Essence The Glass Slipper & Catrice Droll Like a Doll

Mijn goede voornemen is al jaren om geen Essence en Catrice nagellak meer te kopen, maar soms zijn er momenten van zwakte. Bijvoorbeeld met de 1+1 gratis op alle nagellak actie van Kruidvat. Ik kocht er wat nieuwe nagellakjes om te proberen en twee nagellakjes van limited editions. En die laatste twee ga ik jullie nu laten zien!Catrice komt met de Doll’s Collection, een collectie vol met producten geïnspireerd op de jaren ’60. Denk bijvoorbeeld aan de look van Twiggy, maar ook veel pastel en pop-art. De meeste producten spraken me niet bijzonder veel aan, maar de nagellak zag er nog best leuk uit. Ik nam Droll Like a Doll mee, een heel liefroze kleurtje met een lichte shimmer erin. Heel nude en daarmee best mooi! Dekt bovendien na twee laagjes al, wat niet altijd zo is. Oh en die naam? Droll betekent koddig en niet een bruin ding, haha.De Cinderella collectie van Essence is super duper cute en natuurlijk kon ik de mooie highlighter niet laten liggen. Maar ik nam ook een nagellakje mee, een topcoat met heel veel glitter. Deze heet The Glass Slipper en is over een roze kleurtje niet zo spannend, maar over zwart heel tof! Er zitten duochrome glitters in, maar ook wat grotere zilveren exemplaren. Het is wel echt een topper, ik denk dat je ‘m niet zo makkelijk op zichzelf dekkend krijgt.

De reden dat ik liever geen Essence & Catrice nagellak koop is omdat ze niet zo best blijven zitten en langzaam drogen. Maar als ze echt mooi zijn maak ik nog wel een uitzondering. Ik vind de kleurtjes die ik gescoord heb zeker geslaagd! Ik weet niet of je ze nog gemakkelijk bij elke Kruidvat vestiging kunt vinden, maar volgens mij liggen ze er nog niet zo heel lang. Het nagellakje van Catrice kost je €2,99, die van Essence €1,99.

  1. Beide erg mooi! Mijn ervaring met nude lakjes is dat ze vaak niet zo goed dekken. Goed om te lezen dat deze het tegendeel bewijst. De glitterlak is ook heel tof 🙂 vooral over de donkere lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *