The London Diaries: a quick update


Halloooo! Inmiddels zijn Nikki en ik sinds vrijdagochtend in Londen en hebben we al super veel dingen gedaan en gezien. Vrijdagmiddag gingen we voor een toeristisch dagje, gisteren hebben we vooral hippe wijken en markten bezocht en vandaag wordt een shopdag met een beetje National Gallery.

  

        

Ik heb al super veel foto’s gemaakt, zowel met m’n telefoon als met m’n camera, en daar kunnen jullie nog een heleboel van gaan zien binnenkort haha. Voor nu leek het me in ieder geval leuk om even wat foto’s te delen. We zitten nu in een cafeetje in de buurt van de National Gallery, hiervoor zijn we even over Covent Garden gelopen en zagen we een heleboel toffe James Bond auto’s. Ons hotel is trouwens vrij matig, maar dat mag de pret niet drukken. 

        

 

Maandagavond vliegen we terug, dus we hebben gelukkig nog wel even tijd om leuke dingen te bezoeken (en lekker te shoppen). Het is me niet gelukt om voordat we weg gingen genoeg blogposts te maken dus voorlopig moeten jullie het even met deze post doen. Maar ik hoop dat jullie het toch leuk vonden om te zien! To be continued..