Current favorites

Laatst bedacht ik me.. Misschien is het handig om net als heel blogland braaf elke maand mijn favorieten te laten zien. Overigens vind ik dat serieus altijd best leuk, vooral al die filmpjes op youtube! Om dan daarna naar de winkel te rennen en items te scoren, haha. Maar goed, ik denk dat het toch blijft bij random favorites. Lees verder voor mijn favorieten van het moment!

Ik liet jullie dit horloge al zien in dit artikel en ik kan oprecht zeggen dat het een favoriet is! Een lekker simpel maar door de grootte toch opvallend horloge. En een horloge is toch best handig. Even op je horloge kijken komt een stuk minder ongeïnteresseerd over dan dat je op je telefoon zit te staren! Ook favoriet is het Undress Me Too palette van MUA. Een tijdje niet gebruikt, maar nu ben ik er toch weer verslaafd aan. Er zitten zoveel mooie kleurtjes in die perfect zijn voor een everyday look!

Fink kende ik al wel en heb ik een tijdje aardig wat geluisterd, maar het is nooit echt mijn favoriete muziek geweest. Toch is het niet verkeerd, en toen ik ineens het aanbod kreeg om afgelopen zondag naar zijn concert in 013 te gaan zei ik daar geen nee tegen! De muziek is vrij rustig en het concert was dan ook niet springen als een malle, maar het was wel super goed en mooi. En dus luister ik nu toch weer Fink om dat gevoel een beetje vast te houden ;). Mijn favoriete nummers zijn trouwens Yesterday Was Hard On All Of Us en Looking Too Closely.


Op mijn telefoon zal je niet zoveel spelletjes vinden, maar soms vind ik het wel leuk om er eentje te downloaden. Deze keer ging ik voor een spel waar ik voor de verandering eens voor betaald heb. Wat wel de moeite waard is trouwens, want Monument Valley is een ontzettend mooi gemaakt spel! Een vrij simpel idee wel, want door schakelaars om te zetten moet je de prinses bevrijden. Alleen wordt er gewerkt met dingetjes die je wellicht kent van Escher – door perspectief en het draaien van voorwerpen kun je bijvoorbeeld ineens wel over een bepaald pad lopen. Best een aanrader!

Van Nadine kreeg ik voor m’n verjaardag een goedgevuld The Body Shop pakket. Altijd welkom natuurlijk! En het meest fijn vind ik verrassend genoeg de raspberry douchegel. Het ruikt echt een beetje alsof je jezelf ondergedompeld hebt in een bad met Fristi, haha. Ik vind het in ieder geval een hele lekkere douchegel!

  1. de DW horloge is zó mooi! Dat je hem nog zo plat kan krijgen, bij mij zijn de straps helemaal verbogen haha -maar ik draag hem ook elke dag met liefde :)- En dat spelletje ziet er leuk uit zeg!

  2. Die palette van MUA is echt mooi! Ik heb die raspberry showergel van TBS ook gehad, die is zo lekker! alleen ik zag hem niet meer liggen dus heb ik nu de strawberry

  3. Dat spel zag ik ook al voorbij komen bij House of Cards! Ik ben zelf heel erg fan van Fink, ik ben ook eens naar een optreden geweest in Paradiso. (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *