Essence – The Black Cat & Let Stars Rain Down on Me!

De nieuwe the gel nail polish producten van Essence vind ik echt super awesome, maar Essence heeft natuurlijk ook vaak “mini collecties” in het assortiment met wat meer bijzondere producten. Zo kocht ik laatst een matzwart kleurtje van de effect nail polish lijn en een glitter topcoat van de nail art lijn. Tijd voor swatches!Ik ben sowieso fan van glanzende zwarte nagellak, maar matzwart is daar soms best een leuke afwisseling op. Al valt het niet altijd mee om een echt mooie, matte nagellak te vinden die je netjes aan kunt brengen en geen bubbeltjes krijgt. Gelukkig doet deze versie van Essence het prima! Hij heet The Black Cat en is goed aan te brengen. Droogtijd is wel een beetje meh helaas, dus je moet er wel wat tijd voor vrijmaken. Maar het effect vind ik wel super tof!
De glitter topcoat is best bijzonder, want je moet hem schudden voordat je ‘m aan kunt brengen. De glitters zakken namelijk naar beneden als je ‘m even laat staan. Het is een doorzichtige lak met hele kleine, holografische glittertjes. Niet zo eentje waarbij je gelijk heel veel glitters op je nagels krijgt, maar juist eentje waarbij het bijna een soort lichte “dust” lijkt. Ik vind het best schattig en leuk om te zien! De derde en vierde foto zijn trouwens expres met zonlicht genomen in de hoop dat je het holografische effect net wat beter kunt zien. Deze glitterlak heet Let Stars Rain Down on Me. Toepasselijke naam!

Ik vind beide lakjes best leuk en ik vind het altijd heel chill dat Essence dit soort dingen heeft. Want ik zal ze niet super vaak pakken, en gelukkig zijn ze wel lekker betaalbaar! De glitterlak kost je €1,89 en voor de zwarte nagellak betaal je €1,99.

Verder Bericht

Vorige Bericht

16 Reacties

 1. Marije 24 mei 2015

  Oh so pretty! Ik hou van de goedkope lakjes van Essence. En dat ze niet goed drogen neem ik voor lief. Dan maar iemand anders koffie voor me laten zetten, hehe.

 2. Natascha 24 mei 2015

  Die zwart matte lak is toch wel heel erg mooi! Super dat de lakjes van Essence de laatste tijd zo vooruit gaan.

 3. lonneke 24 mei 2015

  Oh wat zijn ze leuk zeg! Vooral dat matte kleurtje, zo tof!
  Liefs Lonneke

 4. anna 24 mei 2015

  Wauw, prachtig dat matte effect!

 5. Mariëlle 24 mei 2015

  Ze zijn inderdaad leuk om te hebben, ziet er heel goed uit!!

 6. Sophie 24 mei 2015

  Oeh ik vind ze beiden echt ontzettend leuk! De glittertjes zijn ook heel erg subtiel, iets waar ik normaal echt niet van ben haha!

 7. Joyce - Beamingbeautynl 24 mei 2015

  Oh wat een gaaf effect zo, dat matte!

 8. Kelly 24 mei 2015

  Ik vind vooral de matte kleur erg mooi, die moet ik zeker gaan scoren!

 9. Nicole 24 mei 2015

  Oeh wauw wat een mooie combi zeg. Echt prachtig.

 10. Tania 24 mei 2015

  Dat mat zwart vind ik wel mooi. Moet ik ook eens een kijken naar nemen

 11. Carola 24 mei 2015

  Wauw wat een mooi effect heeft die zwarte nagellak!
  Wel jammer van die droogtijd. 🙁

 12. Denise 24 mei 2015

  Wat een prachtige foto’s! Inderdaad een super toffe matte nagellak, staat je mooi!

 13. Shiralee 24 mei 2015

  Wat grappig zeg, toen ik de titel las had ik eerlijk gezegd al een beetje een vooroordeel over een glitter top coat maar vindt het er eigenlijk best tof uit zien! :’)

 14. Femke 24 mei 2015

  Oehh, dat matte zwarte lakje vind ik erg mooi!!

 15. Fabiënne 24 mei 2015

  Wauw, het matte zwarte lakje is prachtig! Maar ook met de glitter topcoat is hij top.

 16. Mariska 25 mei 2015

  Ziet er wel heel erg mooi uit!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén