4x zomerse nagellak

Een dagje 30 graden is toch wel voldoende geweest om ons te doen geloven dat het echt zomer begint te worden. Toch? Ik pakte er in ieder geval spontaan alle vrolijk gekleurde nagellakjes bij die ik heb en lakte m’n nagels spontaan roze, blauw en geel. Benieuwd naar de vier zomerse kleurtjes die ik er het liefst bij pak? Read on!


Rimmel Peachella & Essence Prince Charming

Rimmel kwam laatst met de Rita Ora Colourfest collectie en die kleurtjes zijn zo vrolijk en zomers! Mijn favoriet is toch wel Peachella, een peachy oranje kleur die lekker fris en zacht staat. Prince Charming is wat feller en heeft bovendien een zilveren shimmer, maar vind ik toch ook wel heel tof. Lekker opvallend! Meer over de nagellak van Rimmel lees je hier en meer over de super goede gel nagellak van Essence lees je in dit artikel!


Essie Chillato & OPI Sorry I’m Fizzy Today

Essie’s zomercollectie ligt sinds deze maand in de winkel en is zoals collecties van Essie vaak zijn: qua kleurtjes niet super spannend en bijzonder, maar toch wel erg leuk. Chillato vind ik dan ook best tof, een hele lichte kleur met een vleugje lime! Sorry I’m Fizzy Today van OPI komt uit de eerste Coco Cola lijn (ik las dat er een tweede aan zit te komen!) en die pak ik eigenlijk nog best vaak. Lief roze! Meer kleurtjes van de Essie zomercollectie kan je trouwens hier bekijken en ook over het kleurtje van OPI heb ik al eens geschreven.

Ik ben zoals je kan zien al prima voorbereid op zomerse dagen! Qua nagellak dan tenminste, er moet nog wat werk verricht worden in onder andere de secties zomerkleding en zonnebescherming haha. Welke kleurtjes draag jij het liefst tijdens zonnige zomerdagen?

Verder Bericht

Vorige Bericht

20 Reacties

 1. Lotte 9 juni 2015

  Ik vind die van OPI zo leuk! Echt een schattig kleurtje. En de Rita Ora nagellakjes zijn ook echt nice.

 2. Sandra - Beautybysandra 9 juni 2015

  Die blauwe vind ik echt geweldig! Lekker fel en zomers 🙂

 3. Denise 9 juni 2015

  Heerlijke kleurtjes inderdaad, ik hou van felle kleuren! <3

 4. Dionne 9 juni 2015

  Ik vind dat groene lakje echt heel mooi!

 5. Svenja 9 juni 2015

  Wat een heerlijke kleurtjes, ik word er helemaal vrolijk van <3 de groene kleur is absoluut mijn favoriet. Zelf draag ik het liefst pastelroze nagellak <3

 6. Mariëlle 9 juni 2015

  Ik kan gewoon niet kiezen, al deze kleurtjes vind ik heerlijk zomers. Allemaal heel geschikt voor mee op vakantie 🙂

 7. Sofie 9 juni 2015

  Leuke lakken! OPI Sorry I’m Fizzy Today is zo mooi 🙂

 8. mariska 9 juni 2015

  aaah heerlijk. Ik vind ze allemaal wel erg heel mooi. Die van Essie & OPI vind ik toch het mooiste.

 9. Daniëlle Springer 9 juni 2015

  Vooral die van OPI vind ik erg mooi!

 10. lonneke 9 juni 2015

  Wat een heerlijke kleuren allemaal!
  Vooral Essie Chillato vind ik erg mooi. Net even anders dan normaal!
  Liefs Lonneke

 11. Manon 9 juni 2015

  Wat een mooie kleuren, die van RImmel London heb ik ook!

 12. Nathalie 9 juni 2015

  Ik heb ook de Rimmel Peachella in mijn zomercollectie zitten!

 13. Sophie 9 juni 2015

  De OPI en Essie zijn mijn favorieten 🙂 Vooral het kleurtje van OPI is lekker zomers!

 14. Miranda 9 juni 2015

  Wat een geweldige kleurtjes.

 15. Marjolein 9 juni 2015

  Ik vind het Essie kleurtje super leuk! Ik hou van zomerse kleuren op de nagels <3

 16. Nicole 9 juni 2015

  Wat een mooie lakjes! Ik vind die van OPI echt prachtig.

 17. Femke 9 juni 2015

  Op het lakje van Essie (gele) na, zijn dit helemaal mijn kleuren 🙂

 18. Lotje 9 juni 2015

  Wat een mooie kleuren! Ik vind vooral het lakje van Essie heel gaaf! <3

 19. larissa 12 juni 2015

  Wat een perfecte swatches! Ik vind essence het mooist denk ik

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén