Essence The Glass Slipper & Catrice Droll Like a Doll

Mijn goede voornemen is al jaren om geen Essence en Catrice nagellak meer te kopen, maar soms zijn er momenten van zwakte. Bijvoorbeeld met de 1+1 gratis op alle nagellak actie van Kruidvat. Ik kocht er wat nieuwe nagellakjes om te proberen en twee nagellakjes van limited editions. En die laatste twee ga ik jullie nu laten zien!



Catrice komt met de Doll’s Collection, een collectie vol met producten geïnspireerd op de jaren ’60. Denk bijvoorbeeld aan de look van Twiggy, maar ook veel pastel en pop-art. De meeste producten spraken me niet bijzonder veel aan, maar de nagellak zag er nog best leuk uit. Ik nam Droll Like a Doll mee, een heel liefroze kleurtje met een lichte shimmer erin. Heel nude en daarmee best mooi! Dekt bovendien na twee laagjes al, wat niet altijd zo is. Oh en die naam? Droll betekent koddig en niet een bruin ding, haha.



De Cinderella collectie van Essence is super duper cute en natuurlijk kon ik de mooie highlighter niet laten liggen. Maar ik nam ook een nagellakje mee, een topcoat met heel veel glitter. Deze heet The Glass Slipper en is over een roze kleurtje niet zo spannend, maar over zwart heel tof! Er zitten duochrome glitters in, maar ook wat grotere zilveren exemplaren. Het is wel echt een topper, ik denk dat je ‘m niet zo makkelijk op zichzelf dekkend krijgt.

De reden dat ik liever geen Essence & Catrice nagellak koop is omdat ze niet zo best blijven zitten en langzaam drogen. Maar als ze echt mooi zijn maak ik nog wel een uitzondering. Ik vind de kleurtjes die ik gescoord heb zeker geslaagd! Ik weet niet of je ze nog gemakkelijk bij elke Kruidvat vestiging kunt vinden, maar volgens mij liggen ze er nog niet zo heel lang. Het nagellakje van Catrice kost je €2,99, die van Essence €1,99.

Verder Bericht

Vorige Bericht

14 Reacties

 1. Laura Steenks 4 mei 2015

  Ze zijn allebei echt prachtig! Ik ga ze nog proberen te scoren met de 1+1 gratis actie, hopelijk hebben ze de lakjes in mijn dorp nog.

 2. Nicole 4 mei 2015

  Wat een mooie lakjes zeg! Prachtig.

 3. Dagmar 4 mei 2015

  Waaaauw wat een pareltjes en onwijs mooie foto’s heb je ervan gemaakt! Echt prachtig, heel fijne tip en inspiratie <3

 4. Beautyjuf 4 mei 2015

  Wat een prachtige lakjes! Ik had niet verwacht dat de glitter nagellak zo mooi zou zijn. Misschien ga ik die nog even proberen te scoren.

 5. Alyssa 4 mei 2015

  Beide erg mooi! Mijn ervaring met nude lakjes is dat ze vaak niet zo goed dekken. Goed om te lezen dat deze het tegendeel bewijst. De glitterlak is ook heel tof 🙂 vooral over de donkere lak.

 6. anna 4 mei 2015

  Wat een prachtige kleuren en wat heb je mooie foto’s gemaakt, WAUW! <3 Ik ben ook nagellak verslaafd, haha.

 7. Manon 4 mei 2015

  Heel erg mooi! Ik heb de glitterlak, ziet er goed uit!

 8. Sophie 4 mei 2015

  Droll like a doll, hahaha! Schattig kleurtje! 🙂 De topcoat is heel gaaf, maar niet iets wat ik zou dragen 🙂

 9. Sharon 4 mei 2015

  Wauw wat een mooie roze kleurtje! Ik vind die laatste combo ook heel erg tof.

 10. Daniëlle 4 mei 2015

  Wauwie, wat een te gekke foto’s weer! De glitterlak vind ik zo super pretty ♥

 11. Eline 4 mei 2015

  Wat een supermooie combi!

 12. Mariëlle 4 mei 2015

  Wauwie <3 Ik vind het roze lakje zo mooi!

 13. Lisa's Beautybabbels 4 mei 2015

  Oeh, ze zijn toch wel erg mooi!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén