L’Oréal event (met Essie en Maybelline!)

Awyes, eindelijk ben ik weer eens naar een persevent geweest! Bijna alle events moet ik afzeggen wegens werk, maar toen ik een uitnodiging ontving voor onder andere L’Oréal en Essie was het tijd om eens een uitzondering te maken. En gelukkig ging lieve Lotte ook erheen, en een boel andere gezellige bloggers en YouTubers! Ik had op het laatste moment gelukkig nog een fatsoenlijke camera in m’n tas gegooid, haha. Bereid je dus vast voor op een blogpost met lekker veel foto’s!

Het event was in het Tobacco Theater in Amsterdam, wat een hele bijzondere en sfeervolle locatie was. Bij binnenkomst konden we gelijk mee naar de presentatie van een nieuwe lijn producten. Helaas mag ik jullie daar nog niks over vertellen in verband met een embargo (en dat geldt voor meer producten die er waren, dus jullie zien niet alles!), maar de sfeershots geven je misschien al een idee wat je qua gevoel kunt verwachten!

De rest van het event bestond uit allemaal hoekjes met nieuwe en bestaande producten van merken die onder L’Oréal vallen. Bijvoorbeeld Essie en Maybelline! Maar natuurlijk ook het merk L’Oréal zelf en daar waren meer dan genoeg producten van te bekijken. Maar kunnen we het eerst even hebben over die schaal met macarons? Damn, die waren zo lekker! Haha! Wat ik ook heel interessant vond was de Gloss Spray van L’Oréal Elvive. Dit spuit je in je haar en geeft een mooie glans, maar is totaal niet vet!


Bij de make-up stand van L’Oréal kon je een lipstick laten bedrukken met je naam, dit ter ere van het 30-jarige bestaan van de Color Riche lijn. Super lang! Ik koos zelf voor vampy rood waar jullie vast nog wel iets van terug gaan zien. En jongens, dat oogschaduwpalette! Ik zag ‘m al toen ik in Londen was en heb ‘m toen met pijn in mijn hart laten liggen, omdat hij best prijzig was. Nu komt hij gelukkig ook naar Nederland, yay! Helaas duurt dit nog wel even (ergens augustus/september), maar ik ben al helemaal excited.


Dat Essie een van mijn favoriete nagellakmerken is, is jullie vast niet ontgaan. En gelukkig was dit merk er ook! We kregen al een kleine sneak peek van de collecties van dit jaar en er stonden ook wat nagelverzorgingsproducten. Je kon je nagels er ook laten lakken, waar Kelly dankbaar gebruik van maakte! Ik werd echt blij van de frisse kleurtjes van de zomercollectie trouwens. Zo schattig!

Ook Maybelline was er. Vooral met wenkbrauwproducten, maar ook met wat andere coole producten waar ik je wederom nog niks over kan vertellen. Maar geloof me maar als ik zeg dat het cool was, haha. Ik was trouwens zelf met Lotte en bij de tramhalte voor het event hadden we al snel Anniek gespot, waar ik tijdens het event vooral mee gepraat heb. Zo’n lieve meid! Maar ik zag ook eindelijk eens Sophie in het echt (fangirlin’), babbelde met Mieke bij de Essie stand en zag en sprak nog veel meer leuke bloggers! Dat blijft toch wel het leukst aan events – je ontmoet eindelijk eens de persoon waar je bijna dagelijks blogposts van leest of video’s van kijkt.

En ook altijd leuk: niet zonder lege handen naar huis gaan! We kregen een goedgevulde goodiebag mee (waar ik de helft uit moest halen want embargo, haha). Na het event zijn Lotte en ik trouwens een hapje gaan eten met Lara en dus was ik even herenigd met twee van mijn favoriete mensen. Dat was ook heel gezellig, ook al duurde het héél lang allemaal (Vapiano is stom). Anyways, ik hoop dat jullie het leuk vonden om middels de foto’s een beetje van het event mee te maken! En ik ga m’n best doen om jullie de komende tijd nog wat meer te laten zien van de producten middels reviews. Waar ben jij het meest benieuwd naar?

Verder Bericht

Vorige Bericht

25 Reacties

 1. Femke 29 mei 2015

  Wat een leuk persevent.. Je hebt echt ontzettend mooie foto’s gemaakt, nice!! Ik ben benieuwd naar de producten..vooral die met embargo :-).. Maargoed, daar zullen we snel meer van horen!

 2. Denise 29 mei 2015

  Ah het was ontzettend leuk om je eens te ontmoeten! Mooie foto’s heb je gemaakt zeg, wauw! <3

 3. Liset - Beautydagboek 29 mei 2015

  Het event ziet er prachtig uit Marjolein! De Essie lakjes zijn zo mooi, ik heb nu al zin om weer lakje aan te schaffen :). En ja, ik wil dat palette ook, wauw!

 4. kelly 29 mei 2015

  Ahhh het was echt een gezellig event! Thanks trouwens voor het linkje! Leuk om mijzelf ook terug te zien! Met wat voor camera heb je trouwens deze foto’s gemaakt? Je had best een klein dingetje mee toch? Leuk om je weer even gezien te hebben!

  Ik ben namelijk op zoek naar een fijne kleine (systeem of compact) camera om mee te nemen naar dit soort events, maar ook om mee te nemen op reis. Aangezien jij álles van camera’s weet, weet jij misschien wel een fijne tip 😀

  • Marjolein 29 mei 2015 — Berichtauteur

   Met de Panasonic GF5 en Panasonic 20mm F1.7 lens! Een ideale combo voor dit soort (vaak wat donkere) events :). Ik wil ‘m trouwens misschien gaan verkopen in combinatie met een andere lens zodat ik zelf de opvolger ervan kan kopen. Laat maar weten als je interesse hebt, haha! En leuk om je ook weer eens gezien te hebben! 🙂

   • kelly 30 mei 2015

    Ahhh thanks voor de informatie! Ik houd het even in gedachten, mocht ik interesse hebben hoor je van mij! Mijn vriend zat te kijken naar de Sony Alpha 3000 en een soort gelijke versie van Samsung!

 5. Sophie 29 mei 2015

  Hahaha, AAAAH :’) Het was zo grappig, en ontzettend leuk je eens in het echt te zien! Hopelijk zie ik je gauw weer eens 🙂 En wat een prachtige foto’s met de camera die je bij je had, wauw!

 6. Aurelie 29 mei 2015

  Dat event zag er super leuk uit! Mooie foto’s heb je gemaakt. Ik ben ontzettend benieuwd naar dat Nude palette en tegelijk wil ik ook wel weten welke producten nog onder embargo zitten, nog even geduld hebben dus, haha.

 7. Daniëlle Springer 29 mei 2015

  Klinkt als een heel leuk event! Je hebt echt prachtige foto’s gemaakt en dat palette van L’Oréal: wauw, die lijkt me prachtig!

 8. Manon 29 mei 2015

  Je hebt hele mooie foto’s gemaakt en het event ziet er erg geslaagd uit! Die palette van L’Oreal ziet er wel mooi uit zeg

 9. Mariëlle 29 mei 2015

  Wat een ontzettend gave foto’s, het ziet er heel mooi en goed verzorgd uit!

 10. Daniëlle 29 mei 2015

  Ziet er uit als een gezellig en leuk event. Ik ben zó benieuwd naar het nude palette van L’Oreal!

 11. Lotte 29 mei 2015

  Eindelijk heb ik je weer even gezien! Het was echt gezellig 😀 En Vapiano is stom ja 🙁

 12. wies 29 mei 2015

  Ah bij Vapiano moest ik ook echt zo lang wachten. ):

  Leuke spulletjes allemaal, die shine haarspray is echt super goed. Ik ben erg benieuwd naar de dingen met embargo 🙂 xxx

 13. Dionne 29 mei 2015

  Wat een prachtige foto’s heb je weer gemaakt! Ziet er uit als een leuk event!

 14. Nicole 29 mei 2015

  Wat een fijn verslagje! Je maakt echt prachtige foto’s!

 15. Mieke 29 mei 2015

  Wat maak jij toch een mooie foto’s! Leuk om je verslag te lezen! En zeker ook om je te spreken! 🙂

 16. PinkFairy 29 mei 2015

  Prachtige foto’s! Jij bent zo goed, niet normaal!

 17. Amelie 29 mei 2015

  Wat leuk dat je een persoonlijke lipstick hebt gekregen! mooi evenement, het ziet er echt leuk aangekleed uit!

 18. Kelly 29 mei 2015

  Wat een leuk event! Zag er gezellig uit. 🙂

 19. Marije 30 mei 2015

  Wat een gaaf event!Balen van het embargo. Ik word daar natuurlijk uiterst nieuwsgierig van. Leuk dat je met je matties uit eten bent geweest!

 20. Vera 30 mei 2015

  Wat een tof event en wat een mooie foto’s heb je ervan gemaakt! Ben vooral benieuwd naar het palette van L’oreal en de Essie pakjes

 21. Eline | Simply Handwritten 30 mei 2015

  Gaaf om zo wat sfeer van het event mee te krijgen. En misschien nog wel leuker dat je je eigen naam in een lipstick kon laten drukken, tof!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén