Secret Invisible Solid Berry Fresh deodorant

Wow, ik heb eindelijk een deodorant gevonden die hééééél goed werkt! Want wat wij kunnen, dat kunnen de Amerikanen natuurlijk stukken beter. En ook voor deodorant lijkt dit te gelden. Secret is eigenlijk niet gemakkelijk in Nederland te verkrijgen, maar gelukkig zijn er webshops waar je dit soort producten toch kunt scoren. Ik probeerde er eentje uit van het merk Secret!


Deze Secret deodorant werkt als een antiperspirant en dat betekent dat hij – als het goed is – ervoor zorgt dat je stukken minder zweet. Ik zweet best snel, helemaal als ik door het OV moet rennen of op warme dagen een uitgebreide shopsessie besluit te houden. Daarom gebruik ik vaak zo’n soort antiperspirant van Rexona of Dove, maar echt onder de indruk was ik er nooit van. De deodorant van Secret werkt echter wonderlijk genoeg nog veel beter! Sowieso om de geur van zweet zoveel mogelijk te bedwingen, maar ook het gevoel van klotsende oksels heb ik niet meer gehad.

Ook fijn is dat deze deodorant van Secret geen witte waas afgeeft als je ‘m opsmeert maar doorzichtig wordt. Die van Rexona en Dove geven dat namelijk wel heel erg en dat is niet handig als je meestal zwarte kleding draagt. Het witte ding wat je op de foto’s ziet is de deodorant – het is een harde witte stick die een dun laagje afgeeft als je ermee over je oksels gaat. In eerste instantie was ik bang dat hij super snel op zou gaan maar ik was uiteindelijk eerder bang dat er niet genoeg vanaf kwam, haha. Best een zuinig product in ieder geval.

Oh en van die geur ruik je opvallend weinig. Hij zou Berry Freshhhh moeten ruiken, maar alleen heel af en toe ruik ik ‘m een beetje. Fine by me, want voor een lekkere geur gebruik ik liever parfum! Verder vind ik ’t een verrekte goede deodorant en zeker een aanrader als de standaard drogisterijdeo’s niet goed genoeg voor je werken. Je kunt ‘m natuurlijk in Amerika scoren als je nog wat eurootjes over hebt voor een vliegticket. Zo niet, dan kan je ‘m gelukkig ook bij de Nederlandse webshop ExclusiveScents bestellen voor €8,99. Bij deze webshop kan je ook producten van onder andere Lady Speedstick en Yankee Candle vinden. Zeker het bekijken waard!

  1. Gek dat de Amerikaanse deo’s zoveel beter zijn dan die van ons in Nederland, haha. Ik heb een Lady Speed Stick, maar ben wel heel benieuwd naar Secret deo’s!

  2. Ik ben bezig met mijn laatste deodorantsticks, maar allemaal geven ze witte vegen. Lady Speedstick beviel mij altijd er goed, maar dit klinkt als een goed alternatief! 🙂

  3. Ik gebruik altijd de deo’s van Nivea, die zijn prima als je niet heel erg zweet. Maar voor de komende warme dagen ben ik wel heel benieuwd naar deze deo! Heb er altijd goede verhalen over gehoord. Fijn dat ‘ie ook in een webshop te koop is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *