Rimmel Wake Me Up anti-fatigue foundation

De wake Me Up foundation van Rimmel is stiekem niet zo nieuw. Sterker nog, ik had ‘m een paar jaar geleden zelf in m’n bezit. In een kleur die nou niet helemaal bij mijn witte huidje paste, haha. Rimmel komt nu met een vernieuwde versie van deze foundation met toegevoegde vitamine C. Ik probeerde ‘m uit!Helaas kreeg ik een voor mij veel te donkere kleur opgestuurd en kwam ik er ook al snel achter dat de kleurkeuze voor ons kikkerlandje niet zo best is. In Londen spotte ik echter al snel een hele lichte versie van deze foundation en die moest dus wel mee. Want wat ik me nog wel kon herinneren van de foundation is dat ik ‘m best fijn vond, en dus was ik wel benieuwd of ik die mening nog steeds deel! Rimmel belooft ons trouwens een fris uiterlijk en flawless resultaat na het gebruik van deze foundation, onder andere dus door de toegevoegde vitamine C. Er zitten bovendien kleine pareldeeltjes in om je een nog frisser uiterlijk te geven.


Eenmaal naast elkaar aangebracht zie je het verschil in kleur in ieder geval best goed. De lichte tint is 010 Light Porcelain en de donkere kleur 200 Soft Beige. De lichtste kleur die je in Nederland kunt vinden is 100 Ivory. Ik denk dat je aan de foto ook wel kunt zien wat de textuur is van de foundation: een beetje dikkig. De flacon zelf vind ik trouwens wel best tof. Lekker fris door het oranje en mooi omdat het glas is!

Zonder foundation..

.. en met foundation. Wat ik zelf een groot pluspunt vind is dat hij bij mij heel natuurlijk oogt. Hij dekt namelijk in vergelijking met andere foundations die ik gebruik best wel wat meer, maar het ziet er alsnog niet uit als een pannenkoek. Voor mij is de hele lichte kleur bovendien echt perfect. Ik vind het aanbrengen wel wat minder makkelijk dan met bijvoorbeeld de L’Oréal True Match foundation. De Rimmel foundation is namelijk best dik en je moet er zeker voor zorgen dat hij goed verdeeld is over je huid. Wel denk ik dat deze foundation het net wat beter doet op een droge huid dan die van L’Oréal, want die laatste heeft nogal de neiging om door zijn waterige formule aan droge plekjes vast te grijpen.

Dat verhaal met die kleine pareldeeltjes vind ik overigens wel een beetje twijfelachtig. In normaal licht ziet het er prima uit, zelfs best mooi. Alleen als je in zonlicht zit, zul je zien dat je ineens veranderd in een glinsterende Edward Cullen. Ik vind het moeilijk in te schatten of anderen het opvalt, maar toen ik in het raam van de trein keek toen er een lekker zonnetje scheen, vond ik het toch best opvallend. Zeker geen foundation om te gebruiken bij bijvoorbeeld een fotoshoot (voor zover dat in je fabulous leven dagelijkse kost is).

Ik merk dat ik de Rimmel Wake Me Up foundation er toch best vaak bij pak. Het effect vind ik mooi, dekkend zonder onnatuurlijk over te komen. De laatste tijd heb ik wat meer last van rode plekjes en verdwaalde puistjes, en dan is die extra dekking best welkom. Wel baal ik er ontzettend van dat de hele lichte kleur niet in Nederland te vinden is (doe er wat aan Rimmel!). De vernieuwde Wake Me Up foundation is inmiddels al te vinden in de Nederlandse schappen en kost je €12,99.

Verder Bericht

Vorige Bericht

21 Reacties

 1. Bianca 13 april 2015

  Vind dit echt een mooie foundation hij heeft een goede dekking en toch oogt die heel natuurlijk x

 2. Marloes 13 april 2015

  Het resultaat ziet er erg mooi en natuurlijk uit. Ik ben wel heel benieuwd naar deze foundation! Heb de oude versie ervan ook nog nooit uitgeprobeerd!

 3. Daphne 13 april 2015

  Mooi effect zeg, ziet er inderdaad erg natuurlijk uit

 4. Sandra (beautybysandra) 13 april 2015

  Ziet er erg mooi uit! Zeker ook omdat je de rest redelijk basic hebt gelaten 🙂

 5. Eline 13 april 2015

  Wat een mooie foundation. Wat jammer dat de lichtste kleur niet in Nederland verkoopbaar is. Hij oogt wel heel natuurlijk terwijl hij best wel goed dekt ^^

 6. Sonja (40plus) 13 april 2015

  Echt heel natuurlijk. Goede match!

 7. Marije 13 april 2015

  Mooie dekking inderdaad! Jammer dat er in Nederland zo weinig budget foundations in héle lichte kleuren te krijgen zijn. Dat wordt een aantal keren per jaar naar Londen gaan 🙂

 8. sherry 13 april 2015

  Hij oogt erg mooi en natuurlijk.

 9. Sophie 13 april 2015

  Ik vind het er erg mooi uit zien! Waarschijnlijk is de lichtste verkrijgbaar voor mij nog steeds te donker, helaas haha!

 10. Lotte 13 april 2015

  Ziet er mooi uit hoor, wauw! Ik hou er nooit zo van als foundations dik zijn, maar toch ben ik benieuwd naar deze omdat ‘ie zo goed belooft te dekken.

 11. Manon 13 april 2015

  Het geeft een mooie natuurlijke dekking, ik denk dat ik er dezelfde mening over heb als ik over mijn foundation die ik vandaag online heb staan

 12. anna 13 april 2015

  Hij lijkt me fijn! Momenteel gebruik ik ook een foundation van Rimmel en ik ben er dol op. Hij is alleen ietsje te donker. Ik denk dat de lichtste kleur uit jou review perfect voor me is. Ben benieuwd!

 13. Nicole 13 april 2015

  Wat een mooi en natuurlijk resultaat. Hij ziet er erg mooi uit op je huid!

 14. alexa 13 april 2015

  ik vind rimmel echt zo fijn, had deze ook gaf een enorm goede dekking!

 15. Kirsten 13 april 2015

  Het effect is inderdaad erg natuurlijk, wat mooi!

 16. Denise 13 april 2015

  Wat staat dit je mooi! Nog meer redenen om lekker vaak naar Londen te gaan 🙂

 17. Shiralee 13 april 2015

  Staat je inderdaad mooi en het oogt helemaal niet onnatuurlijk! Ik moest wel even lachen om “dat je ineens veranderd in een glinsterende Edward Cullen”. Leuk en duidelijk geschreven!

 18. Nienke 13 april 2015

  Naar deze foundation ben ik ook wel benieuwd, misschien ga ik deze maar eens proberen als de mijne op is 🙂

 19. Melissa 13 april 2015

  Ziet er mooi uit! Jammer dat de kleur niet in Nederland te koop is.

 20. mariëlle 13 april 2015

  Het staat je goed en ook erg natuurlijk inderdaad!

 21. Rachel 13 april 2015

  ziet er goed uit en fijne review!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén