New in – Daniel Wellington Classic Sheffield watch

Ik durf met redelijk grote zekerheid te zeggen dat je, als je wat meer blogs volgt, weleens van het horlogemerk Daniel Wellington hebt gehoord. Een van oorsprong Zweeds horlogemerk met een kenmerkende, preppy style. Ik vind het prachtige horloges aangezien ze heel simpel en chic zijn. Daardoor passen ze al snel perfect bij elke outfit en zijn ze tijdloos. Ik mocht er eentje uitzoeken!Ik ging alleen niet voor een vrouwenmodel, maar koos voor een classic mannenmodel genaamd Classic Sheffield. Met twee redenen, namelijk omdat ik grote horloges mooier vind en omdat ik zelf vrij grote polsen heb. Een groter horloge wat dan wat losser zit vind ik zelf mooier en nonchalanter staan. Ik ging voor een zilveren kleur met zwarte band. Zilver omdat ik nooit gouden sieraden draag en zwart omdat ik dat wel het mooist vond in combinatie met het zilver en de witte wijzerplaat.Het horloge komt in een mooi doosje en oogt gelijk al erg chic en kwalitatief goed. Dat mag ook wel, want dit model kost je €179. Ik denk dat sieraden en dan in het bijzonder horloges wel de moeite waard zijn om in te investeren aangezien je ze waarschijnlijk elke dag zult dragen. En dit model is dan ook nog eens een goede uitkomst aangezien hij vrij basic en strak is qua design. Daniel Wellington verkoopt ook horloges met meer opvallende bandjes en kleuren, die ik overigens ook heel tof vind, maar dit is net wat handiger!Heb ik al gezegd dat ik er blij mee ben? It’s so pretty! Gewoon lekker simpel en duidelijk en perfect te combineren. Ik ben niet echt een sieradenmens maar heb dit horloge al aardig wat keer gedragen. Best handig ook trouwens want dan zit je tenminste niet constant op je telefoon te kijken om te weten hoe laat het is ;). Het Classic Sheffield model kost €179 en is te bestellen in de webshop van Daniel Wellington. Hier kun je natuurlijk ook de andere modellen van dit merk vinden, zeker eens de moeite om te bekijken. En als je door mijn post helemaal overtuigd bent van dit merk, dan kun je er eentje bestellen met korting! Gebruik de code marjolean voor 15% op je bestelling (geldig t/m 15 maart 2015).

Verder Bericht

Vorige Bericht

23 Reacties

 1. Kimberly 23 februari 2015

  Wauw, mooi horloge! Ik was eerst niet zo gek op die Daniel Wellingtons horloge, maar nu ik het vaker heb gezien vind ik het toch wel mooi.

 2. Svenja 23 februari 2015

  Wat een beauty is het toch he?! <3 Ik heb zelf de variant het met rose gouden randje, en ik kan echt niet meer zonder!

 3. Jaimy en Laura 23 februari 2015

  Oeh la la! Hij is erg mooi!!

 4. Kirsten 23 februari 2015

  Deze horloges zijn echt ontzettend mooi! πŸ˜€ heel simpel maar toch stijlvol.

 5. Eline 23 februari 2015

  Wat een mooie horloges zij het toch. Heel simpel maar toch chique ^^

 6. Sophie 23 februari 2015

  Oh, hij is echt heel erg mooi πŸ™‚ Ik vind de classic in zowel rosΓ© en zilver mooi, net als het bruine en zwarte bandje!

 7. Tessa 23 februari 2015

  Zo mooi, en stoer dat je het mannenmodel hebt gepakt!

 8. femketje 23 februari 2015

  simpel maar super classy πŸ˜€

 9. Maaike 23 februari 2015

  Wat super dat je er een mocht uitzoeken! Ik zou ook voor deze gegaan zijn, denk ik <3 Ik vind hem prachtig!

 10. Manon 23 februari 2015

  Wat een prachtige horloge is dit

 11. Samantha 23 februari 2015

  Dit horloge staat al best lang op mijn lijstje! Hij is zo mooi.

 12. Veerle 23 februari 2015

  Wauw, wat een prachtig horloge! Vind de prijs dan wel weer jammer maar goed, voor een goede en mooie horloge moet je soms wat overhebben. πŸ˜‰

 13. Citlali 23 februari 2015

  Mooi horloge. Ik vind de horloges van Daniel Wellington erg elegant en pretty. Grappig dat het een mannenmodel is, had ik zelf niet verwacht (kan denk ik prima voor beide) erg mooi ;)!

 14. Sharon 23 februari 2015

  Oeh ik vind hem heel pretty! Ook handig dat je ‘m wat groter hebt kunnen doen.

 15. Tedje 23 februari 2015

  Jaa hij is prachtig! Mooie foto’s heb je gemaakt ook!

 16. Lenneke 23 februari 2015

  Wow, pretty thingy!

 17. Marije 23 februari 2015

  Wat een mooierd zeg! Goed idee om voor een mannenversie te gaan!

 18. Edith Sofia 23 februari 2015

  Echt een prachtig horloge, de box ziet er ook chique uit!

 19. Marloes 24 februari 2015

  Ah hij is zo mooi en stijlvol. Dit is echt een horloge die overal bij past. Goede keuze heb je gemaakt!

 20. Naomi 25 februari 2015

  Ik vind de meeste modellen die voorbij komen niet zo heel mooi, maar deze juist wel. Mooi klassiek en past overal bij. Goede keuze!

 21. Nina 27 februari 2015

  Wat een mooi horloge! Ik vind hem zo mooi, dat ik er zelf ook 1 ga bestellen πŸ˜‰
  Ik heb jouw kortingscode geprobeerd, maar de site geeft aan dat die niet geldig is helaas

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén