Yves Rocher Elixer 7.9 dagcrème & serum

Eerder scheef ik al over het serum uit de Elixer 7.9 lijn van Yves Rocher, maar deze lijn verdient toch wel wat meer aandacht. Nadat het serum op ging besloot ik namelijk niet alleen het serum opnieuw te kopen omdat hij zo goed beviel, maar ik kocht ook een van de crèmes uit de lijn. En die producten samen werken op dit moment echt perfect voor mijn huid!


Normaal is de overgang van de koude wintermaanden naar het voorjaar instant huiddrama voor mij. Van droog naar vet en met puistjes tot gevolg. Toch lijkt de combinatie van de dagcrème en het serum uit de Elixer 7.9 lijn echt perfect te werken! Het serum omschreef ik al eens als een hele fijne aanvullingen op je skincare routine en daar blijf ik bij. Verwacht geen wonderen, maar het is net die stap die eventuele droge plekjes weet te verhelpen en je huid nog net wat beter “prept” voor make-up.

Maar ik kocht dus ook de dagcrème voor de gevoelige huid. Sowieso vind ik de verpakking heel mooi en handig door het pompje (al was een dopje misschien handig geweest, maar je kunt het pompje gelukkig locken). Belangrijker vind ik echter of ik tegen het product kan of niet en of hij bij mijn huidtype past. En dat is zo! Er zitten geen ingredienten in waar ik allergisch op reageer. De crème is vrij licht waardoor hij snel intrekt, maar toch voedend genoeg voor mijn op dit moment gemengde huid. M’n huid voelt na het aanbrengen zacht zonder vet te zijn – precies zoals ik het wil!

Mocht je een gemengde tot droge huid hebben en op zoek zijn naar nieuwe huidverzorgingsproducten, dan is de Elixer 7.9 lijn van Yves Rocher zeker het bekijken waard. De lijn lijkt heel duur, want de dagcrème kost €38 (30ml) en het serum €32 (30ml). Echter heb ik nog nooit geen korting gekregen bij Yves Rocher en meestal is het 50%. Dat maakt het alweer een stuk beter betaalbaar! Yves Rocher kun je online bestellen, of kopen in een van de vele vestigingen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

3 Reacties

  1. Lotte 17 maart 2015

    Ik ben zo blij dat de producten je goed zijn bevallen! Ik gebruik ze ook met liefde. Het enige jammere is dat ze (het serum tenminste) zo snel op gaan!

  2. Sonja 17 maart 2015

    Een paar jaar geleden, toen Yves Rocher de eerste lijn introduceerde was ik al fan! Dit is zo’n geweldig product. Alleen ik review zoveel cremes dat ik het niet meer gekocht heb. Zonde,…

  3. Lisa's Beautybabbels 17 maart 2015

    Vroeger heb ik zo vaak Yves Rocher gebruikt, misschien toch maar eens weer proberen. Vooral het serum lijkt me wel wat!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén