Andrélon Deluxe Repair & Shine

Ik denk dat zeker de helft van de haarverzorgingsproducten die ik regelmatig gebruik en koop van Andrélon zijn. Vooral de producten van voedende en verzorgende lijnen vind ik vaak verrassend fijn! En toen ik zag dat het merk met een net wat luxere lijn producten kwam, was ik gelijk al benieuwd! Ik won de producten van de Repair & Shine lijn bij leuke Kelly waardoor ik ze gelukkig uit kon proberen. Vandaag mijn review!


De producten van de Andrélon Deluxe Repair & Shine lijn zitten in wat mij betreft prachtige verpakkingen, zeker even wat anders dan de standaard producten van het merk. Tubes vind ik sowieso heel handig voor shampoo & conditioner! En wat me ook gelijk opviel is dat de producten heel lekker ruiken – zoetig en licht naar amandel. Andrélon belooft ons super zacht en glanzend haar, mede dankzij de amandelolie en hoge concentratie vitamine E in de producten.


Zoals ik al zei vind ik het best chill dan de shampoo en conditioner in tubes komen. Beide producten maken mijn haar echt heerlijk zacht, maar ze zijn wel best verzwarend. Bij de conditioner valt dit op zich nog wel mee aangezien je het sowieso niet bij de haaraanzet gebruikt, maar de shampoo natuurlijk wel. Voor de dagen dat ik verder niet zoveel met mijn haar doe is dit niet zo’n ramp, het houdt de pluis een beetje onder controle. Op de dagen dat ik m’n haar wil stijlen is het wel echt too much! De shampoo bevat trouwens SLS en bij beide producten vind je ook onder andere siliconen en parfum terug in het ingrediëntenlijstje. Skippen dus als je hier niet goed tegen kunt!


Het masker van de Repair & Shine lijn vind ik heel fijn! Hij is namelijk niet zo dik dat uitspoelen een hele uitdaging is, maar toch nog net wat meer voedend dan de conditioner uit de lijn. Hij komt in een vrij simpele pot en geeft je haar net even een extra boost. Zeker het proberen waard!


Het laatste product uit de Repair & Shine lijn, de herstellende crème, vind ik niet zo heel geweldig want het doet voor mijn haar niet bijzonder veel. Ik gebruik liever een serum of verzorgende olie na het wassen om m’n krullen glad te maken!

Ik wilde nog speciaal een foto maken voor deze blogpost, maar ik bedacht me dat ik bij bovenstaande Instagram foto de shampoo, conditioner en herstellende crème had gebruikt. Ziet er niet verkeerd uit toch? Mijn haar wordt er best goed door getemd en is vooral heerlijk zacht.

Al met al ben ik best tevreden over deze producten! De shampoo en herstellende crème zou ik denk ik niet zo snel opnieuw kopen omdat de shampoo een beetje too much is voor mijn haar, en de crème juist te weinig doet. De conditioner en het masker vind ik wel super fijn! En ik ben verliefd op de geur, haha. de shampoo & conditioner kosten elk €4,89, het masker €6,99 en de crème €7,99. Best prijzig, maar hou zeker de aanbiedingen in de gaten! Heb jij al iets geprobeerd van de nieuwe Andrélon Deluxe lijnen?