W7 Twinkle Toes, Meteorite & Cosmic Black

W7 is denk ik het meest bekend van de Urban Decay Naked palette dupes. Maar er is meer! Zo vond ik laatst bij de Op=Op Voordeelshop een heleboel andere producten, waaronder best bijzondere nagellak. Ik besloot er een paar mee te nemen om eens te proberen. Tijd voor swatches!Twinkle Toes ziet er in het flesje bet fab uit, maar is in feite een doorzichtige lak met verschillende vormen glitter in wit, roze en rood. Best Valentijnsdag-achtig eigenlijk, haha. Ik vind ‘m best leuk maar helaas krijg je ‘m niet dekkend. Ik besloot ‘m dan ook maar aan te brengen over een neonroze kleur van Sally Hansen (Twisted Pink).Heel bijzonder is Meteorite! Een doorzichtige lak met een soort van gouden mini flakes, gecombineerd met blauw/paarsige glitters. Ook deze is qua dekkend niet heel goed (ik heb 2 laagjes op), al zou je ‘m misschien nog wel dekkend kunnen krijgen met een extra laagje. Maar door die gouden flakes is hij ook tof over andere kleuren, zoals over zwart (Essie Licorice)!


Cosmic Black is mijn persoonlijke favoriet, aangezien ik dol ben op zwart en dit een leuke afwisseling is door de glitters die erin zitten. Best een simpel lakje in vergelijking met de vorige twee kleurtjes, maar toch leuk! Deze dekt na 2 laagjes. Ik heb ‘m een paar dagen gedragen, maar de houdbaarheid van de W7 nagellak is helaas wel wat matig. Na een dag of 2 zag ik al wat slijtage.


Cosmic Black vind ik tof, de andere twee kleurtjes zijn misschien meer iets voor een eerstvolgend speciaal event haha. Over het algemeen ben ik wel tevreden, al blijven ze dus niet super goed zitten. Gelukkig zijn ze dan ook niet zo heel duur. Bij Op=Op Voordeelshop betaalde ik er €2,49 per stuk voor! W7 kun je overigens ook online vinden, bij bijvoorbeeld MakeupMusthaves.

Verder Bericht

Vorige Bericht

26 Reacties

 1. Lotte 4 maart 2015

  Vooral die laatste vind ik mooi, wauw! Supermooie foto’s weer ook.

 2. Eline 4 maart 2015

  Wat een leuke lakjes, maar jammer dat ze zo snel slijten. Hele mooie foto’s!

 3. Sandra (beautybysandra) 4 maart 2015

  Die zwarte is echt prachtig!

 4. Sonja 4 maart 2015

  Wauw I like! Vooral de Cosmic Black en Meteorite, welke ik nu eindelijk ook bezit. (Dekt trouwens in 3 laagjes).

 5. Svenja 4 maart 2015

  Wat een vrolijke en feestelijke lakjes <3 Ik vind Cosmic Black ook de mooiste, echt een prachtige en mysterieus lakje is dat!

 6. Nicole 4 maart 2015

  Oeh hele leuke lakjes!

 7. Liset 4 maart 2015

  Wauw, wat een mooie foto’s! En je nagels zijn ook altijd zo perfect gelakt. Ik krijg dat nooit voor elkaar, haha. De tweede lak met gouden basislak en blauwe glitters vind ik wel erg mooi!

 8. lonneke 4 maart 2015

  *Valt weer even flauw van je prachtige foto’s*
  Wat een heerlijk artikel weer, en wat zijn het mooie tinten zeg!
  Liefs Lonneke

 9. mariëlle 4 maart 2015

  Mmm ik vind ze niet geweldig, ik zou zelf niet kopen. Maar voor een speciale gelegenheid zijn ze wel leuk!

 10. Beautyjuf 4 maart 2015

  Ik werd heel nieuwsgierig naar deze lakjes toen ik een foto voorbij zag komen op Instagram. Ben meteen naar je blog gegaan. Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik vind met name Twinkle Toes prachtig.

 11. Manon 4 maart 2015

  Wauw wat zijn ze mooi! Vooral die tweede!

 12. Karlien - Polished Cats 4 maart 2015

  oh wow alle drie echt prachtige lakjes
  vooral die zwarte vind ik echt mooi!

  liefs
  Karlien

 13. Dionne 4 maart 2015

  Je hebt weer prachtige swatches gemaakt!

 14. Sophie 4 maart 2015

  Ik vind Cosmic Black heel erg leuk! Voor de rest heb ik niet zo veel met glitterlakjes :’)

 15. Eline 4 maart 2015

  Wauw, Cosmic Black is echt prachtig! Mooie foto’s ook gemaakt!

 16. Rachel 4 maart 2015

  erg mooie lakjes zeg ziet er schitterend uit, fijne week nog verder

 17. Mariska 4 maart 2015

  Cosmic Black had ik laatst ook nog gezien en twijfelde, maar hij is wel heel erg mooi!

 18. Laura 4 maart 2015

  Ik vind de roze echt heel mooi! Ik vind het alleen een crime om glitterlakjes van mijn nagels te boenen.

 19. Kirsten 4 maart 2015

  Cosmic Black ziet er inderdaad het mooiste uit van deze drie (:

 20. Eva 4 maart 2015

  Leuke lakjes! Die laatste is echt cool 😉

 21. Lies 4 maart 2015

  Wat een mooie lakjes! Vooral de eerste is wel echt mijn favoriet en vind de combinatie met het roze kleurtje ook zo mooi staan.

 22. Nina Simplynspecial 4 maart 2015

  Super mooie lakjes, ben echt positief na alles foto’s! Ondanks dat de eerste 2 niet helemaal dekken vind ik ze niet minder mooi.

 23. robin 4 maart 2015

  Jou foto’s en swatches zijn altijd zooo perfect <3

 24. Teddy 5 maart 2015

  Wauw cosmic black is echt prachtig!

 25. Eline 8 maart 2015

  Cosmic Black is echt heel mooi!

 26. Evelien 9 maart 2015

  Whoaaa, die close-ups <3 Prachtige lakjes zijn dit zeg! W7 heeft echt wel toffe dingen joh.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén