Serena’s Stijlgids

Wooooooh, Serena heeft een boek uitgebracht! Ik vind Serena oprecht een hele toffe blogger die het wat mij betreft ook echt verdient om zo succesvol te zijn. Ze levert kwalitatief goed werk en blijft constant vernieuwend. Nu is een boek uitbrengen als blogger net even iets minder vernieuwend haha, maar ik vind het super leuk en blijf ze braaf aan m’n collectie toevoegen. Meer weten over dit boek? Lees dan vooral verder!Serena’s Stijlgids is een boek vol tips en trick over mode, beauty, koken en interieur. Als je Serena’s blog volgt dan heb je eigenlijk al een goed idee van wat de inhoud van het boek is en een aantal artikelen van haar blog zijn ook in het boek terecht gekomen. Dat vind ik overigens helemaal niet erg, want ik ben de meeste artikelen toch al wel weer vergeten (zelfs als ik op het moment van lezen dacht “oh, dat moet ik zeker proberen!”). Maar er staat ook voldoende nieuwe content in hoor, dus het is zeker niet simpelweg BeautyLab in boekvorm.Van de cover word ik persoonlijk al blij (them kittehs!), maar ook de rest van het boek ziet er heerlijk vrolijk en gezellig uit. Het is typisch zo’n boek wat ik zelf niet in 1x zou lezen, maar juist af en toe pak om er doorheen te bladeren en inspiratie op te doen. Er staan super veel foto’s in en dat vind ik heel tof! En eigenlijk vind ik het wel leuk dat Serena juist voor een inspirerend boek met “to do” dingen is gegaan en niet een leesboek met bijvoorbeeld haar levensverhaal erin. Dat kan evengoed inspirerend zijn hoor, maar juist dit boek is een fijne afwisseling op alle gewone leesboeken die in mijn kast staan.Een groot gedeelte van het boek bestaat uit beauty en DIY’s, maar je vindt er bijvoorbeeld ook wat recepten in. Zelf vind ik onder andere de pagina met ooglooks echt heel tof en ik wil de Dr. Pepper kip echt nog eens uitproberen. In het boek komt overigens ook nog de occassional kitty terug (wat niet zo raar is als je zulke schattige katten hebt) en vind je natuurlijk ook prachtige foto’s van Serena zelf en producten.

Ik vind het echt oprecht een tof boek. De laatste paar dagen pak ik ‘m regelmatig even om er doorheen te bladeren en een leuke tip of DIY te bekijken. Als ik een negatief puntje moet noemen dan is het wellicht de prijs, want met €22,50 is het zeker geen goedkoop exemplaar. Ik vind ‘m zelf gelukkig zijn prijs best waard. Ik raad je zeker aan om er even doorheen te bladeren bij je lokale boekhandel, of bestel ‘m online bij bijvoorbeeld Bol.com!

Verder Bericht

Vorige Bericht

18 Reacties

 1. lonneke 25 april 2015

  Oh ik vind dit zo tof zeg!
  Gaaf dat Serena dit gemaakt heeft. Je maakt me benieuwd!
  Vooral leuk dat het zo lekker divers is.
  Liefs Lonneke

 2. Jaimy en Laura 25 april 2015

  Leuk om zo al wat te zien, want ik ben zo benieuwd naar dit boek! Ik denk dat deze mij het meest aanspreekt (van alle bloggers-boeken!).

 3. Marloes 25 april 2015

  Dit boek lijkt me echt ontzettend leuk! Ik zag gisteren al een stukje op RTL Boulevard voorbij komen. Leuk om te zien!

 4. Dionne 25 april 2015

  Ziet er heel tof uit! Ik ben hier heel benieuwd naar!

 5. alexa 25 april 2015

  ik vind het er heel goed uitzien het boek maar den dat ik hem persoonlijk niet snel zou kopen!

 6. Sofie 25 april 2015

  Wat een gaaf boek!

 7. Kelly 25 april 2015

  Het is een leuk boek, maar ik zou hem zelf niet aanschaffen aangezien ik de informatie nogal voor de hand liggend vind.

 8. Nicole 25 april 2015

  Het boek is echt zo mooi vormgegeven. Hij lijkt me erg tof om te hebben.

 9. Sophie 25 april 2015

  Het boek ziet er heel erg leuk uit; ik weet dat ik hier alleen 1 keer in kijk en daarna mooi in de kast leg :’)

 10. Sonja 25 april 2015

  Mooi boek. Heb zelf al veel boeken gemaakt (uitgeverij gewerkt).
  Je ziet dat ze oog heeft voor detail!
  Zelf koop ik geen boeken meer.

 11. Livia 25 april 2015

  Ik heb het helemaal niet door gehad dat ze een boek uitgebracht had! Wel heel gaaf, de volgende keer dat ik in een boekenwinkel ben neem ik zeker een kijkje.

 12. Mariëlle 25 april 2015

  Het lijkt me een erg leuk boek, leuk dat je er over schrijft! 🙂

 13. bymarlayne 25 april 2015

  Lijkt me een heel tof boek! Ook leuk dat het zo divers is.

 14. Carmen 25 april 2015

  Aah echt tof dat Serena een boek heeft gemaakt he! Echt hele mooie foto’s! Echter vind ik hem inderdaad een tikkeltje aan de prijzige kant…
  Liefs Carmen

 15. Jana 25 april 2015

  Ik was al heel benieuwd naar dit boek 😀 Misschien dat ik dit boek eens bestel als ‘cadeautje voor mezelf’. Mooie cover heeft het boek 😀 x

 16. Merel 25 april 2015

  Wow de prijs is inderdaad best hoog. Wat een prachtige foto’s staan erin.

 17. Lisa's Beautybabbels 26 april 2015

  Ik ben ook erg benieuwd naar dit boek!

 18. Linda 5 mei 2015

  Wat heb je er een mooi verslag van gemaakt! Ik vind het ook echt een heel erg tof boek.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén