Current favorites

Laatst bedacht ik me.. Misschien is het handig om net als heel blogland braaf elke maand mijn favorieten te laten zien. Overigens vind ik dat serieus altijd best leuk, vooral al die filmpjes op youtube! Om dan daarna naar de winkel te rennen en items te scoren, haha. Maar goed, ik denk dat het toch blijft bij random favorites. Lees verder voor mijn favorieten van het moment!

Ik liet jullie dit horloge al zien in dit artikel en ik kan oprecht zeggen dat het een favoriet is! Een lekker simpel maar door de grootte toch opvallend horloge. En een horloge is toch best handig. Even op je horloge kijken komt een stuk minder ongeïnteresseerd over dan dat je op je telefoon zit te staren! Ook favoriet is het Undress Me Too palette van MUA. Een tijdje niet gebruikt, maar nu ben ik er toch weer verslaafd aan. Er zitten zoveel mooie kleurtjes in die perfect zijn voor een everyday look!

Fink kende ik al wel en heb ik een tijdje aardig wat geluisterd, maar het is nooit echt mijn favoriete muziek geweest. Toch is het niet verkeerd, en toen ik ineens het aanbod kreeg om afgelopen zondag naar zijn concert in 013 te gaan zei ik daar geen nee tegen! De muziek is vrij rustig en het concert was dan ook niet springen als een malle, maar het was wel super goed en mooi. En dus luister ik nu toch weer Fink om dat gevoel een beetje vast te houden ;). Mijn favoriete nummers zijn trouwens Yesterday Was Hard On All Of Us en Looking Too Closely.


Op mijn telefoon zal je niet zoveel spelletjes vinden, maar soms vind ik het wel leuk om er eentje te downloaden. Deze keer ging ik voor een spel waar ik voor de verandering eens voor betaald heb. Wat wel de moeite waard is trouwens, want Monument Valley is een ontzettend mooi gemaakt spel! Een vrij simpel idee wel, want door schakelaars om te zetten moet je de prinses bevrijden. Alleen wordt er gewerkt met dingetjes die je wellicht kent van Escher – door perspectief en het draaien van voorwerpen kun je bijvoorbeeld ineens wel over een bepaald pad lopen. Best een aanrader!

Van Nadine kreeg ik voor m’n verjaardag een goedgevuld The Body Shop pakket. Altijd welkom natuurlijk! En het meest fijn vind ik verrassend genoeg de raspberry douchegel. Het ruikt echt een beetje alsof je jezelf ondergedompeld hebt in een bad met Fristi, haha. Ik vind het in ieder geval een hele lekkere douchegel!

Verder Bericht

Vorige Bericht

12 Reacties

 1. Dagmar 10 maart 2015

  Wauw wat een leuk artikel en mooi horloge! Geweldige foto’s heb je gemaakt!

 2. Kimberly 10 maart 2015

  Oooh Fink vind ik ook leuk! Ik ken hem nog niet zo lang, maar het is zulke lekkere muziek. En ik vind de raspberry douchegel juist iets te zoet, haha.

 3. Yak Man 10 maart 2015

  de DW horloge is zó mooi! Dat je hem nog zo plat kan krijgen, bij mij zijn de straps helemaal verbogen haha -maar ik draag hem ook elke dag met liefde :)- En dat spelletje ziet er leuk uit zeg!

 4. Anneloes 10 maart 2015

  Leuke favorieten! Met mijn Daniel Wellington horloge ben ik iedere dag nog blij <3. En Raspberryyyyy! Dat is mijn echte TBS Favoriet <3

 5. Alyssa 10 maart 2015

  Ik vind de horloge heel mooi <3

 6. Sophie 10 maart 2015

  Je DW horloge vind ik echt ontzettend mooi! Ik ben nu heel erg benieuwd naar dat spelletje; het klinkt heel interessant 🙂

 7. Miranda 10 maart 2015

  Wat een mooie favorieten. Het palette van MUA is inderdaad erg mooi.

 8. Denise 10 maart 2015

  Ik vind je favorieten artikelen zo leuk om te lezen! Mijn Daniel Wellington horloge behoort ook zeker tot m’n favorieten!

 9. Manon 10 maart 2015

  Die palette van MUA is echt mooi! Ik heb die raspberry showergel van TBS ook gehad, die is zo lekker! alleen ik zag hem niet meer liggen dus heb ik nu de strawberry

 10. wies 10 maart 2015

  Dat spel zag ik ook al voorbij komen bij House of Cards! Ik ben zelf heel erg fan van Fink, ik ben ook eens naar een optreden geweest in Paradiso. (:

 11. Ilja 10 maart 2015

  Een bad Fristi klinkt goddelijk!

 12. Do 11 maart 2015

  Mooie foto’s, het horloge is echt prachtig!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén