New in – Nike Air Max 1 Essential Black

Hoog, heel hoog op de wishlist stond een paar sneakers. En dan een specifiek paar sneakers: hele zwarte Nike Air Max sneakers. Ten eerste omdat ze super mega lekker lopen, en ten tweede omdat ik Nike Air Max in iedere andere kleur bij mezelf totaal niet leuk vind staan. En guess what? Ze zijn eindelijk van mij!En ik vind ze echt zo mega cool. Ze zijn trouwens niet helemaal pikzwart, want het zachtere gedeelte bovenop is meer heel donkerblauw. Vind ik niet erg hoor, want ze zijn alsnog zwart genoeg voor mij. Ik vind zo’n kleur ideaal want dan kan ik ze ook prima aan naar kantoor. En bovendien is m’n kleding over het algemeen vrij zwart-grijs-wit, haha! Nikes gaan bij mij trouwens ook, in tegenstelling tot veel andere schoenen, ongelofelijk lang mee. Toch wel fijn, aangezien ze best een beetje prijzig zijn.Deze Nikes komen van DefShop, een webshop met veel toffe en stoere items. Niet alleen Nikes, maar ook andere sneakers, kleding en accessoires. En ik weet uit ervaring dat het niet altijd even makkelijk is om je droomsneakers te vinden in de juiste maat, dus dan zijn dit soort webshops met een lekker breed assortiment best handig! De Nike Air Max 1 sneakers kosten €134,95 en je vindt ze hier. Wat vind jij van mijn nieuwe kicks?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *