New in – Daniel Wellington Classic Sheffield watch

Ik durf met redelijk grote zekerheid te zeggen dat je, als je wat meer blogs volgt, weleens van het horlogemerk Daniel Wellington hebt gehoord. Een van oorsprong Zweeds horlogemerk met een kenmerkende, preppy style. Ik vind het prachtige horloges aangezien ze heel simpel en chic zijn. Daardoor passen ze al snel perfect bij elke outfit en zijn ze tijdloos. Ik mocht er eentje uitzoeken!Ik ging alleen niet voor een vrouwenmodel, maar koos voor een classic mannenmodel genaamd Classic Sheffield. Met twee redenen, namelijk omdat ik grote horloges mooier vind en omdat ik zelf vrij grote polsen heb. Een groter horloge wat dan wat losser zit vind ik zelf mooier en nonchalanter staan. Ik ging voor een zilveren kleur met zwarte band. Zilver omdat ik nooit gouden sieraden draag en zwart omdat ik dat wel het mooist vond in combinatie met het zilver en de witte wijzerplaat.Het horloge komt in een mooi doosje en oogt gelijk al erg chic en kwalitatief goed. Dat mag ook wel, want dit model kost je €179. Ik denk dat sieraden en dan in het bijzonder horloges wel de moeite waard zijn om in te investeren aangezien je ze waarschijnlijk elke dag zult dragen. En dit model is dan ook nog eens een goede uitkomst aangezien hij vrij basic en strak is qua design. Daniel Wellington verkoopt ook horloges met meer opvallende bandjes en kleuren, die ik overigens ook heel tof vind, maar dit is net wat handiger!Heb ik al gezegd dat ik er blij mee ben? It’s so pretty! Gewoon lekker simpel en duidelijk en perfect te combineren. Ik ben niet echt een sieradenmens maar heb dit horloge al aardig wat keer gedragen. Best handig ook trouwens want dan zit je tenminste niet constant op je telefoon te kijken om te weten hoe laat het is ;). Het Classic Sheffield model kost €179 en is te bestellen in de webshop van Daniel Wellington. Hier kun je natuurlijk ook de andere modellen van dit merk vinden, zeker eens de moeite om te bekijken. En als je door mijn post helemaal overtuigd bent van dit merk, dan kun je er eentje bestellen met korting! Gebruik de code marjolean voor 15% op je bestelling (geldig t/m 15 maart 2015).

  1. Mooi horloge. Ik vind de horloges van Daniel Wellington erg elegant en pretty. Grappig dat het een mannenmodel is, had ik zelf niet verwacht (kan denk ik prima voor beide) erg mooi ;)!

  2. Wat een mooi horloge! Ik vind hem zo mooi, dat ik er zelf ook 1 ga bestellen πŸ˜‰
    Ik heb jouw kortingscode geprobeerd, maar de site geeft aan dat die niet geldig is helaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *