Rimmel London – Rita Ora Colourfest Collection nail polish

Whooo, de award voor de beste nagellakcollectie voor deze lente kan wat mij betreft wel naar Rimmel gaan! Rimmel komt met de Rita Ora Colourfest collectie, met super schattige nagellakleurtjes en leuke lipglosses. Van de nagellakjes werd ik gelijk enthousiast en in deze blogpost laat ik ze met liefde aan jullie zien!


Bestival Blue is zoals de naam wellicht doet vermoeden een beetje blauw. Wel zo’n blauw met een vleugje lavendel erin, wat je in bepaald licht net wat beter ziet. Ik vind dit soort kleurtjes echt heel tof en heel erg zomers! Hij dekt trouwens perfect in 2 laagjes en de nagellak heeft zo’n breed en rond kwastje. Dat vind ik zelf echt super handig!


Peachella is een perzikkleurtje en de naam is denk ik wel afgeleid van het hippe festival Coachella. Ook dit kleurtje vind ik heel leuk! Zo’n lieve oranje tint die ook buiten Koningsdag en het WK acceptabel is. Wederom dekkend na 2 laagjes.


Neon Fest is roze, heel roze! Echt zo’n heerlijk fris frambozenkleurtje. Soms hebben dit soort kleurtjes de neiging om toch het randje van je nagels te laten zien, maar daar heeft deze kleur totaal geen last van. Wederom dekkend in 2 laagjes.


Sweet Retreat is een stuk liever, maar evengoed roze. Heel cute! Wederom perfecte dekking na 2 laagjes. Dit is echt zo’n kleur die je in de winter niet zo snel zult spotten op m’n nagels, maar waar ik in de zomer niet genoeg van kan krijgen!


Ik vind alle kleurtjes echt super leuk en heerlijk zomers. Rimmel nagellak blijft bij mij bovendien altijd prima zitten en ik vind ze fijn lakken. In totaal maken trouwens 12 nagellak kleurtjes onderdeel uit van de collectie, dus er is nog veel meer om uit te kiezen! De Rita Ora Colourfest collectie ligt inmiddels al in de winkel en de nagellak kost €3,99 per flesje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *