Love – Vaseline Spray & Go body moisturizer

Als je luiheid combineert met een aanzienlijke afkeer voor all things greasy, dan staan er genoeg potten en flesjes bodylotion te verstoffen. Zoals bij mij dus. En dat is niet altijd even handig, aangezien vooral mijn benen best vaak zo droog zijn dat ze ervan gaan jeuken. Een tijd geleden ontplofte er een soort review-bom van de nieuwe Vaseline spray & Go body moisturizer en juist daardoor had ik niet zo’n zin om het te kopen. Maar laatst ging ik toch overstag..


En echt, waarom heb ik ’t niet eerder gekocht?! Het werkt echt zo chill! Het is geen standaard dikke bodylotion in een tube die er een week over doet om eindelijk eens in te trekken. Maar juist eentje die je super makkelijk op kunt spuiten, uit kunt smeren en dan heel snel intrekt. Toen ik er een foto van op Instagram plaatste kreeg ik wel meerdere waarschuwingen van dat je niet al te enthousiast ermee in de rondte moet spuiten in de badkamer wegens slipgevaar. Zelf gebruik ik ‘m altijd in de slaapkamer en ik spuit het meestal in m’n hand, wat prima werkt.

Belangrijk is dat hij dus echt snel intrekt en daarna totaal niet meer vies aanvoelt. Ik kan echt niet tegen dat vette gevoel, maar daar heb je hier dus gelukkig geen last van! Nadeel is wel dat ik merk dat hij minder voedend is dan de meeste andere bodylotions die ik heb. Daardoor is hij wel perfect voor zomerse dagen, maar niet altijd even voedend genoeg voor m’n droge benen. Al is de Coco Radiant variant meer bedoeld voor de droge huid. Maar die geur leek me weer totaal niet lekker, haha.

Anyways, de Vaseline Spray & Go body moisturizers zijn wat mij betreft zeker eens het proberen waard als je net als ik last hebt van een combinatie van luiheid en afkeer voor vettige producten. Het werkt super makkelijk en snel! Sinds ik ‘m heb gebruik ik hem zowaar ook elke dag dus dat zegt al genoeg. Ik heb zelf de Aloe Fresh variant, maar je kunt ook voor de Coco Radiant of Essential Moisture gaan. Met een prijs van €7,29 zijn ze niet bepaald super cheap. Gelukkig hebben veel drogisterijen aanbiedingen (ik scoorde ‘m een tijdje terug voor €3)! Heb jij deze bodylotion al geprobeerd?

Verder Bericht

Vorige Bericht

14 Reacties

 1. Sandra - Beautybysandra 13 mei 2015

  Klinkt erg fijn! Ze zijn inderdaad heel duur, maar ook bijna wekelijks wel ergens in de aanbieding met 30 of 40% korting.

 2. Svenja 13 mei 2015

  In de zomer gebruik ik altijd de Aloe Fresh bodylotion variant van Vaseline. Deze spray variant lijkt mij nog praktischer en fijner. Deze ga ik absoluut een keertje aanschaffen aankomende zomer <3

 3. Stephanie 13 mei 2015

  Ik heb deze inderdaad ook al eens gekocht, vond het erg handig! De chocolade-variant vond ik echt wel erg vies ruiken..

 4. Eline 13 mei 2015

  Hij lijkt me erg handig en de coco variant vond ik echt niet lekker ruiken dus misschien is deze wel een srik fijner ^^

 5. Sophie 13 mei 2015

  Jaa deze gebruik ik veel in de zomer en voordat ik naar het strand ga enzo. Heerlijk spul!

 6. Amelie 13 mei 2015

  Kruidvat heeft al een dupe op de markt gebracht! Die is ook fijn!

 7. Danielle 13 mei 2015

  €3,- valt reuze mee! Ik let niet echt op die aanbiedingen, maar wil deze al een tijdje proberen! Ik vind het ook niet fijn dat een body butter vaak nog zo plakt als je je aan wil kleden. Ik wil hem zeker aanschaffen in de aanbieding!

 8. Nicole 13 mei 2015

  Deze lijkt me zo fijn en handig! Lekker snel ook in zo’n spray flacon. Ik denk dat ik ‘m een keertje ga proberen!

 9. Joyce - Beamingbeautynl 13 mei 2015

  Lijkt me een erg fijn product! Vaak getwijfeld om te kopen maar tot nu toe toch nog niet gedaan haha.

 10. Didem 13 mei 2015

  Oehh, het lijkt mij een heel fijn product! Ik had
  hun reclame al weleens voorbij zien komen op televisie,
  maar ik heb er nooit echt speciaal aandacht aan besteed,
  en zal dat nu toch wel doen, want het lijkt mij zo fijn 🙂

  Liefs,
  Didem

 11. Natascha 13 mei 2015

  Ik heb deze spray vorige zomer echt verslonden! Hij is inderdaad niet voedend maar wel heerlijk op warme dagen. Ik gebruik hem ook wel na het zonnen.

 12. Linda / Oh My Beauty 13 mei 2015

  Ik heb deze ook pas getest. Hij trekt inderdaad heel snel in, maar ik zou hem niet nog een keer kopen, want mijn huid voelde de volgende dag nog wel een beetje droog aan. Maar als je haast hebt is dit ideaal!

 13. Melanie 16 mei 2015

  oeh, wat klinkt dit fijn! vooral het snelle intrekken is heel aantrekkelijk voor in de zomer.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén