Winwinwin – 3x Kneipp Massagemilk Vijgenmelk & Arganolie

Je had het vast nog niet door: het is bijna Valentijn! Ik heb – wegens gebrek aan aanbidders- niet zo heel veel ermee haha, maar het kan natuurlijk wel heel leuk zijn. En zelfs al heb je geen aanbidders.. Maak er dan lekker een “love yourself” powerdagje van ;). Van Kneipp mag ik wel iets heel leuks weg gaan geven voor Valentijnsdag!

Een tijd geleden heb ik over de Massagemilk Vijgenmelk & Arganolie van Kneipp geschreven. Een positieve post, want het is super fijn spul met een heerlijke geur! Niet alleen voor echte massages hoor, want je kunt ‘m ook gebruiken als lekker voedende bodylotion. Of om je eigen spieren te masseren, bijvoorbeeld na het sporten. Ik mag van Kneipp drie mensen blij gaan maken met een flesje!

Wat je moet doen:

> Laat een reactie achter, met een geldig e-mail adres, waarin je duidelijk aangeeft dat je mee doet.
> Volg mij via Bloglovin en like deze blogpost via Bloglovin (mits je Bloglovin hebt).

Wat je mag doen:

> Tweet iets in de trant van: “Ik maak kans op een heerlijke @Kneipp_nieuws massagemilk bij @marjolean, doe jij al mee? Kijk op http://marjolean.nl/”, en laat de link naar je tweet achter in je reactie! Dit levert je 1 extra deelname op.

De winactie loopt tot en met 10 februari 2015, hierna neem ik contact op met de winnaar via e-mail!

  1. Heeej wat een heerlijke verwennerij! Ik heb alle verplichte stapjes doorlopen!!
    Ik maak natuurlijk dolgraag een kansje.
    fijn weekend groetjes ilsiee

  2. Hoi, Ik kende je blog nog niet maar volg je nu op bloglovin. Erg interessant, ik wens je heel veel succes met je blog. Graag doe ik mee aan de kneipp winactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *