W7 Twinkle Toes, Meteorite & Cosmic Black

W7 is denk ik het meest bekend van de Urban Decay Naked palette dupes. Maar er is meer! Zo vond ik laatst bij de Op=Op Voordeelshop een heleboel andere producten, waaronder best bijzondere nagellak. Ik besloot er een paar mee te nemen om eens te proberen. Tijd voor swatches!Twinkle Toes ziet er in het flesje bet fab uit, maar is in feite een doorzichtige lak met verschillende vormen glitter in wit, roze en rood. Best Valentijnsdag-achtig eigenlijk, haha. Ik vind ‘m best leuk maar helaas krijg je ‘m niet dekkend. Ik besloot ‘m dan ook maar aan te brengen over een neonroze kleur van Sally Hansen (Twisted Pink).Heel bijzonder is Meteorite! Een doorzichtige lak met een soort van gouden mini flakes, gecombineerd met blauw/paarsige glitters. Ook deze is qua dekkend niet heel goed (ik heb 2 laagjes op), al zou je ‘m misschien nog wel dekkend kunnen krijgen met een extra laagje. Maar door die gouden flakes is hij ook tof over andere kleuren, zoals over zwart (Essie Licorice)!


Cosmic Black is mijn persoonlijke favoriet, aangezien ik dol ben op zwart en dit een leuke afwisseling is door de glitters die erin zitten. Best een simpel lakje in vergelijking met de vorige twee kleurtjes, maar toch leuk! Deze dekt na 2 laagjes. Ik heb ‘m een paar dagen gedragen, maar de houdbaarheid van de W7 nagellak is helaas wel wat matig. Na een dag of 2 zag ik al wat slijtage.


Cosmic Black vind ik tof, de andere twee kleurtjes zijn misschien meer iets voor een eerstvolgend speciaal event haha. Over het algemeen ben ik wel tevreden, al blijven ze dus niet super goed zitten. Gelukkig zijn ze dan ook niet zo heel duur. Bij Op=Op Voordeelshop betaalde ik er €2,49 per stuk voor! W7 kun je overigens ook online vinden, bij bijvoorbeeld MakeupMusthaves.

  1. Wauw, wat een mooie foto’s! En je nagels zijn ook altijd zo perfect gelakt. Ik krijg dat nooit voor elkaar, haha. De tweede lak met gouden basislak en blauwe glitters vind ik wel erg mooi!

  2. Ik werd heel nieuwsgierig naar deze lakjes toen ik een foto voorbij zag komen op Instagram. Ben meteen naar je blog gegaan. Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik vind met name Twinkle Toes prachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *