John Frieda Beach Blonde Cool Dip shampoo & conditioner

Iets wat niet zo vaak gebeurt in mijn leven: je shampoo opmaken en erachter komen dat je geen nieuwe meer hebt. Oeps! Meestal sla ik lekker in bij de Action, maar deze keer zat er niks anders op dan een bezoekje te brengen aan Kruidvat en wat meer geld neer te leggen. En dus dacht ik, laat ik eens iets nieuws proberen! Ik kocht twee producten van het merk John Frieda, namelijk de shampoo en conditioner uit de Beach Blonde Cool Dip lijn.
En wellicht dat je gelijk denkt “Hey Mayo, je hebt toch helemaal geen blond haar?”. Dat klopt, maar ik had bij het kopen totaal niet gezien dat er Beach Blonde op stond haha. Wat me meer aansprak was namelijk dat het een verfrissende en verkwikkende lijn zou moeten zijn. Ik vind het zelf namelijk heerlijk om fris ruikende en volume gevende producten te gebruiken, in het bijzonder als ik m’n haar wil gaan stijlen.

Maar in plaats van dat ik fris wapperende haren ervan krijg, wordt m’n haar er juist super snel vet en futloos van. Huh?! Oké, ik had het misschien kunnen weten als ik de verpakking nog wat beter had bekeken. John Frieda belooft je namelijk dat de producten extra textuur en glans aan je haar toevoegen en vooral bij producten die glans toevoegen, loop je het risico dat ze verzwarend zijn. Vooral bij de shampoo merk ik dat het voor mijn haar echt too much is. M’n haar is aan het eind van de dag alweer vet en futloos als ik de shampoo gebruik. De conditioner kan ik gelukkig wel prima gebruiken aangezien ik die toch niet bij de haaraanzet gebruik. En dat vind ik wel fijn, want de geur van de producten vind ik wel weer lekker. Lekker fris!

Een echt succes zijn de shampoo en conditioner uit de Beach Blonde Cool Dip lijn van John Frieda dus niet echt. Jammer wel, want de geur vind ik lekker. Ik kan me overigens wel indenken dat het fijne producten zijn om je haar mee te redden na een lange vakantie met veel zon en zee, aangezien ze behoorlijk voedend zijn. Voor nu berg ik de shampoo maar even op en gebruik ik de conditioner in combinatie met een wat minder zware shampoo! De shampoo en conditioner van de Cool Dip lijn kosten €9,15 per stuk en kun je onder andere bij Kruidvat vinden. Wat zijn jouw favoriete shampoo en conditioner op het moment?

Verder Bericht

Vorige Bericht

9 Reacties

 1. Nicole 2 april 2015

  Wat jammer dat het niet echt een succes is! Ik vind de verpakking er wel leuk uitzien.

 2. Denise 2 april 2015

  Ah wat jammer dat je haar er vet en futloos van wordt, dat is juist wat je niet wilt hebben! 🙁

 3. Sophie 2 april 2015

  Jammer dat ‘ie voor nu niets doet! Ik heb eigenlijk nog nooit wat van John Frieda geprobeerd :’) Maar wellicht voor na de zonperiode dat dit heel fijn is juist!

 4. Manon 2 april 2015

  Wat jammer dat je haar er futloos van word!

 5. Daphne 2 april 2015

  Heel jammer dat de beloftes van het product niet te merken zijn!

 6. Linda / Oh My Beauty 2 april 2015

  Zonde dat het tegenvalt. Beach Blonde klinkt wel leuk! 😀

 7. Didem 3 april 2015

  Inderdaad jammer dat het wat tegenvalt, ik vind de verpakking er ook echt heerlijk fris uitzien. Mijn favorieten zijn van Andrélon 🙂

  Liefs,
  Didem.

 8. Marloes 3 april 2015

  Jammer dat het weinig doet voor je haar! Fijne review!

 9. beautybloglaura 3 april 2015

  Spijtig dat het niet deed wat je wou!xx

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén