Zin in de lente met Zwijnenburgmode!

Hoewel het weer ons af en toe nog in de steek lijkt te laten (terwijl ik dit type regent het buiten horizontaal), is het toch echt al lente. En lente vraagt natuurlijk om lieve pastelkleurtjes, vrolijke kledingstukken en nog veel belangrijker: even geen dikke, warme truien! Mijn garderobe is nog niet helemaal klaar voor de lente en kan nog wel een opfrisbeurtje gebruiken. Heb je ook nog wat nieuwe items nodig? Dan is Zwijnenburgmode wellicht een leuke tip voor je!

Bij Zwijnenburgmode vind je een breed en tof assortiment van kleding en accessoires van veel verschillende merken. Denk bijvoorbeeld aan Supertrash, Only, Expresso en Nike! Ik vind het zelf ideaal als een webshop lekker veel keus heeft en ook bijvoorbeeld goedkopere en wat duurdere items, zo kun je namelijk lekker mixen en matchen. Dat deed ik ook toen ik bovenstaande collage maakte, al geven alle items me sowieso wel een echt lentegevoel. Het mooist vind ik het jurkje van Expresso die je linksonder ziet! Maar evengoed zie je me rondhuppelen in lekker felle Nikes, haha. Mocht je in ieder geval op zoek zijn naar nieuwe items en inspiratie voor de lente, kijk dan zeker eens rond bij Zwijnenburgmode. De verzending is gratis vanaf €50 en lekker snel en het assortiment zeker het bekijken waard!

  1. Leuke college! Ik vind die jassen echt zo tof <3 ik geloof dat ze het 'mantels' noemen. Ik heb zelf gekeken voor eentje in het wit. Zo leuk voor in de zomer 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *