Current favorites

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn favorieten van het moment heb laten zien. En stiekem heb ik op dit moment een heleboel favorieten, maar onder het mom van “keep it short and simple” ga ik jullie vandaag een kleine selectie ervan laten zien. Benieuwd geworden? Kijk vooral verder!

Ik heb echt van die periodes dat ik wekenlang geen boek aanraak, en periodes waarin ik juist niet wil stoppen met lezen. Op dit moment zit ik in zo’n alles-lezen-periode, mede dankzij nieuwe blogger books die uitgebracht zijn. En ik heb nog veel meer andere boeken liggen om te lezen, yay! De review van het derde boek in het stapeltje kan je trouwens hier lezen, en die van Serena’s boek vind je hier.

Mijn laatste aankoop in Londen was ook gelijk het duurste: op het vliegveld kocht ik het 15 Cool Neutral palette. Gelukkig niet voor niets, want inmiddels gebruik ik ‘m bijna dagelijks! Ik ben er nog niet aan toe gekomen om er een goede review over te schrijven. Maar ik kan je alvast verklappen dat hij mega fijn is. Hetzelfde geldt trouwens voor de Mineralize Skinfinish Natural. Nadat mijn vorige op was kocht ik dit poeder van MAC, maar dat bevalt een stuk minder goed. En dus kocht ik m’n favoriet maar weer.

De douche foams van Kneipp vind ik sowieso heel lekker en fijn, maar dit nieuwe exemplaar is misschien nog wel extra fijn. Ik haat vroeg opstaan en ’s ochtends sta ik echt als een zombie onder de douche. Gelukkig helpt de lekker frisse en warme geur van deze douche foam wel een beetje met wakker worden. Het blijft niet leuk haha, maar misschien toch een beetje meer dragelijk ;).

Dit was een aankoop die financieel gezien oprecht pijn deed, maar ik was zo klaar met m’n crappy koptelefoon dat het tijd werd voor een echt goede. Nu is Bose best een beetje overpriced, maar wel goed en fijn. Belangrijkste is dat ik deze koptelefoon uren op kan houden zonder pijn in m’n oren of hoofd te krijgen. En hij werkt met Bluetooth, dus je kunt draadloos dansjes doen in je kamer!

Met de zomer in aantocht (dat mag je wel zeggen toch als het lente is, zelfs als het regent en koud is?) merk ik dat ik vrijwel direct naar andere parfums grijp dan normaal. Geen zware, duistere geuren meer, maar fris en fruitig! CK One Shock is zo’n fris en fruitig parfum en ik vind ‘m nog steeds super lekker. Volgens mij is dit ook een van de weinige CK geuren die echt girly ruikt en niet bijna mannelijk. Ik word er super vrolijk van! Welk parfum draag jij op het moment het liefst?

Verder Bericht

Vorige Bericht

19 Reacties

 1. Do 5 mei 2015

  Al deze producten lijken mij stuk voor stuk erg fijn/mooi/leuk, haha 🙂 Vooral het MAC pallette is echt prachtig, die staat hoog op mijn wishlist.

 2. Marije 5 mei 2015

  Dat zijn mooie favorieten! Gaat de batterij van de koptelefoon lang mee? Ik ben altijd bang dat ik tijdens een lange vlucht opeens zonder koptelefoon zit. HORROR! 🙂 Niet dat ik wekelijks een lange vlucht maak, maar het gaat om het idee, haha.

  • Marjolein 5 mei 2015 — Berichtauteur

   Hij zou 15 uur mee moeten gaan, ik laad ‘m nu ongeveer 1x per week op. Zeker niet verkeerd in ieder geval! En er zit ook nog gewoon een audiokabel bij, just in case ;).

 3. Saskia 5 mei 2015

  Het palette is erg mooi! De douchefoam van kneipp lijkt mij heerlijk!

 4. Sophie 5 mei 2015

  Je Bose koptelefoon! <3 Ik heb hem vorige zomer bijna gekocht, maar uiteindelijk had ik toch een financiële tegenvaller. Toen mijn camera 2 maanden geleden kapot ging had ik weer een flinke tegenvaller en dus geef ik maar op haha! Prachtig! <3 Net als je MAC x 15 palette, wooh!

  • Marjolein 5 mei 2015 — Berichtauteur

   Oh balen is dat! Ik moet wel zeggen dat ik nu eerder voor een wat goedkopere zou gaan hoor haha, hij is wel echt een beetje veel te duur. Maar fijn. Maar duur. Dus dat :’).

 5. Dagmar 5 mei 2015

  Wauw wat een heerlijke favorieten en ook zo leuk om de boeken op een rij te zien! Ik ga gelijk je recensie lezen!

 6. Melissa 5 mei 2015

  Leuke producten! Ik vind vooral dat oogschaduwpalette héél mooi. 🙂

 7. Lotte 5 mei 2015

  Ik ben zo benieuwd naar je review van het palette van MAC! En hallo, ik had er helemaal niet bij stilgestaan dat je met zo’n draadloze koptelefoon dansjes kan doen in je kamer, zonder dat anderen er last van hebben. Misschien toch leuk om er ook eentje te kopen, haha.

  • Marjolein 5 mei 2015 — Berichtauteur

   Ongehinderd dansjes kunnen doen in je kamer dankzij een draadloze koptelefoon lijkt me toch best een eerste levensbehoefte, haha! Review van het MAC palette volgt hopelijk zo snel mogelijk :).

 8. Nicole 5 mei 2015

  Echt hele mooie favorieten!

 9. Manon 5 mei 2015

  Mooie favoriete, ik ben benieuwd naar die variant van kneipp

 10. Esther 5 mei 2015

  Ah die M.A.C. producten <3 Pretty! Ik draag momenteel het liefst Honey van Marc Jacobs. Zo'n lekkere zoete geur! Liefs

 11. Denise 5 mei 2015

  Oh wauw, hoe leuk dat die koptelefoon draadloos werkt. Ideaal! <3

 12. Kelly 5 mei 2015

  Het Neutral palette van MAC is echt prachtig. Ik heb zelf zowel het warm als neutral palette en gebruik ze beide met regelmaat!

 13. robin 5 mei 2015

  jou foto’s hebben altijd zulk geweldig licht ;-; en dat palette is mooooi *_* so worth it

 14. Chahrazad 5 mei 2015

  Ik wist niet dat Alexa Chung een boek had geschreven. Looks interesting!

 15. Amelie 7 mei 2015

  Ik heb het cool-palette ook, echt zo fijn en ik gebruik hem zo vaak!

 16. Mira 7 mei 2015

  Vooral die nieuwe lijn van Kneipp vind ik heerlijk! Heel herkenbaar trouwens, ik heb al maanden geen letter gelezen terwijl ik soms echt uren achter elkaar in een boek zit, hoop dat ik binnenkort weer de motivatie kan vinden:)

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén