Andrélon Deluxe Repair & Shine

Ik denk dat zeker de helft van de haarverzorgingsproducten die ik regelmatig gebruik en koop van Andrélon zijn. Vooral de producten van voedende en verzorgende lijnen vind ik vaak verrassend fijn! En toen ik zag dat het merk met een net wat luxere lijn producten kwam, was ik gelijk al benieuwd! Ik won de producten van de Repair & Shine lijn bij leuke Kelly waardoor ik ze gelukkig uit kon proberen. Vandaag mijn review!


De producten van de Andrélon Deluxe Repair & Shine lijn zitten in wat mij betreft prachtige verpakkingen, zeker even wat anders dan de standaard producten van het merk. Tubes vind ik sowieso heel handig voor shampoo & conditioner! En wat me ook gelijk opviel is dat de producten heel lekker ruiken – zoetig en licht naar amandel. Andrélon belooft ons super zacht en glanzend haar, mede dankzij de amandelolie en hoge concentratie vitamine E in de producten.


Zoals ik al zei vind ik het best chill dan de shampoo en conditioner in tubes komen. Beide producten maken mijn haar echt heerlijk zacht, maar ze zijn wel best verzwarend. Bij de conditioner valt dit op zich nog wel mee aangezien je het sowieso niet bij de haaraanzet gebruikt, maar de shampoo natuurlijk wel. Voor de dagen dat ik verder niet zoveel met mijn haar doe is dit niet zo’n ramp, het houdt de pluis een beetje onder controle. Op de dagen dat ik m’n haar wil stijlen is het wel echt too much! De shampoo bevat trouwens SLS en bij beide producten vind je ook onder andere siliconen en parfum terug in het ingrediëntenlijstje. Skippen dus als je hier niet goed tegen kunt!


Het masker van de Repair & Shine lijn vind ik heel fijn! Hij is namelijk niet zo dik dat uitspoelen een hele uitdaging is, maar toch nog net wat meer voedend dan de conditioner uit de lijn. Hij komt in een vrij simpele pot en geeft je haar net even een extra boost. Zeker het proberen waard!


Het laatste product uit de Repair & Shine lijn, de herstellende crème, vind ik niet zo heel geweldig want het doet voor mijn haar niet bijzonder veel. Ik gebruik liever een serum of verzorgende olie na het wassen om m’n krullen glad te maken!

Ik wilde nog speciaal een foto maken voor deze blogpost, maar ik bedacht me dat ik bij bovenstaande Instagram foto de shampoo, conditioner en herstellende crème had gebruikt. Ziet er niet verkeerd uit toch? Mijn haar wordt er best goed door getemd en is vooral heerlijk zacht.

Al met al ben ik best tevreden over deze producten! De shampoo en herstellende crème zou ik denk ik niet zo snel opnieuw kopen omdat de shampoo een beetje too much is voor mijn haar, en de crème juist te weinig doet. De conditioner en het masker vind ik wel super fijn! En ik ben verliefd op de geur, haha. de shampoo & conditioner kosten elk €4,89, het masker €6,99 en de crème €7,99. Best prijzig, maar hou zeker de aanbiedingen in de gaten! Heb jij al iets geprobeerd van de nieuwe Andrélon Deluxe lijnen?

Verder Bericht

Vorige Bericht

11 Reacties

 1. Sandra - Beautybysandra 18 mei 2015

  het lijken mijn fijne producten! Vooral het haarmasker zou mijn haar goed kunnen gebruiken.

 2. Svenja 18 mei 2015

  Jammer dat een aantal producten uit de lijn niet helemaal naar wens zijn, maar de conditioner en het masker klinken perfect. Ik ben dol op producten die mijn haar lekker glanzend en zacht maken, dus ik houd deze lijn zeker in gedachten als ik nieuwe producten ga kopen!

 3. Denise 18 mei 2015

  Wat heb je een mooie en complete lijn gewonnen, tof! Ik ben vooral benieuwd naar het masker!

 4. Sophie 18 mei 2015

  De shampoo en conditioner klinken als fijne producten! Ik vind de verpakkingen echt super mooi, haha!

 5. Jessica 18 mei 2015

  Jammer dat de shampoo zo verzwarend is. Dan is dat sowieso al geen goede voor mij, ik heb al zulk sluik haar. De geuren van andrelon zijn wel altijd geweldig!

 6. Nicole 18 mei 2015

  Wat ziet je haar er goed uit! De conditioner klinkt erg goed!

 7. Daniëlle 18 mei 2015

  De conditioner lijkt me erg fijn! Ik vind Andrélon sowieso erg fijn om te gebruiken. Je haar ziet er goed uit!

 8. Manon 18 mei 2015

  Jammer van de shampoo!

 9. Linda / Oh My Beauty 18 mei 2015

  Hmm, ik had er toch wel ietsje meer van verwacht. Zonde.

 10. susan 19 mei 2015

  Wauw heb je de hele lijn gewonnen. Gaaf! Zelf heb ik de Colour & Shine producten met Macadamia-olie speciaal voor de bescherming van gekleurd haar geprobeerd. Een heerlijke geur. Ik ben zelf helemaal fan. De shampoo en conditioner zijn goed en het serum is ook super! Zeker het proberen waard

 11. Lotte 19 mei 2015

  Ik vind deze producten zo mooi eruit zien! Wel jammer dat ze wat verzwarend zijn, dat zoek ik juist niet in shampoo.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén