Zelf kaarten ontwerpen via Kaartwereld.nl!

Wellicht dat je weleens gehoord hebt van de webshop Webprint. Webprint vind ik altijd al een hele chille webshop en deze shop heeft ook nog wat “kindjes”. Zoals bijvoorbeeld Kaartwereld.nl! Op Kaartwereld.nl kun je een boel verschillende dingen bestellen en laten maken. Ik probeerde een fotokaart uit – een kaart met een eigen foto en eigen tekst erop.


Ik ben nooit zo goed in het bedenken wat ik erop wil, maar deze keer had ik eindelijk eens een idee. Ik stuur af en toe wel spullen op naar andere mensen (bijvoorbeeld voor een winactie of omdat ik iets voor ze gekocht heb) en dan is het altijd zoeken naar een leuke kaart of leuk briefje om erbij te doen. Dus ik dacht, ik maak gewoon een grote collage van mijn favoriete instagramfoto’s en zet op de achterkant m’n instagram/twitter/blog en klaar! En dat deed ik dus ook. Niet helemaal succesvol overigens, want ik heb de collage in Photoshop gemaakt en kwam er bij het uploaden bij Kaartwereld achter dat de kwaliteit niet helemaal goed was. Dat zie je ook een beetje terug bij de kaarten zelf, al valt het me nog reuze mee. In ieder geval een wijze les voor de volgende keer – zorg dat de kwaliteit wel goed is.

Maar ik ben alsnog blij met de kaarten! Bij Kaartwereld kun je verschillende kaarten laten maken en ik koos zelf voor een liggende ansichtkaart met een eigen foto erop in het kleinste formaat. Nadat je het type hebt geselecteerd, kun je eenvoudig je foto uploaden en op de voorkant van de kaart plaatsen. Ook kun je dan nog figuren of teksten toevoegen. Ook op de achterkant kun je een tekst plaatsen. Dat dit kan heeft wel een extra reden. Het idee van Kaartwereld.nl is dat je namelijk daar de kaart ontwerpt en gelijk de geadresseerde toevoegt, en natuurlijk de tekst. Kaartwereld maakt dan voor jou de kaart en stuurt ‘m gelijk op! Eventueel kan je er dan ook nog een ander cadeautje bijvoegen. Best handig als je een unieke kaart wilt en geen zin hebt om ‘m zelf op de post te doen (been there, done that haha).

Ik wilde natuurlijk zelf een setje kaarten en ook die optie kun je selecteren nadat je het ontwerp van je kaart hebt gemaakt. Ik koos voor 15 stuks en kwam op een totaalprijs van €23 (inclusief verzendkosten). Een dag later viel m’n bestelling al op de deurmat, lekker snel! De kaarten voelen overigens lekker stevig en goed aan en de afwerking vind ik ook mooi. Al met al ben ik dus zeker tevreden met mijn bestelling bij Kaartwereld.nl én ik heb nu toffe kaarten om bij pakketjes te doen! Kende jij deze webshop al? En naar wie zou jij wel een zelfgemaakte kaart willen sturen?

Verder Bericht

Vorige Bericht

8 Reacties

 1. Sophie 12 april 2015

  Oeh, ze zijn heel erg leuk! Ook echt een super tof idee, handig om dit inderdaad bij pakketjes te doen!

 2. Eline | Simply Handwritten 12 april 2015

  Ik vind je kaarten er erg mooi uitzien!

 3. Alyssa 12 april 2015

  Wat een toffe kaartjes heb je gemaakt :-)! Daar had ik nog helemaal niet over nagedacht ^^

 4. bymarlayne 12 april 2015

  Ze zien er leuk uit!

 5. Amy-Denise 12 april 2015

  Wat leuk dit! Ze zijn mooi geworden.

 6. Livia 12 april 2015

  Heel gaaf idee

 7. loesblogt 12 april 2015

  Wauw wat een gaaf idee! Heel erg leuk!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén