Rimmel London – Danny Boy Blue & White Hot Love

Een weekje voor Koningsdag stond m’n postbode voor de deur met een pakketje van Rimmel, met daarin alle nagellakkleurtjes voor een geslaagde Koningsdaglook. En toen gebeurde er dit en ging dat feest niet meer door, haha. Gelukkig komen de kleurtjes uit het standaard assortiment van Rimmel en kan ik jullie in ieder geval er nog wel twee laten zien. Blauw omdat ik er zelf dol op ben, en wit omdat het hip is!


Van Danny Boy Blue had ik eigenlijk gehoopt dat hij super duper dekkend is, maar dat valt een beetje tegen. Het is zo’n heel erg jelly waterig kleurtje en na 2 laagjes is hij nog steeds niet helemaal dekkend. Muhhh! Vind het kleurtje wel heel tof, maar als ik meer dan 2 laagjes nodig heb haak ik toch best snel af.


Bij White Hot Love is het trouwens een heel ander verhaal. Die dekt na 1 laagje al! Zo’n wit kleurtje doet me wel echt denken aan typ-ex haha, al zit er bijna onopvallende glitter in die ‘m net wat minder mat en plat maakt. Ben er nog niet helemaal over uit of ik witte nagellak wel leuk of totaal niet leuk vind bij mezelf.. Ik heb ’t twee dagen op gehad en toen was ik er wel klaar mee, haha.

Een verrassende uitslag dus, want eigenlijk had ik verwacht dat de blauwe top was en de witte matig. De witte nagellak is echter super dekkend en zeker een aanrader als je nog een goede zoekt! Houd wel rekening met de shimmer die erin zit, mocht je dat juist een minpunt vinden. Deze Rimmel London nagellakjes zijn onderdeel van het vaste assortiment en kosten €3,99 per stuk.

Verder Bericht

Vorige Bericht

18 Reacties

 1. Sofie 7 mei 2015

  De witte lak is gaaf!

 2. Marloes 7 mei 2015

  Wat een mooie lakjes zijn dit. De witte nagellak ziet er super uit, die ga ik zeker even onthouden :)!

 3. Liset 7 mei 2015

  White hot love heb ik zelf ook en ook al is wit even wennen, ik vind het wel heel fris en zomers!

 4. Sandra - Beautybysandra 7 mei 2015

  Die blauwe vind ik echt prachtig!

 5. Denise 7 mei 2015

  Ah wauw, die witte nagellak is echt perfect!

 6. Beautyjuf 7 mei 2015

  Danny Boy Blue vind ik een hele mooie tint! Wat jammer dat de dekking niet zo geweldig is. Om eerlijk te zijn, ben ik dat niet gewend van Rimmel London. Tof dat White Hot Love al na één laag een goede dekking geeft.

 7. Karlijn 7 mei 2015

  Ik vind jouw nagellakfoto’s altijd zo mooi!

 8. Alyssa 7 mei 2015

  Oe, dat blauwe kleurtje is heel tof! Love it 🙂

 9. Sophie 7 mei 2015

  Die witte is wel súper wit. Typex, haha ik moest er ook wel een beetje aan denken :’) Ik ga dan denk ik liever voor een heel bleek babyblauw/mint of ander pastel lakje 🙂

 10. Mariëlle 7 mei 2015

  Ik vind witte nagellak zo leuk in de zomer en de blauwe is ook super mooi!

 11. Lotje 7 mei 2015

  Wat fijn dat de witte nagellak zo goed dekt! Ik wil al een tijdje een witte nagellak. Ik ben benieuwd hoe ik dat ga vinden op mn nagels! X

 12. Nicole 7 mei 2015

  Mooie lakjes! Ik vind de witte echt tof. Wat goed dat hij zo mooi dekt!

 13. Bianca 7 mei 2015

  Wat fijn dat die witte lak zo goed dekt 🙂

 14. Manon 7 mei 2015

  wauw dat ziet er prachtig uit

 15. Linda / Oh My Beauty 7 mei 2015

  Wat een prachtige lakjes, ziet er goed uit!

 16. anna 7 mei 2015

  Wauw, die witte is echt perfectie! <3 Ik heb ook een wit lakje van Rimmel, die dekt echt perfect.

 17. Daniëlle 8 mei 2015

  De witte lak vind ik heel mooi! Blauw trekt me nooit zo…

 18. petra 10 mei 2015

  Mooie foto’s, en toffe kleurtjes!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén