Nike Air Max Thea Black/White

Eiher you love them or you hate them – het Air Max Thea model van Nike. Ik moest er best wel een beetje aan wennen aangezien ik pas net een beetje het gewone Air Max model had geaccepteerd haha, maar toch heeft het wel wat. Net iets minder lomp en net wat sportiever. Ik was nog op zoek naar zwarte sneakers en na wat rond kijken in het Nike assortiment van Otto besloot ik uiteindelijk voor het Air Max Thea model te gaan!


Het liefst wilde ik compleet zwarte sneakers, maar eigenlijk ben ik wel blij dat ik voor deze zwart/witte combinatie ben gegaan. Donker en toch nog lekker opvallend! Niet alleen het Nike logo is namelijk wit, maar de stukken bij je tenen en rond de bovenrand hebben ook een soort wit “mesh” patroon. Ik vind sowieso de combinatie van stof en het bijna plastic achtige rond het Nike logo best tof! Ze zitten wel even heel anders dan de andere Nikes die ik heb (zoals de Nike Air Safari), vooral een stuk strakker en smaller. Op zich niet zo erg want die andere Nikes zijn echt pantoffels haha, maar wel iets om rekening mee te houden als je ze ook wilt kopen.


Ze lopen wel echt heerlijk en hebben dat typische “bouncy” gevoel van Nikes door het luchtkussen deel aan de achterkant. Dit soort schoenen doe ik meestal aan als ik weet dat ik veel moet gaan lopen en met deze Nikes lukt dat zeker weten! Dit model is onder andere bij Otto te bestellen voor €119,99, ook in andere kleuren. Zo zou ik stiekem die neon roze ook nog best wel willen hebben, haha! Wat vind jij van het Nike Air Max Thea model?

  1. Wauw, deze wil ik al zo lang! Of in ieder geval, Nike shoes haha. Alleen de prijs staat me zo tegen… Hoewel je voor een goed paar laarsjes al snel ook zoiets betaald natuurlijk.

  2. Gaaaf! Ik heb ze zelf ook eens besteld maar toen moest ik ze helaas terug sturen omdat ze bij mij echt te smal vielen. Zoooo jammerrr! Heel veel plezier met je nieuwe nikes in ieder geval! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *