

  Oh wauw, prachtige accounts. Absoluut goede tips! Je kunt mij volgen via http://www.instagram.com/beautybydenies!

 4. Laura Steenks 4 juni 2015

  Op het account van Essence na kende ik ze allemaal nog niet. Zeker Mariebodie en Karienanne ga ik zo volgen. Jou volg ik al, echt een prachtige plaatjes post je! Dit is mijn Instagram account: http://www.instagram.com/laurasteenks/

 5. Liset - Beautydagboek 4 juni 2015

  Wat heeft Ina een leuke stijl! De moeite waard om te volgen :). Mijn Instagram kun je vinden via: https://instagram.com/beautydagboek/

 6. Femke 4 juni 2015

  Leuke post, ik ga vanavond eens een paar accounts bekijken. Die van mij is nog erg saai, haha. Maargoed, volg hem vooral ๐Ÿ˜‰ https://instagram.com/la_femme_fem/

 7. Nathalie 4 juni 2015

  Wat een leuke accounts, ze zijn allemaal qua stijl heel constant… Of je hebt een hele goede selectie van foto’tjes gemaakt!

  Ik ga je gelijk volgen, ik ben http://www.instagram.com/insideandoutnl/

 8. Svenja 4 juni 2015

  Oh wauw, wat hebben sommige mensen toch prachtige accounts. Heel leuk om aan de hand van dit artikel weer nieuwe inspiratie op te doen! Karien ga ik absoluut volgen, want ik ben dol op van die lichte en rustige foto’s <3 Mijn insta kun je vinden onder: https://instagram.com/svenjalovinglifeiseasy/

 9. Beauty& gezondheid 4 juni 2015

  Wat een mooie insta accounts, ben er zelf ook helemaal verslaafd aan!

 10. lonneke 4 juni 2015

  Oh wauw, wat een prachtige accounts zeg!
  Helemaal mijn smaak. Zo ontzettend tof!
  Dit is die van mij: https://instagram.com/lifeoflonneke/
  Liefs Lonneke

 11. Lara 4 juni 2015

  Super leuk artikel! Ik ben verliefd geworden op Sofiesund haar foto’s, wauw! Ik ben haar dus ook meteen gaan volgen! En jou volg ik nu ook op Instagram ๐Ÿ™‚
  Mijn instagram: https://instagram.com/larakemps/

 12. Nicole 4 juni 2015

  Oeh wat een toffe accounts!

 13. Sophie 4 juni 2015

  Ahh die van essence blijft leuk, hun nagelak is zo fijn en zo goedkoop ๐Ÿ™‚ Mijn eigen instagram is niet bijzonder maar die van mijn pug ben ik dagelijks mee bezig! https://instagram.com/itstobithepug/

 14. lauren 4 juni 2015

  wat een mooie accounts! ik ben Marie Bodie meteen gaan volgen, echt prachtig.
  zelf vind ik @5ftinf , @thiswildidea , @girleatworld en @elienjansen heel leuke instagrams om te volgen.
  Mijn eigen instagram is @laurrnxo

 15. charile 4 juni 2015

  Leuk om te zien! Mijn account is: @charile96

 16. Manon 4 juni 2015

  Leuke Accounts ik volg alleen Essence haha

 17. Mariรซlle 4 juni 2015

  Er zitten leuke accounts tussen! Ik volg jou ook met je prachtige foto’s ๐Ÿ™‚ Mijn account heet @gekopmakeup en ik probeer mijn foto’s te verbeteren haha…

 18. Eilish (artisticstateofmind) 4 juni 2015

  Is het erg dat ik ze niet ken? Behalve die van Essence dan! Mijn account is @mrseilish en post dagelijks +- 3 foto’s!

 19. Ianthe 4 juni 2015

  Ik vind Instagram echt heerlijk om inspiratie op te doen! Ik kan mij uren vermaken met scrollen door mooie accounts ๐Ÿ™‚ Sofie Sund kende ik al, maar ben ook direct een paar andere uit deze post gaan volgen. En jou natuurlijk, want dat deed ik blijkbaar nog niet ๐Ÿ˜‰
  Mijn Instagram is: https://instagram.com/unleashedmemories/

 20. Mieke 4 juni 2015

  Oh wat leuk! Ik ben gek op Instagram, ik kan urenlang door de foto’s scrollen! Thanks!

 21. Daphne 4 juni 2015

  Wat een supermooie accounts <3

 22. Laura 4 juni 2015

  Gave accounts met hele mooie foto’s! Mijn instragram is: http://www.instagram.com/beautyaddicts maar volgens mij volg je me al ๐Ÿ˜‰ Ik jou wel in ieder geval!

 23. Naomi | avecnaomi.com 5 juni 2015

  Leuke tips! Je kunt mij volgen op @probablynaomi X

 24. Jessica 5 juni 2015

  Leuke post!

  Ik maak zelf ook illustraties, vooral van mode en beauty. Check mijn instagram als je meer wilt zien! @geen_gezicht

  XX Jess

 25. Pauline 5 juni 2015

  Nice! Een aantal kende ik al :). De mijne is: https://instagram.com/paulinevsterkenburg
  Nog 2 tot de 700 volgers, hihi!

  Liefs,
  Pauline

 26. Mariska 6 juni 2015

  Ahh nice! Ik volg nooit genoeg mensen op Instagram. Instagram is zo’n heerlijke inspirerende plek.

 27. Stephanie 6 juni 2015

  Ohh goede tips, ik ben Sofie Sund meteen gaan volgen. Want wauw.. haar foto’s!!
  (Mijne: https://instagram.com/stephanievandrunen/)

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén