Current skincare routine

Wat betreft huidverzorging vind ik het best leuk om af en toe wat nieuwe producten te proberen, maar ik heb zeker ook wat vaste favorieten die ik tot de bodem toe op maak. En ook producten die ik na lang wikken en wegen kocht, een flinke smak geld voor neer heb gelegd, en daarna slechts 2x heb gebruikt haha. Anyways, het leek me wel leuk om weer eens te laten zien welke skincare producten ik op dit moment gebruik!

Allereerst ben ik echt fan geworden van de Elixer 7.9 lijn van Yves Rocher. Het serum heb ik inmiddels al een keer opnieuw gekocht, de dagcrème al zeker een keer of drie. Nadeel is dat de producten behoorlijk snel opgaan en toch best prijzig zijn. Maar ze zijn nu wel precies voedend genoeg voor mijn huid zonder te vet te zijn. Een uitgebreide review lees je hier!

In Londen kocht ik twee skincare items: Bioderma Sensibio Micelle lotion en de oil cleanser van Emma Hardie. Die eerste gebruik ik dagelijks om m’n make-up te verwijderen en is inmiddels driekwart leeg, boeh! Een uitgebreidere review lees je hier, maar het is in ieder geval echt ideaal spul. Wel moeilijk te verkrijgen in Nederland en dus heb ik al een versie liggen van Kruidvat die ik kocht na deze positieve review van Aranka. Ben benieuwd of die net zo fijn gaat zijn!

De Emma Hardie cleansing balm is wel best een (dure) miskoop geweest denk ik. Ik heb ‘m twee keer gebruikt maar het bevalt niet zo. Het is een hele vette cleanser en dat gevoel trek ik al best slecht haha. En je krijgt het voor geen meter van je huid af waardoor het ook echt veel tijd kost om te gebruiken. Ik combineer dan toch liever een micellaire lotion met een basic cleanser.

Mijn twee redders afgelopen winter waren deze producten uit de XeraCalm A.D. lijn van Avène, speciaal voor de gevoelige huid met eczeem. Mijn huid draait echt door tijdens de wintermaanden haha, en deze cleanser en crème deden wonderen. De crème gebruik ik nu niet meer omdat hij veel te vet is, de cleanser nog wel. Die is nu bijna op (ik heb er ruim 6 maanden mee gedaan) en maakt je huid heel goed schoon en heerlijk zacht. Echt een aanrader!

Het Origins Clear Improvement masker pak ik erbij als m’n huid in ernstige staat van verval is (lees: puisten & opvallende poriën, meestal 1x per maand) en gebruik ik dus op zich niet wekelijks. Dat kan wel hoor, maar gezien de prijs ben ik er toch wat zuiniger op haha. De review hiervan kan je hier lezen! Hetzelfde geldt trouwens voor de Microdelovery Exfoliating facewash van Philosophy. Super fijn spul en je kunt het geloof ik zelfs dagelijks gebruiken, maar ik beperk het tot 1-2x per week. Wel ook echt een aanrader overigens, hij is namelijk niet té agressief voor je huid en zorgt toch voor lekker zachte wangetjes!

En ja, mijn routine is stiekem best een beetje lui haha. Maar ik gebruik niet meer dagelijks cheapo reinigingsdoekjes van de Action dus ik ben best trots op mezelf! Ik hop dat jullie het leuk vonden om mijn current skincare routine weer eens te zien. Welke producten maken deel uit van jouw skincare routine?

Verder Bericht

Vorige Bericht

18 Reacties

 1. Do 20 mei 2015

  Ik vind dat je nog best veel producten gebruikt hoor, haha! Het lijken me allemaal best fijne producten 🙂

 2. PinkFairy 20 mei 2015

  Ik word steeds meer nieuwsgierig naar die YR producten, ook al heb ik geen droge huid 🙂

 3. Sandra - Beautybysandra 20 mei 2015

  Ik ben erg benieuwd hoe die versie van de Kruidvat bevalt!

 4. Marloes 20 mei 2015

  Wat een heerlijke producten gebruik je zeg! Fijne routine! De producten van Avene zijn ook zo fijn!

 5. Bloggloss 20 mei 2015

  Jeetje wat gebruik je veel prachtige producten!
  Ik vind dat de Yves Rocher echt underrated is, zij hebben echt een fantastische gezichtsverzorgingslijn 🙂

  Leuk artikel!
  Liefs

 6. Denise 20 mei 2015

  Het masker van Origins is zó fijn, echt een fantastisch product! Ik gebruik zelf bijna voor heel mijn routine Orgins, zeker een aanrader!

  • Marjolein 20 mei 2015 — Berichtauteur

   Ah ik wil ook echt meer van Origins! Maar die prijzen zijn altijd een beetje om sip van te worden, haha.

 7. Mariëlle 20 mei 2015

  Dit lijkt me inderdaad een hele fijne routine, echt een compleet plaatje voor een egale huid!

 8. Liset - Beautydagboek 20 mei 2015

  Erg leuk om te lezen wat jij gebruikt, ook al het je een heel ander huidtype dan ik :). Ik ben zelf zo benieuwd naar het micellair water van Bioderma, weet jij zo of die beter bevat dan die van Garnier? Die gebruik in nu namelijk :).

 9. Daniëlle 20 mei 2015

  Wat jammer dat de balm van Emma Hardie een miskoop was! Je hoort altijd zulke goede verhalen er over, en dan die prijs… Verder gebruik je echt leuke/mooie producten!

 10. Sophie 20 mei 2015

  De EH lijkt me juist fantastisch! Dat is toch hetzelfde als Lush Ultrablend; je brengt het aan op je gezicht, masseert het in en haalt het weg met een warm washandje! Works like a charm, haha :’)

  • Marjolein 20 mei 2015 — Berichtauteur

   Haha ja ik probeerde dat dus op een hoofd vol make-up, maar het beviel me echt totaal niet! Vooral het flink boenen bij je ogen, en het super vette gevoel. Ben bang dat het gewoon echt niet mijn ding is, haha.

 11. Nicole 20 mei 2015

  Heel erg leuk om te zien wat je allemaal gebruikt!

 12. Manon 20 mei 2015

  Ik ben heel erg benieuwd naar bioderma!

 13. Tania 20 mei 2015

  Ik gebruik ook elke dag Bioderma, zo goed. Jammer dat die Emma Hardie cleansing balm zo tegenvalt.

 14. Amelie 20 mei 2015

  Mooie producten gebruik je! Ik ben heel benieuwd naar de Emma Hardie Cleansing Balm, daar hoor ik zoveel goeds over!

 15. Gina 20 mei 2015

  Oeh die Yves Rocher producten zou ik wel willen en ik ben ook wel erg benieuwd geworden over de lijn van Avène!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén