The London diaries: preppin’

Aaaahh! Over minder dan een week zit ik te chillen in Londen! Het plan om naar Londen te gaan was er al langer, maar door onzekerheid rondom werk bleven Nikki en ik het uitstellen. Maar nu gaat het toch gebeuren! Een paar weken geleden hebben we tickets en een cheaptastic hotel geboekt. We gaan trouwens van vrijdag tot en met maandag. Niet super lang, maar ik denk alsnog wel lang genoeg om lekker te shoppen en rond te kijken.


Bron foto’s

Ik ben zelf nog nooit in Londen geweest en aangezien Nikki de tickets en het hotel heeft geregeld, is het mijn taak om de hipste hotspots en leukste restaurantjes te gaan vinden. Wat nog niet meevalt als je ergens nog nooit geweest bent, haha. Gelukkig zijn er genoeg bloggers en YouTubers die hun tips delen. Zo heeft Lily Pebbles – een van mijn favoriete Britse YouTubers – laatst een video gemaakt over Londen. Denk aan plekken om te eten, maar tussendoor noemt ze ook dingen om te zien en plekken en waar je zeker eens moet shoppen.

Ik heb trouwens nog helemaal geen shopping list gemaakt voor Londen en ik denk ook eigenlijk niet dat ik dat ga doen. Ik weet wel dat ik naar winkels als Boots, Superdrug en de grotere warenhuizen wil. En natuurlijk naar kledingwinkels als Forever 21 en Primark, in de hoop dat ze daar toch net wat anders zijn dan hier. En ik hoop op & Other Stories, Kiko en Sephora, maar ik heb nog niet eens uitgezocht waar (en of?) ze er zitten, haha. Natuurlijk neem ik ook een camera mee om lekker veel foto’s te maken. Verwacht dus zeker meer blogposts met foto’s!

Maar nu is mijn vraag voor jullie: Hebben jullie nog tips voor Londen? Denk niet alleen aan shoppen en hotspots, maar ook bijvoorbeeld leuke plekken om wat te drinken of andere niet-toeristische dingen die we niet mogen missen! En als je al eens in Londen bent geweest, vertel me dan zeker hoe je het vond! 🙂

Verder Bericht

Vorige Bericht

10 Reacties

 1. Kimberly 15 maart 2015

  1 tip: Je MOET echt savonds eten bij Chiquito! Een heerlijk Mexicaans restaurant, helemaal niet duur, onwijs sfeervol en ook onwijs populair. Het zit op Leicester Square links naast de grote bioscoop Odeon (niet te missen, wel echt het Odeon, er zit er vlak naast nog een andere bioscoop). Let op, omdat het zo populair is krijg je vaak een pieper en moet je 20 minuutjes oid wachten. Tip is om om tijd te komen om te gaan eten. Maar echt, dit is ZO een aanrader. En neem dan de Raspberry Mojito haha.

  Ook Covent Garden vind ik altijd leuk. En als je goedkoop naar een musical wilt moet je op de dag zelf naar het theater gaan en vragen of er seats over zijn. Of day seats. Als je een studentenpas hebt krijg je meestal ook korting.

  Voor de rest is het leuk om bij Shakespeare’s head te gaan eten. Is een soort eetschuur idee haha. Je moet eerst bestellen bij de bar en je tafelnr doorgeven, en gelijk betalen. Dan krijg je een MEGA bord eten met bv heerlijke hamburgers en een drankje naar keuze. Vet druk altijd. Gezellig ^^

 2. Eline 15 maart 2015

  Gaaf dat je naar Londen gaat! Als je gewoon even wil ontspannen is Hyde Park echt heel mooi, verder moet je gewoon naar Harrods (al is het maar voor het Egyptische trappenhuis!). In Londen zijn ook veel musea gratis, terwijl het toch echt mooie interessant musea zijn, ook een tip 😉

  Heel veel plezier in Londen!

 3. Alyssa 15 maart 2015

  Wat een geweldig vooruitzicht! Ik ben jaloers – Londen is echt geweldig! Ik wil erg graag nog een keertje heen. Toen ik er was heb ik op één van de avonden een musical bezocht – dat was echt heel tof. Mocht je van musicals houden, dan is het heel leuk om te doen. Veel keuze ook in Londen, bijna alles speelt daar.

 4. Sophie 15 maart 2015

  Naar de Harry Potters studios! Oh wat was dat gaaaaaaf <3 <3

 5. Mariëlle 15 maart 2015

  Wat leeeeuk! Ik ben eens een dagje in London geweest en we konden heel veel zien doordat we een metro kaartje hadden en ik alles van tevoren had uitgezocht 🙂 Dat kan ik je dus ook echt aanraden. Vergeet de Boots, Superdrug en Forever 21 niet! En vergeet niet om Collection concealer mee te nemen 🙂 Ik wens je vast veel plezier!

 6. Nikki 15 maart 2015

  Ik zet Camden Town op onze agenda =)

 7. Rianne 15 maart 2015

  Gaaaf! Ik wil ook heel graag eens naar Londen.. Ik ben er nooit geweest!

 8. Ianthe 15 maart 2015

  Wat leuk dat jullie naar Londen gaan! Ik en mijn vriend wilden in april ook nog een kort tripje naar Londen maken, maar we hebben nog niets geboekt dus ik denk dat we maar even moeten uitstellen. Ik ga sowieso in de zomer terug met de vriendin met wie ik vorige zomer ook ben geweest. Lilly vermeld het ook even kort in haar video, maar Pizza East is echt een aanrader! Wij gingen in Notting Hill, dicht bij de Portobello Market (ook een aanrader). Ze hebben er echt de lekkerste pizza’s die je ooit al hebt gegeten! 🙂
  Verder is Camden ook een hele toffe buurt! Vergeet ook zeker niet langs de foodkraampjes te gaan. Je kan er vaak gratis proeven en als het lekker weer is kun je met een sapje en een hapje aan het water gaan zitten! Veel plezier alvast!

 9. Linda / Oh My Beauty 15 maart 2015

  Wat een leuk vooruitzicht! Londen staat ook nog op mijn to-do list. Ik ben er nog nooit geweest, dus kan je niet echt tips geven. Maar in ieder geval veel plezier!

 10. Lorena 15 maart 2015

  Super leuk dat je naar London gaat! Ik was er afgelopen jaar met kerst en het was er toen echt heel mooi. Kiko er sowiezo maar Sephora ben ik niet tegengekomen. Ik verbaasde mij heel erg over hoe netjes de Primark in London is! Vooral de T-shirts heel netjes opgevouwen en heel overzichtelijk. Ik zou zeker even opzoek gaan naar ‘China Town’, Leicester Square en Trafalgar Square. Ook de M&M store moet je naar binnen 😀 In Hyde park en Kensington Gardens kun je trouwens heel erg lekker lopen. In Kensington Gardens stikt het trouwens van de grijze eekhoorns, super schattig! Ik zou zeggen heel veel plezier alvast! x

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén