Ik kocht wat dingen

Again. Want dat krijg je als je weer eens loon hebt & een paar fijne producten hebt waar je wat back-ups van wilt hebben. Het overgrote deel was overigens lekker budget want Action en de Op=Op Voordeelshop. Winkels waar ik altijd heel hebberig van word maar waar het dan gelukkig niet zo’n pijn doet als je af gaat rekenen, haha.


Zo vond ik bij de Action eindelijk weer de KitKat Peanut Butter repen. Bij mijn lokale Action waren ze namelijk op, maar bij een andere vestiging hadden ze ze nog wel. Dik inslaan is dan wat je doet haha, dus ik kocht 2 pakken (per pak zitten er 4 repen in en een pak kost rond de €1,60). Ook kocht ik een basic doorzichtig hoesje voor m’n iPhone die ik eigenlijk wel heel chill vind! Hij zit namelijk precies goed om m’n telefoon en is een fijne afwisseling op alle hysterische hoesjes die ik heb. Deze was geloof ik ook €1,60!

Oh en ik sloeg even een mascara in die ik verrassend fijn vind, namelijk een waterproof volume mascara van MAX. Lijkt een beetje op de mascara in de zwarte tube van MAX die ik vaak gebruik, alleen doet deze volume variant tenminste wel wat voor m’n wimpers! Een prima mascara die heel goed blijft zitten en dus niet gaat vlekken. Alleen weet je bij Action nooit hoe lang het duurt tot hij weer uit het assortiment is, dus sloeg ik er een paar in. Deze mascara’s waren geloof ik rond de €1,50 per stuk.

Bij de Op=Op Voordeelshop sloeg ik ook even in qua deo. Niet dat ik zoveel deo gebruik hoor haha, maar deze variant vind ik super fijn! Eerst had de Action ‘m ook, maar hij was steeds uitverkocht. En bij de normale drogisterijen kon ik alleen zo’n nieuwe compressed versie ervan vinden. Waarbij ik toch het vermoeden heb dat je minder krijgt voor meer geld, haha. Anyways, bij de Op=Op Voordeelshop hadden ze deze variant wel en ik sloeg er dus maar gelijk drie in (€2,29 per stuk).


Bij diezelfde winkel verkopen ze ook behoorlijk wat W7 items, waaronder de welbekende Urban Decay Naked palette dupes. Maar ook een dupe van de They’re Real mascara van Benefit genaamd Absolute Lashes (€4,99). Ik vind die ekte best fijn, dus ik ben ook wel benieuwd naar deze dupe! En ik scoorde wat W7 nagellakjes die er best tof uit zagen. Dit zijn Cosmic Black, Twinkle Toes en Meteorite (€2,49 per stuk).

De vorige keer dat ik bij Op=Op Voordeelshop was had ik al de tubes met Biosilk Silk Therapy gezien, een soort serum voor je haar. Toen kocht ik er geen een omdat ik ‘m weleens geprobeerd had en toen niet zo onder de indruk was. Maar ik kon het deze keer toch niet laten, zeker ook omdat m’n huidige serum op begint te raken. Een flesje van 67ml kostte €8 en dat is volgens mij wel wat goedkoper dan gebruikelijk!Als laatste ging ik naar Harolds, een winkel voor art supplies in Rotterdam. Ik was namelijk laatst weer begonnen met artsy dingen (dit bijvoorbeeld) en wilde eigenlijk wel wat meer verf en goed papier. Helaas viel het assortiment bij deze winkel ineens wel heel erg tegen, zo kon ik bijvoorbeeld geen betaalbare kwasten vinden. Maar ik ging uiteindelijk wel voor een setje aquarelverf tubes van Reeves (€12), twee goedkopere aquarelblokken (€2,95) waarvan ik er eentje al gesloopt heb, en een wat duurder aquarelblok (€15) voor als ik eens een echt goed idee heb. Ik ben er overigens totaal niet goed in hoor, maar het is best leuk om een beetje creatief bezig te zijn!

Van de nagellakjes gaan jullie uiteraard nog reviews zien, en ik denk ook wel van de mascara’s en het haarserum. Heb jij de laatste tijd nog leuke dingen gekocht?

  1. Heerlijk om zo creatief bezig te zijn met verf enzo, ik kan daar zo blij van worden! 😀 Ik moet in Rotterdam (of omgeving) ook echt eens de Op=Op winkel vinden :’)

  2. Heerlijke aankoopjes heb je gedaan 😀 Ik ben nu wel heel benieuwd geworden naar die mascara’s van de Action. Wat goed dat je creatief bezig bent 🙂 x

  3. Goede en betaalbare kwasten zijn niet zo snel in Nederland te vinden, wel op Amazon van het merk Royal & Langnickel! Krijg je veel meer voor het geld (:

  4. Goed, die mascara’s moet ik dus ook kopen 🙂 Mijn zus kwam laatst trouwens thuis met KitKat chunky coconut. Omnomnoooooom! Echt heel lekker! En trouwens, jij bent wel creatief hoor. Zag op instagram al mooie dingen voorbij komen!

  5. Hele leuke aankopen heb je gedaan! Ik vind de lakjes er allemaal zo mooi uitzien. De KitKat Peanut butter repen zijn ook zo lekker. Ik had pasgeleden ook eens de kokos variant gekocht, maar die vond ik toch iets minder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *