Oriflame Giordani Gold – Tempting Violet & Noble Burgundy

Sinds een paar weken babbel ik regelmatig met Marije (via de moderne technologie die WhatsApp heet dan hè) en toen ze zei dat ze prachtige nagellak van Oriflame had die ze zelf stiekem niet wilde swatchen, wierp ik me op als vrijwilliger. Deze blogpost was het resultaat, maar ik wil toch ook een paar kleurtjes op m’n eigen blog delen. In ieder geval de twee kleuren die ik op dit moment graag draag!Die favorieten zijn Tempting Violet en Noble Burgundy, beiden uit de Giordani Gold collectie van Oriflame. Tempting Violet vind ik een super leuk lentekleurtje die toch ook weer niet zo licht is dat hij gaat vloeken met mijn huidskleur. Bovendien dekt hij super goed en vind ik de bijna niet zichtbare shimmer die erin zit ‘m toch net wat specialer maken.

Maar ook Noble Burgundy is favoriet. Niet zo raar, want als je me een beetje kent dan weet je dat ik groot fan ben van donkere nagellak. Tot aan zwart aan toe, al staat dit kleurtje net wat minder hard dan echt zwart. Het is een diepe donkerbruine kleur met een beetje rood erin. Heel vampy en stoer!

De nagellak vind ik trouwens ook super fijn lakken door de goede substantie en het brede kwastje. En bij mij blijft de nagellak relatief gezien ook nog eens goed zitten. Win-win! De Oriflame nagellak is met een prijs van €15 wel ’n beetje duur, al is het volgens mij permanent in de aanbieding voor €9,99. Te bestellen in de officiële webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *