Miss Sporty – Et Voilà & Candy Shine nagellak

Miss Sporty is niet bepaald een merk waar ik vaak een schap van bekijk en dat is eigenlijk best jammer, want Miss Sporty heeft best vaak leuke producten! Sowieso fijne mascara’s, en vaak ook van die producten in kleuren die je misschien niet dagelijks zult pakken maar wel heel leuk en vernieuwend zijn. Ik ontving laatst een paar nieuwe producten. Waaronder twee verrassend leuke nagellakjes!
Het eerste kleurtje komt uit de Boost Je Makeup collectie en de nagellak uit deze collectie heet Et Voilà French Manicure. Zelf heb ik er eentje met Rock Salt effect, lichtroze met witte stipjes erin. Stiekem vind ik ‘m echt suuuuper schattig! Eigenlijk was het perfect geweest voor Pasen, maar dat bedacht ik me helaas pas na Pasen haha. Na twee laagjes zie je je nagels er nog een beetje doorheen, maar door de witte stipjes is het eigenlijk niet eens zo storend. Cute!
Miss Sporty komt daarnaast ook nog met een collectie vol producten voor een “Glamorous Voorjaar”. Hier zit ook nagellak in (yay!) en wel in de vorm van drie Candy Shine Glitter Effect kleurtjes. Ik heb zelf Pop Rocks die ik over een lichtroze kleurtje echt heel tof vind! Vooral de vrij grove, gouden glitters lijken bijna net echt goud. Niet perse een glitter topcoat die ik heel vaak zou pakken, maar wel leuk voor bijvoorbeeld een feestje!

Ik vind beide kleurtjes eigenlijk best verrassend en leuk! Beide collecties liggen inmiddels al in de winkels en de nagellakjes kun je dus al scoren. De candy Shine Glitter Effect nagellak kost €1,99 en de Et Voilà French Manicure nagellak €2,49. Miss Sporty vind je onder andere bij Etos, DA en online bij Bol.com!

Verder Bericht

Vorige Bericht

14 Reacties

 1. Manon 17 april 2015

  Ik vind die eerste echt heel erg leuk!

 2. Sandra (beautybysandra) 17 april 2015

  Ze zijn echt een stuk leuker dan ik gedacht had!

 3. Eline 17 april 2015

  Rock Salt is echt een super leuk kleurtje, vooral met die witte stukjes erin. Super lief kleurtje ^^

 4. mariëlle 17 april 2015

  Super mooie foto’s! Ik vind beide lakjes mooi!

 5. Sonja (40plus) 17 april 2015

  Wat zijn ze weer cute die lakjes. Leuke combinatie!

 6. Tedje 17 april 2015

  Mooie foto’s heb je weer gemaakt zeg!! 🙂

 7. anna 17 april 2015

  Wat een prachtige combinatie!

 8. Nicole 17 april 2015

  Erg leuke lakjes!

 9. Denise 17 april 2015

  Ze zijn echt onwijs mooi, leuke lakjes!

 10. Bianca 17 april 2015

  Die zijn echt leuk! Mooie budget lakjes 🙂

 11. Eline | Simply Handwritten 17 april 2015

  Prachtige nagellakjes! Heel verrassend voor een merk als Miss Sporty!

  Welke kleur draag je onder de tweede nagellak?

 12. Emily 17 april 2015

  Die roze is zo leuk! Heb ik nog nooit gezien met die stipjes er in, maar het ziet er ontzettend schattig uit 🙂

 13. Bettie 18 april 2015

  Net zoals jij kijk ik ook eigenlijk nooit bij miss sporty, maar die roze is echt heel erg mooi. Goede aankoop!

 14. Rachel 22 april 2015

  het eerste lakje is super leuk!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén