USL by USLU Airlines – VCA Can Tho

Lang geleden las ik eens online iets over het nagellakmerk USL by USLU Airlines. Totaal niet te vinden in Nederland natuurlijk en bovendien duur om online te bestellen. Maar het zag er toen zo hip en cool uit. En toen ik in Londen was zag ik in een salebak in de & Other Stories dus ineens nagellak van dit merk! Het liefst wilde ik alle kleurtjes een nieuw thuis geven, maar ik nam uiteindelijk maar eentje mee.Deze kleur heeft de niet heel duidelijke naam “VCA Can Tho”. Ik heb oprecht geen idee wat het moet betekenen haha, maar gelukkig maakt dat het kleurtje zelf niet minder leuk. Want de kleur vind ik wel echt super leuk en heerlijk zomers! Zo’n kleur die tussen blauw en groen in zit (op de foto’s vooral blauw haha) en hij is lekker opvallend. Dekt in twee laagjes en blijft prima zitten!

USLU Airlines is overigens niet echt een vliegmaatschappij maar de naam van het beautymerk waar je onder andere nagellak, lipsticks en airbrush foundations van kunt kopen. Veel verkooppunten heb ik er helaas niet van kunnen vinden – wel uiteraard hun eigen webshop en een aantal producten bij de Nederlandse webshop Cosmania. Ik vond ‘m zelf bij de & Other Stories in Londen. Die winkel zit sinds kort trouwens ook in Amsterdam en of ze dit merk hebben durf ik niet te zeggen, maar het is wel echt een hele toffe winkel! De USL by USLU nagellak kost normaal €12 per stuk, ik kocht ‘m met een hele fijne 70% korting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *