Rimmel London – Rita Ora Colourfest Collection nail polish

Whooo, de award voor de beste nagellakcollectie voor deze lente kan wat mij betreft wel naar Rimmel gaan! Rimmel komt met de Rita Ora Colourfest collectie, met super schattige nagellakleurtjes en leuke lipglosses. Van de nagellakjes werd ik gelijk enthousiast en in deze blogpost laat ik ze met liefde aan jullie zien!


Bestival Blue is zoals de naam wellicht doet vermoeden een beetje blauw. Wel zo’n blauw met een vleugje lavendel erin, wat je in bepaald licht net wat beter ziet. Ik vind dit soort kleurtjes echt heel tof en heel erg zomers! Hij dekt trouwens perfect in 2 laagjes en de nagellak heeft zo’n breed en rond kwastje. Dat vind ik zelf echt super handig!


Peachella is een perzikkleurtje en de naam is denk ik wel afgeleid van het hippe festival Coachella. Ook dit kleurtje vind ik heel leuk! Zo’n lieve oranje tint die ook buiten Koningsdag en het WK acceptabel is. Wederom dekkend na 2 laagjes.


Neon Fest is roze, heel roze! Echt zo’n heerlijk fris frambozenkleurtje. Soms hebben dit soort kleurtjes de neiging om toch het randje van je nagels te laten zien, maar daar heeft deze kleur totaal geen last van. Wederom dekkend in 2 laagjes.


Sweet Retreat is een stuk liever, maar evengoed roze. Heel cute! Wederom perfecte dekking na 2 laagjes. Dit is echt zo’n kleur die je in de winter niet zo snel zult spotten op m’n nagels, maar waar ik in de zomer niet genoeg van kan krijgen!


Ik vind alle kleurtjes echt super leuk en heerlijk zomers. Rimmel nagellak blijft bij mij bovendien altijd prima zitten en ik vind ze fijn lakken. In totaal maken trouwens 12 nagellak kleurtjes onderdeel uit van de collectie, dus er is nog veel meer om uit te kiezen! De Rita Ora Colourfest collectie ligt inmiddels al in de winkel en de nagellak kost €3,99 per flesje.

Verder Bericht

Vorige Bericht

18 Reacties

 1. Sandra (beautybysandra) 24 april 2015

  Wat een prachtige kleurtjes. Wauw wat heb je je nagels mooi gelakt en vooral de foto’s die je gemaakt hebt zijn super mooi!

 2. Sonja (40plus) 24 april 2015

  Heerlijke kleurtjes! Neon Fest en Bestival Blue zijn favoriet.
  Mooie foto’s!

 3. Sophie 24 april 2015

  Neon Fest en Bestival Blue vind ik echt heel erg leuk (wat is het raar om Bestival te typen haha)

 4. mariëlle 24 april 2015

  Ik begrijp je enthousiasme, ik vind ze ook allemaal erg mooi <3

 5. Mandy 24 april 2015

  Het zijn mooie lakjes

 6. Manon 24 april 2015

  Wauw allemaal hele mooie kleuren!

 7. Naomi in Wonderland 24 april 2015

  Waaauw! Ik vind echt alle kleurtjes, behalve het blauwe kleurtje niet echt m’n ding, echt super mooi!

 8. Eline 24 april 2015

  Wat een prachtige lakjes. Ze hebben de kleuren echt mooi op elkaar afgestemd ^^

 9. Nicole 24 april 2015

  Echt zulke leuke kleurtjes. Ik vind de nieuwe verpakkingen wel echt super leuk!

 10. Melissa 24 april 2015

  Super leuke kleurtjes! Ik heb laatst de oranje kleur meegenomen, de verpakking is ook zo schattig 🙂

 11. Mijn Kleine Geheimpjes 24 april 2015

  Wat een heerlijke kleurtjes, word er helemaal vrolijk van!

 12. Kirsten 24 april 2015

  Wat een lieve lente kleurtjes!

 13. NailTalk 24 april 2015

  Ik heb alleen nog maar Peachella maar als ik jouw swatches zie wil ik toch meer… Prachtig!

 14. Linda / Oh My Beauty 24 april 2015

  Wat een mooie lakjes! Om vrolijk van te worden!

 15. EminasLifestyle 24 april 2015

  Mooie lente kleurtjes! Die babyblauw is super cute!

 16. Shiralee 24 april 2015

  Wauw wat tof zeg! Stuk voor stuk zijn het echt prachtige kleuren en swatches.

 17. Marije 24 april 2015

  Yuuup, ik wil ze allemaal! En ja, ik heb al genoeg nagellak. En nee, dat maakt niet uit!

 18. Roxanne 27 april 2015

  Neon Fest en Peachella zijn erg mooi!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén