Biosilk Silk Therapy Original

Lang geleden kreeg ik eens een klein flesje BioSilk Silk Therapy toen ik een keer wat kocht bij Douglas. Het flesje was super schattig, maar het serum zelf beviel me niet zo. Te vettig en te zwaar. Toch werd me later eens aangeraden om ‘m weer te proberen, zeker bij het stijlen van m’n haar. Toen ik ‘m voor een gunstig prijsje bij de Op=Op Voordeelshop zag, ging hij mee!


En ik weet niet waarom ik het de eerste keer zulk verschrikkelijk spul vond, want ik ben echt fan! Ik gebruik al jaren serum of anders olie in mijn haar omdat ik zelf krullend en best pluizig haar heb. Serum of olie werkt bij mij het beste om dat te verhelpen. En tegenwoordig stijl ik m’n haar regelmatig, waarbij ik uiteraard graag een product gebruik om m’n haar extra te beschermen.

Biosilk Silk Therapy moet je wel met beleid gebruiken en wellicht dat ik het daarom in eerste instantie zulk vervelend spul vond. Het is een behoorlijk voedend serum en je hebt dus maar een minimale hoeveelheid nodig voor een mooi resultaat. En zeker niet te dicht bij je haaraanzet aanbrengen! Het maakt mijn haar super zacht en verhelpt de pluis. Ook bij het stijlen vind ik het fijn spul omdat ik het idee heb dat het ook best voedend is. Dat kan geen kwaad als je je haar aan het uitmoorden bent met 200 graden..

Als je heel dun haar hebt zou ik BioSilk Silk Therapy skippen, maar als je net als ik wat dikker en pluizig haar hebt dan is het zeker eens het proberen waard! Ik kocht het flesje met 67ml voor €8 bij Op=Op Voordeelshop, wat best wel wat lager is dan de gemiddelde prijs. Zo betaal je er bij Douglas bijvoorbeeld €17,40 voor. Heb jij ervaring met de producten van BioSilk?