Makeup Revolution Redemption Palette

Makeup Revolution is een super tof en verrassend goed merk. Ik ben na het proberen van een aantal palettes zeker weten fan! Sinds kort heb ik er nog een palette van dit merk bij, namelijk het Redemption Palette. Dit palette zit vol matte kleuren en is daarmee in ieder geval in mijn stash een uitzondering op de regel. Maar bevalt het palette ook? Dat ga ik jullie in dit artikel vertellen!Eerst wat meer over het palette zelf. Het palette bevat 12 oogschaduwkleuren, elk in vrij naturelle tinten. Zelf gebruik ik eigenlijk niet anders dan dit soort tinten en dus was dit ook een logische keus voor mij. Het palette is van zwart glimmend plastic en er zit zo’n vrij nutteloze sponsapplicator bij. Van mij had die wel ingewisseld mogen worden voor een grote spiegel in het deksel eigenlijk! Gelukkig is het palette alsnog wel lekker compact.


Tijd voor swatches! En jep, ik was onder de indruk. De lichte kleuren lijken misschien niet super goed, maar dat komt vooral omdat ze dicht tegen mijn huidskleur aan liggen. De donkere kleuren zijn zoals je kunt zien echt goed gepigmenteerd, maar ook de lichte kleuren kun je goed van elkaar onderscheiden. Voordeel vind ik ook dat ze niet heel poederig zijn, maar ondanks de matte structuur toch nog best zacht. Score!

En ook bij het maken van een ooglook werken ze fijn. Ik blijf geen heldin in het maken van looks en normaal maak ik mijn looks dan ook net wat minder “heftig”, maar ook opbouwen kun je prima met deze kleuren. Ik gebruikte hier trouwens vooral de twee kleuren die links van de grijze kleur in het palette zitten en de warme ondertoon daarvan vind ik heel mooi bij mijn oogkleur passen!

Ook dit palette van Makeup Revolution stelt me niet teleur. In tegenstelling zelfs – ik pak ‘m de laatste dagen behoorlijk vaak! Vooral in combinatie met een lekker dikke, zwarte eyeliner kun je er perfecte everyday looks mee maken. Zeker een aanrader dus. Het Redemption Essential Mattes palette kun je onder andere bij de officiële webshop van Makeup Revolution kopen of bij de Nederlandse webshop MakeupMusthaves voor rond de €5.

Verder Bericht

Vorige Bericht

18 Reacties

 1. Sandra (beautybysandra) 7 april 2015

  Het ziet er erg goed uit!

 2. Nicole 7 april 2015

  Echt een prachtig palette. Hele mooie look ook!

 3. Sophie 7 april 2015

  Oh la la, heel pretty! Ik ben dol op matte looks, en dit palette is ook echt super gepigmenteerd! En je look is mooi hoor, zo zou ik het zelf ook dragen 🙂

 4. Denise 7 april 2015

  Hij is inderdaad onwijs mooi! Toffe foto’s heb je gemaakt! <3

 5. Sonja (40plus) 7 april 2015

  Mooie palette. Deze is een aanschaf waard. Top!

 6. Liset 7 april 2015

  Wat een mooi palette, ik ben heel tevreden over de oogschaduwpaletten van Makeup Revolution! Je ooglook is ook mooi zeg, ik hou van zo’n paarse tint :).

 7. Dionne 7 april 2015

  Wat een mooi palette!

 8. Manon 7 april 2015

  Ik vind het echt een super mooie palette!

 9. Marjoleinee 7 april 2015

  Wat een prachtig palette, ik heb essentials mattes 2 net besteld maar deze ziet er ook zo mooi uit!

 10. mariëlle 7 april 2015

  Matte kleuren zijn altijd handig! Heel mooi 🙂

 11. alexa 7 april 2015

  ziet er goed uit!

 12. Kirsten 7 april 2015

  De kleuren zien er prachtig uit, echt een palette voor dagelijkse looks.

 13. Tania 7 april 2015

  Wat een mooi palette. Zijn kleurtjes die ik ook vaak draag

 14. Amy-Denise 7 april 2015

  Ziet er goed uit! De pans zien er wel vrij smal uit, werkt dit makkelijk? Zelf beng ik vaak een basiskleurtje aan met mijn vingertop en dan lijkt dit me niet zo handig namelijk haha.

 15. anna 7 april 2015

  Het palette ziet er heel goed uit, mooie tinten!

 16. Karlien - Polished Cats 7 april 2015

  oh wow wat een mooie kleurtjes

  liefs
  Karlien ♥

 17. Amelie 7 april 2015

  Wat een mooi palette!

 18. Eline | Simply Handwritten 8 april 2015

  Ziet er goed uit, de look die je hebt gemaakt staat ook erg mooi bij je ogen!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén