MaxFactor Creme Puff blush – Lovely Pink & Seductive Pink

Eerst zag ik ze vooral bij Britse bloggers, toen ook bij de Nederlanders: de Creme Puff blush van MaxFactor. Zo pretty! Ze deden me gelijk een beetje denken aan de roze varianten van MAC’s Mineralize Skinfinishes. Dat soort producten vind ik zelf echt ideaal om te gebruiken als blush, want ze geven je zowel een kleurtje als een mooie glow. Laatst was er een kortingsactie bij Kruidvat en ik besloot er dan ook twee mee te nemen om te proberen.
Ik ging voor de kleuren Lovely Pink en Seductive Pink. Lovely Pink is de lichtere kleur met peachy ondertoon, Seductive Pink is de wat meer roze kleur (de onderste bij de foto’s hierboven). De blushes komen in plastic verpakkingen met een zwarte onderkant en aan de bovenkant een goudkleurig randje. Chique? Meh. Maar functioneel is het wel, en lekker compact! Door de naam denk je wellicht dat het creme blushes zijn, maar niets is minder waar. Het zijn gewoon poederblushes!
En oeh, ik vind ze mooi! Ze zijn shimmery maar zeker niet te glitterig en geven een mooie glow. Op de swatchfoto zie je links Lovely Pink en rechts Seductive Pink. Op de tweede foto zie je Lovely Pink aangebracht op m’n wang, en op de derde foto uiteraard Seductive Pink. Lovely Pink is heel licht en beter te omschrijven als peachy, maar wel lekker zacht en natuurlijk qua kleur. Seductive Pink is wat feller en meer roze, en ook beter op te bouwen. Lovely Pink is voor een donkere huidskleur misschien wel te onopvallend, maar zeker voor lichte huidjes wel mooi!

Sinds ik ze heb gebruik ik ze eigenlijk wel dagelijks, uiteraard afwisselend. Lovely Pink is eigenlijk wel mijn favoriet omdat ik die prima aan kan brengen zonder bang te zijn dat het snel too much wordt. Maar Seductive Pink is ook wel mooi, zeker als je niet zo wit bent als ik haha. Ze doen me trouwens zeker denken aan de Mineralize Skinfinishes van MAC, al hebben die vaak nog wel wat extra shimmer. Zo heb ik Star Wonder van een oude collectie. Qua tint lijkt hij best op Seductive Pink, maar hij bevat daarnaast ook nog een mooie gouden glans die je bij Seductive Pink dan weer niet terug ziet. Geen perfecte dupe dus! De MaxFactor Cream Puff blushes zijn wel best prijzig vind ik, je betaalt namelijk €12,99 per stuk. Wachten op een goede kortingsactie is zeker de moeite waard!

  1. Ze zien er prachtig uit en lijken inderdaad wel wat weg te hebben van de Star wonder collectie! Ik heb daar heel wat producten destijds uit gekocht en ben daar nog steeds blij mee :). Lovely pink is mijn favoriet denk ik, heel fris!

  2. Ik vind ze zo prachtig en ik ben met smart op de aanbiedingen aan het wachten, hihi! Je hebt de kleuren uitgezocht die ik denk ik ook zou meenemen, ze staan je heel erg goed!

  3. Ik vind ze allebei prachtig! Telkens als ik langs het schap loop, twijfel ik of ik ze mee moet nemen, want ik vind ze best prijzig. Maar ze zijn het waard! Echt hele mooie kleuren.

  4. Wat een plaatjes zijn het toch. Ik heb zelf Seductive Pink en als ik mezelf de kans gaf zou ik hem iedere dag gebruiken, maar dat zou zonde zijn van mijn andere blushes haha!

  5. Oeh, ziet er goed uit Marjolein, toffe kleurtjes! Fijn ook dat ze niet zo mega shimmery zijn, maar wel een lekkere glow geven. Leuke producten, en fijne review! Liefs!

  6. Oh wauw, iedere keer als ik een review lees denk ik; ik moet er eentje hebben! Nu moet ik er toch is een gaan halen. Ik geloof dat ze trouwens bij Etos in de aanbieding zijn! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *