Oriflame Giordani Gold – Tempting Violet & Noble Burgundy

Sinds een paar weken babbel ik regelmatig met Marije (via de moderne technologie die WhatsApp heet dan hè) en toen ze zei dat ze prachtige nagellak van Oriflame had die ze zelf stiekem niet wilde swatchen, wierp ik me op als vrijwilliger. Deze blogpost was het resultaat, maar ik wil toch ook een paar kleurtjes op m’n eigen blog delen. In ieder geval de twee kleuren die ik op dit moment graag draag!Die favorieten zijn Tempting Violet en Noble Burgundy, beiden uit de Giordani Gold collectie van Oriflame. Tempting Violet vind ik een super leuk lentekleurtje die toch ook weer niet zo licht is dat hij gaat vloeken met mijn huidskleur. Bovendien dekt hij super goed en vind ik de bijna niet zichtbare shimmer die erin zit ‘m toch net wat specialer maken.

Maar ook Noble Burgundy is favoriet. Niet zo raar, want als je me een beetje kent dan weet je dat ik groot fan ben van donkere nagellak. Tot aan zwart aan toe, al staat dit kleurtje net wat minder hard dan echt zwart. Het is een diepe donkerbruine kleur met een beetje rood erin. Heel vampy en stoer!

De nagellak vind ik trouwens ook super fijn lakken door de goede substantie en het brede kwastje. En bij mij blijft de nagellak relatief gezien ook nog eens goed zitten. Win-win! De Oriflame nagellak is met een prijs van €15 wel ’n beetje duur, al is het volgens mij permanent in de aanbieding voor €9,99. Te bestellen in de officiële webshop!

Verder Bericht

Vorige Bericht

19 Reacties

 1. Sandra - Beautybysandra 30 april 2015

  Vooral de eerste kleur vind ik echt prachtig!

 2. Bouchra | Moroccan Mansion 30 april 2015

  Wauw, mooie kleuren zeg! Ik kende dit merk nagelak niet, maar zeker de moeite waard als ik kijk naar het resultaat, liefs

 3. Sonja (40plus) 30 april 2015

  Deze twee zijn ook al zo mooi! Wauw! Dat doet Oriflame goed!

 4. Alyssa 30 april 2015

  De tweede kleur vind ik echt heel mooi! Wauwie! De roze is ook mooi, maar ik vind de tweede specialer.

 5. Mirjam 30 april 2015

  Oh dat oudroze kleurtje vind ik erg mooi, wauw!

 6. Shiralee 30 april 2015

  Wat een mooie kleuren! €10,- is echt mijn maximum betreft nagellak hoor.

 7. Daniëlle Springer 30 april 2015

  Wauw wat een prachtige foto’s heb je gemaakt. Die donkere kleur heb ik ook, maar ik heb hem eigenlijk nog niet uitgeprobeerd. Vind die er op de foto’s ook het mooiste uitzien van de twee.

 8. Anouk 30 april 2015

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Beide kleuren zijn erg mooi! Vooral die tweede vind ik erg bijzonder.

 9. Dionne 30 april 2015

  Wat een mooie lakjes! Ze zien er mooi uit!

 10. Beautyjuf 30 april 2015

  Wauw, wat een prachtige tinten!

 11. Mariëlle 30 april 2015

  Wauw wat een prachtige foto’s <3 Hele mooie kleuren!

 12. Manon 30 april 2015

  Tempting Violet is mijn favoriet!

 13. Rachel 30 april 2015

  twee prachtige diepe kleuren!

 14. Lauryn 30 april 2015

  Je maakt echt mooie fotos!!!

 15. Nicole 30 april 2015

  Erg leuke kleurtjes. Ik vind vooral die rozige erg mooi.

 16. anna 30 april 2015

  Oh wauw, wat een prachtige perfecte foto’s <3 Ik vind vooral de roze kleur ontzettend mooi.

 17. Kelly 30 april 2015

  Wauw, wat zijn dit prachtige kleurtjes. Ik word elke keer weer verliefd op je nagellak swatches.

 18. Annette - Ann Ages Gracefully 30 april 2015

  Ja die eerste is echt prachtig zeg wat een mooie kleur.

 19. Delphine 1 mei 2015

  Wat heb je je nagels supermooi gelakt! Wauw! Hele mooie kleuren.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén