The Instagram tag

Een hele tijd geleden zag ik de Instagram tag bij Vera en maakte ik een mental note dat ik ‘m ook zeker eens moest doen. Om het daarna natuurlijk te vergeten. Maar laatst dacht ik er weer eens aan en onder het mom van “beter laat dan nooit” – here it is!

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram? Dat is een foto van de spulletjes die ik een paar uur ervoor in Rotterdam kocht. Ik moest sowieso even een nieuw flesje dagcrème scoren bij Yves Rocher (ik vind die van de Elixer 7.9 lijn nog steeds super chill) en wilde wat nieuwe dingen om te proberen voor m’n haar. Zoals het volumepoeder van Andrélon, want mijn haar is zeker na het stijlen vaak zo snel super plat bovenop m’n hoofd!

Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram? Een slecht belichte en onscherpe foto van leerwerk blijkbaar. That ain’t fun! Ik moest trouwens wel echt vet ver terug scrollen om deze foto te vinden haha. Bijna 1400 foto’s geleden..

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat? Ik ben niet zo’n selfiekanon op Instagram, maar als het een foto is met een ander leuk persoon is vind ik het wel cool. Een van de leukste foto’s vind ik denk ik toch wel deze met Lara tijdens de opening van de Primark in Rotterdam. Check die berentrui!

Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee? Sowieso alle foto’s van Londen haha. Ik wil terug! Ook al waren het 4 best vermoeiende dagen, het was wel echt super leuk. Denk dat het vooral leuk is om over een jaar of iets terug te gaan en dan super relaxed meer delen van de stad te verkennen! Oh en ik krijg ook wel een beetje heimwee naar het reizen op zich..

Wat is het állerlekkerste gerecht dat je in 2014 op Instagram hebt gezet? Ik zag meerdere echte gerechten op m’n Instagram feed maar toen ik dit ijsje met spikkels zag, was dat eigenlijk een veel betere keus. Omdat ijs. Met spikkels. Midden in de zomer.

Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes? Deze super close-up foto van een Catrice nagellakje. That glitter! Volgens mij was dat een van de eerste foto’s met m’n macro lens (Canon 100mm F2.8 Macro) en ik ben nog steeds super blij met die lens. Je kunt er echt super mooie foto’s mee maken!

Wat is de allerleukste foto die je in 2014 maakte van een (huis)dier? In 2014 hadden we nog een hamster en hoewel ik ‘m best een beetje eng vond (sorry babe) was hij wel heel schattig, zeker als hij net wakker was.

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest? Een combinatie van VSCOcam en Instagram. VSCOcam gebruik ik voor de filters die erin zitten, mijn favoriete filter is A6 (volgens mij moet je die eerst los downloaden, maar hij is gewoon gratis). Voorheen paste ik ook de belichting enzo aan in die app, maar tegenwoordig kan dat ook in Instagram. En daar werkt het net wat beter, dus pas ik de foto verder aan in Instagram zelf. Ik heb trouwens ook AfterLight en PicFX ooit gekocht, maar die bevallen me toch minder goed.

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram? Waarschijnlijk iets als #VSCO of #VSCOcam. Ik doe niet zo heel veel met hashtags, maar laat soms die hashtags staan bij bepaalde foto’s (die hashtag wordt automatisch toegevoegd door VSCOcam). Verder erger ik me soms best aan een overload aan hashtags onder foto’s, haha.

Heb jij Instagram? Welke app of hashtag gebruik jij het liefst? Mijn Instagram account kun je trouwens hier vinden! 😀

Verder Bericht

Vorige Bericht

10 Reacties

 1. Lynn 10 mei 2015

  De foto van dat nagellakje is inderdaad indrukwekkend!

 2. Do 10 mei 2015

  Leuke tag, ik vind je foto’s op instagram altijd erg mooi 🙂

 3. PinkFairy 10 mei 2015

  Super leuk om te zien 🙂 Jouw nagellak close-up foto’s zijn altijd prachtig.

 4. Sharon 10 mei 2015

  Ah deze tag is best leuk! Love je Instagram foto’s.

 5. Alyssa 10 mei 2015

  Leuke tag! Deze ga ik binnenkort ook eens invullen. Jouw foto’s op IG zijn prachtig <3!

 6. Daniëlle 10 mei 2015

  Ik vind jouw foto’s altijd zo mooi en inspirerend!

 7. Sophie 10 mei 2015

  Ik vind jouw foto’s zo mooi altijd! Die foto van Londen is zo mooi! En die foto bij de Primark; te leuk hihi!

 8. lonneke 10 mei 2015

  Jij ook met je prachtige foto’s altijd !<3
  En nu heb ik zin in een ijsje. MET spikkels!
  Liefs Lonneke

 9. Manon 10 mei 2015

  Ik vind je feed altijd geweldig!

 10. Lenneke 10 mei 2015

  Jouw foto’s zijn prachtig!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén