USL by USLU Airlines – VCA Can Tho

Lang geleden las ik eens online iets over het nagellakmerk USL by USLU Airlines. Totaal niet te vinden in Nederland natuurlijk en bovendien duur om online te bestellen. Maar het zag er toen zo hip en cool uit. En toen ik in Londen was zag ik in een salebak in de & Other Stories dus ineens nagellak van dit merk! Het liefst wilde ik alle kleurtjes een nieuw thuis geven, maar ik nam uiteindelijk maar eentje mee.Deze kleur heeft de niet heel duidelijke naam “VCA Can Tho”. Ik heb oprecht geen idee wat het moet betekenen haha, maar gelukkig maakt dat het kleurtje zelf niet minder leuk. Want de kleur vind ik wel echt super leuk en heerlijk zomers! Zo’n kleur die tussen blauw en groen in zit (op de foto’s vooral blauw haha) en hij is lekker opvallend. Dekt in twee laagjes en blijft prima zitten!

USLU Airlines is overigens niet echt een vliegmaatschappij maar de naam van het beautymerk waar je onder andere nagellak, lipsticks en airbrush foundations van kunt kopen. Veel verkooppunten heb ik er helaas niet van kunnen vinden – wel uiteraard hun eigen webshop en een aantal producten bij de Nederlandse webshop Cosmania. Ik vond ‘m zelf bij de & Other Stories in Londen. Die winkel zit sinds kort trouwens ook in Amsterdam en of ze dit merk hebben durf ik niet te zeggen, maar het is wel echt een hele toffe winkel! De USL by USLU nagellak kost normaal €12 per stuk, ik kocht ‘m met een hele fijne 70% korting.

Verder Bericht

Vorige Bericht

14 Reacties

 1. Mandy 20 april 2015

  Wat een mooie kleur!

 2. Svenja 20 april 2015

  Oh wauw, wat een ontzettend mooie lak! De kleur straalt echt een en al zomer uit, super pretty <3

 3. Alyssa 20 april 2015

  Wat een mooi fris kleurtje! Hou ik wel van. Perfect voor de zomer.

 4. Shiralee 20 april 2015

  Wauw wat een mooie kleur zeg! Zal binnekort eens kijken of deze ook in Amsterdam te koop is 🙂

 5. mariëlle 20 april 2015

  Ik heb er nog nooit van gehoord maar wauw deze kleur is gaaf zeg!

 6. Manon 20 april 2015

  Wauwie dit is echt de ultieme zomer lak!

 7. Selina 20 april 2015

  Wauw! Echt een kleur waar ik van hou. Super mooi.

 8. Sophie 20 april 2015

  Gaaf kleurtje; lekker fel en opvallend! 🙂 En die 70% korting maakt het wel super aantrekkelijk, haha!

 9. Bianca 20 april 2015

  Wat een mooi kleurtje! Ik heb nog nooit van dit merk gehoord 🙂

 10. Lesley Van de Langkruis 20 april 2015

  Ik heb ook nog nooit van het merk gehoord maar het lakt geweldig! Erg mooi! Fijn dat hij ook goed blijft zitten en die 70% is nog fijner 😉

 11. loesblogt 20 april 2015

  Haha ik dacht echt dat dit iets was voor in een vliegtuig ontwikkeld door een vliegtuigmaatschappij! Wat een heerlijk fris kleurtje!

 12. Annette - Ann Ages Gracefully 20 april 2015

  Wat een heerlijke kleur, kan me voorstellen dat je deze mee naar huis nam. Die kan de komende maanden lekker knallen op je nagels

 13. Marije 20 april 2015

  Wat een mooi kleurtje! Ik moet nodig eens naar & Other Stories!

 14. Nicole 20 april 2015

  Wat een toffe kleur zeg! Heel mooi.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén