MaxFactor Creme Puff blush – Lovely Pink & Seductive Pink

Eerst zag ik ze vooral bij Britse bloggers, toen ook bij de Nederlanders: de Creme Puff blush van MaxFactor. Zo pretty! Ze deden me gelijk een beetje denken aan de roze varianten van MAC’s Mineralize Skinfinishes. Dat soort producten vind ik zelf echt ideaal om te gebruiken als blush, want ze geven je zowel een kleurtje als een mooie glow. Laatst was er een kortingsactie bij Kruidvat en ik besloot er dan ook twee mee te nemen om te proberen.
Ik ging voor de kleuren Lovely Pink en Seductive Pink. Lovely Pink is de lichtere kleur met peachy ondertoon, Seductive Pink is de wat meer roze kleur (de onderste bij de foto’s hierboven). De blushes komen in plastic verpakkingen met een zwarte onderkant en aan de bovenkant een goudkleurig randje. Chique? Meh. Maar functioneel is het wel, en lekker compact! Door de naam denk je wellicht dat het creme blushes zijn, maar niets is minder waar. Het zijn gewoon poederblushes!
En oeh, ik vind ze mooi! Ze zijn shimmery maar zeker niet te glitterig en geven een mooie glow. Op de swatchfoto zie je links Lovely Pink en rechts Seductive Pink. Op de tweede foto zie je Lovely Pink aangebracht op m’n wang, en op de derde foto uiteraard Seductive Pink. Lovely Pink is heel licht en beter te omschrijven als peachy, maar wel lekker zacht en natuurlijk qua kleur. Seductive Pink is wat feller en meer roze, en ook beter op te bouwen. Lovely Pink is voor een donkere huidskleur misschien wel te onopvallend, maar zeker voor lichte huidjes wel mooi!

Sinds ik ze heb gebruik ik ze eigenlijk wel dagelijks, uiteraard afwisselend. Lovely Pink is eigenlijk wel mijn favoriet omdat ik die prima aan kan brengen zonder bang te zijn dat het snel too much wordt. Maar Seductive Pink is ook wel mooi, zeker als je niet zo wit bent als ik haha. Ze doen me trouwens zeker denken aan de Mineralize Skinfinishes van MAC, al hebben die vaak nog wel wat extra shimmer. Zo heb ik Star Wonder van een oude collectie. Qua tint lijkt hij best op Seductive Pink, maar hij bevat daarnaast ook nog een mooie gouden glans die je bij Seductive Pink dan weer niet terug ziet. Geen perfecte dupe dus! De MaxFactor Cream Puff blushes zijn wel best prijzig vind ik, je betaalt namelijk €12,99 per stuk. Wachten op een goede kortingsactie is zeker de moeite waard!

Verder Bericht

Vorige Bericht

24 Reacties

 1. Liese 27 mei 2015

  Oeeeh, wat zien ze er pretty uit!
  Ideaal voor everyday use vind ik 🙂

 2. Tania 27 mei 2015

  Ik heb er ook enkele van. Vind ze zo mooi

 3. Denise 27 mei 2015

  Oh wauw, allereerst weer een ontzettend fijne review om te lezen! De blushes staan je erg goed! <3

 4. Sandra - Beautybysandra 27 mei 2015

  Wat een mooie blushes zeg!

 5. Liset - Beautydagboek 27 mei 2015

  Ze zien er prachtig uit en lijken inderdaad wel wat weg te hebben van de Star wonder collectie! Ik heb daar heel wat producten destijds uit gekocht en ben daar nog steeds blij mee :). Lovely pink is mijn favoriet denk ik, heel fris!

 6. Sophie 27 mei 2015

  Ik vind ze zo prachtig en ik ben met smart op de aanbiedingen aan het wachten, hihi! Je hebt de kleuren uitgezocht die ik denk ik ook zou meenemen, ze staan je heel erg goed!

 7. Lotte 27 mei 2015

  Lovely Pink staat je echt ontzettend mooi! Voor mij is ‘ie net te licht, maar bij jou is ‘ie echt perfect.

 8. Daniëlle Springer 27 mei 2015

  Ze lijken me erg mooi, maar ik zou bij zulk soort merken inderdaad wachten op een kortingsactie. Dan scheelt het enorm

 9. Daniëlle 27 mei 2015

  Ik vind ze allebei prachtig! Telkens als ik langs het schap loop, twijfel ik of ik ze mee moet nemen, want ik vind ze best prijzig. Maar ze zijn het waard! Echt hele mooie kleuren.

 10. wies 27 mei 2015

  De blushes geven je een hele mooie natuurlijke glow! I like it!

 11. Melanie 27 mei 2015

  oeh, wat een prachtige kleurttjes!

 12. Nicole 27 mei 2015

  Wat een plaatjes zijn het toch. Ik heb zelf Seductive Pink en als ik mezelf de kans gaf zou ik hem iedere dag gebruiken, maar dat zou zonde zijn van mijn andere blushes haha!

 13. Manon 27 mei 2015

  Wat zijn ze mooi!!<3 ik wil er zeker nog 1 kopen

 14. Femke 27 mei 2015

  Hmmm wel erg mooi, ik heb gisteren toevallig een nieuwe blush gekocht van NYC..Dus even geen nieuwe voor mij, maar erg mooi :-)!

 15. Daniëlle 27 mei 2015

  Wauw, ik heb laatst al een hele poos met de blushes in de handen gestaan maar ik heb ze toch laten liggen. Thanks voor de leuke review, zijn ze toch top!

 16. Mariëlle 27 mei 2015

  Ik vind ze allebei super mooi, maar wel verdacht veel op elkaar lijken!

 17. Anouk 27 mei 2015

  Ze zien er heel mooi uit!

 18. Rachel 27 mei 2015

  wauw twee prachtige subtiele kleuren

 19. Amelie 27 mei 2015

  Twaalf euro is toch al de helft van een MAC blush, dus in verhouding vind ik de prijs heel netjes!

 20. Anniek 28 mei 2015

  Oeh, ziet er goed uit Marjolein, toffe kleurtjes! Fijn ook dat ze niet zo mega shimmery zijn, maar wel een lekkere glow geven. Leuke producten, en fijne review! Liefs!

 21. Miranda 28 mei 2015

  Oh wat een mooie blushes. En een fijne review 🙂

 22. priscilla 28 mei 2015

  Oh wauw, iedere keer als ik een review lees denk ik; ik moet er eentje hebben! Nu moet ik er toch is een gaan halen. Ik geloof dat ze trouwens bij Etos in de aanbieding zijn! 🙂

 23. Mieke 28 mei 2015

  Die zijn mooi zeg! Maar idd niet echt budget. Lovely Pink ga ik in de winkel eens bekijken, vind ik de mooiste!

 24. Justine 29 mei 2015

  Ik vind ze zooooo mooi! Alleen in de verpakking al. Alleen vind ik ze wel wat prijzig.. Wachten op een actie inderdaad! Mooie foto’s ook trouwens <3

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén