New in – Nike Air Max 1 Essential Black

Hoog, heel hoog op de wishlist stond een paar sneakers. En dan een specifiek paar sneakers: hele zwarte Nike Air Max sneakers. Ten eerste omdat ze super mega lekker lopen, en ten tweede omdat ik Nike Air Max in iedere andere kleur bij mezelf totaal niet leuk vind staan. En guess what? Ze zijn eindelijk van mij!En ik vind ze echt zo mega cool. Ze zijn trouwens niet helemaal pikzwart, want het zachtere gedeelte bovenop is meer heel donkerblauw. Vind ik niet erg hoor, want ze zijn alsnog zwart genoeg voor mij. Ik vind zo’n kleur ideaal want dan kan ik ze ook prima aan naar kantoor. En bovendien is m’n kleding over het algemeen vrij zwart-grijs-wit, haha! Nikes gaan bij mij trouwens ook, in tegenstelling tot veel andere schoenen, ongelofelijk lang mee. Toch wel fijn, aangezien ze best een beetje prijzig zijn.Deze Nikes komen van DefShop, een webshop met veel toffe en stoere items. Niet alleen Nikes, maar ook andere sneakers, kleding en accessoires. En ik weet uit ervaring dat het niet altijd even makkelijk is om je droomsneakers te vinden in de juiste maat, dus dan zijn dit soort webshops met een lekker breed assortiment best handig! De Nike Air Max 1 sneakers kosten €134,95 en je vindt ze hier. Wat vind jij van mijn nieuwe kicks?

Verder Bericht

Vorige Bericht

17 Reacties

 1. Do 29 april 2015

  Ah die zijn erg tof! Ik vind helemaal zwarte sneakers ook het mooist, ze passen overal bij 🙂

 2. Sandra - Beautybysandra 29 april 2015

  Zelf zou ik er niet zo snel op lopen, maar ik vind ze wel gaaf!

 3. Eline 29 april 2015

  Ze zijn echt super gaaf!

 4. Ellis 29 april 2015

  Ik heb deze ook, maar ze zijn heel raar rood stoffig geworden. Snap er niks van

 5. Sophie 29 april 2015

  Nike Air Max lopen ZO lekker! Helemaal zwart zijn ze ook zeker gaaf, ze zien er ook zo lekker zacht uit, hihi!

 6. Manon 29 april 2015

  Wat een gave nikies, die passen overal onder!

 7. Sofie 29 april 2015

  Super toffe Nikes!

 8. Romy 29 april 2015

  Wauw, ik ben normaal totaal niet van de sneakers, maar deze zijn wel erg tof!

 9. Jaimy en Laura 29 april 2015

  Ze zijn super tof! Ik ben ook nog op zoek naar de perfecte sneakers!

 10. Vera 29 april 2015

  Super tof! Heb ze zo nog niet eerder gezien. Goede keuze!

 11. Marije 29 april 2015

  Zeg me dat je maat 42 hebt, want dan kan ik ze van je stelen 🙂

 12. Kelly 29 april 2015

  Ze zijn zooooo tof! Ik ben jaloers hihi 😀

 13. Lisa 29 april 2015

  Wat een stoere schoenen!

 14. lisa heleen 5 mei 2015

  Die zijn echt mega tof!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén