Miss Sporty – Et Voilà & Candy Shine nagellak

Miss Sporty is niet bepaald een merk waar ik vaak een schap van bekijk en dat is eigenlijk best jammer, want Miss Sporty heeft best vaak leuke producten! Sowieso fijne mascara’s, en vaak ook van die producten in kleuren die je misschien niet dagelijks zult pakken maar wel heel leuk en vernieuwend zijn. Ik ontving laatst een paar nieuwe producten. Waaronder twee verrassend leuke nagellakjes!
Het eerste kleurtje komt uit de Boost Je Makeup collectie en de nagellak uit deze collectie heet Et Voilà French Manicure. Zelf heb ik er eentje met Rock Salt effect, lichtroze met witte stipjes erin. Stiekem vind ik ‘m echt suuuuper schattig! Eigenlijk was het perfect geweest voor Pasen, maar dat bedacht ik me helaas pas na Pasen haha. Na twee laagjes zie je je nagels er nog een beetje doorheen, maar door de witte stipjes is het eigenlijk niet eens zo storend. Cute!
Miss Sporty komt daarnaast ook nog met een collectie vol producten voor een “Glamorous Voorjaar”. Hier zit ook nagellak in (yay!) en wel in de vorm van drie Candy Shine Glitter Effect kleurtjes. Ik heb zelf Pop Rocks die ik over een lichtroze kleurtje echt heel tof vind! Vooral de vrij grove, gouden glitters lijken bijna net echt goud. Niet perse een glitter topcoat die ik heel vaak zou pakken, maar wel leuk voor bijvoorbeeld een feestje!

Ik vind beide kleurtjes eigenlijk best verrassend en leuk! Beide collecties liggen inmiddels al in de winkels en de nagellakjes kun je dus al scoren. De candy Shine Glitter Effect nagellak kost €1,99 en de Et Voilà French Manicure nagellak €2,49. Miss Sporty vind je onder andere bij Etos, DA en online bij Bol.com!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *