#MOTD

Toen ik voor het eerst #MOTD op Instagram zag kon ik er maar weinig van maken, haha. Mond of the Day? Man of the Day? Maar goed, het staat dus voor Make-up of the Day. En je kunt gaan voor een selfie of bijvoorbeeld een foto van de make-up die je op je gezicht hebt gesmeerd. Ik vind het wel leuk om af en toe dat tweede te maken, zoals je wellicht hebt gemerkt als je me op Instagram volgt. En ik dacht.. Misschien is dat wel een leuke manier om eens wat favoriete items te benoemen!

In ieder geval favoriet zijn de crème oogschaduw van Bobbi Brown in Bone (goede basis voor oogschaduw) en de CC Cream van MaxFactor. Beiden zijn lekker licht qua kleur en dat is wel nodig met mijn witheid. Iets minder vind ik trouwens die Sleek Blush in Rose Gold. Het is echt een gehyped product, maar ik vind ‘m veel te glitterig! Wat je wel nog vaker terug gaat zien zijn de wimperkruller van de Primark en de mascara van de Action. Allebei heel cheap, maar toch heel fijn!

Mijn favoriete blush ever is de MAC Mineralized Skin Finish in Star Wonder, die zo’n 2-3 jaar geleden in een LE zat. Echt een hele mooie mix van blush en highlighter! Sinds ik ‘m heb gebruik ik hem denk ik 9 van de 10 keer en het einde is gelukkig nog steeds niet in zicht. Dat is met m’n MAC Mineralized Skin Finish Natural helaas wel een ander verhaal, want die zie je per foto verder opraken haha.

Ik gebruikte trouwens zowaar weer eens de Skin79 BB Cream. Een ander soort BB Cream dan de westerse varianten die je in Nederland kunt kopen. Niet veel dekkender, maar wel een soort grijzige crème die uiteindelijk toch heel natuurlijk oogt en je huid heel zacht maakt! Ik vind zelf een iets meer dekkende foundation of CC cream wel toch iets fijner denk ik.

Laten we het eerst even hebben over het oogschaduwpalette wat je op rechts ziet. Want het is liefde! Het is het Makeup Revolution Flawless palette waar ik laatst al een review over schreef. Het is echt een ideaal everyday palette! Vanaf hier ga je ook de L’Oréal True Match foundation zien. Ik twijfelde eerst heel erg over de kleur maar hij is eigenlijk toch best mooi. Vrij dekkend wel, maar toch natuurlijk. Ik zal er nog wel een wat uitgebreidere review over schrijven!

Makeup Revolution is overigens goed op dreef, want ook het Golden Sugar blush & contour palette is very pretty! Al merk ik dat ik ‘m niet super vaak pak door het formaat, maar mooi is hij zeker wel. Hier zie je trouwens ook m’n nieuwe MAC poeder. Omdat de MSF Natural in hoog tempo op aan het gaan is kocht ik vast een nieuwe en ik ging deze keer voor een pressed powder. Ik ben er nog niet helemaal uit of ik ‘m beter vind, ik mis een beetje de lichte kleur die de MAC MSF Natural af geeft!

Welke items zouden bij jou vaak terug komen bij dit soort foto’s?

  1. Ohhh je MAC MSF in Star Wonder <3 Daar kan ik echt uren naar blijven kijken!

    Op mijn foto's zou sowieso telkens mijn Benefit Rollerlash Mascara (nieuwe favoriet!), Too Faced Shadow Insurance, mijn Kat von D Tattoo Liner en mijn MAC Eye Pencil in I Get No Kick terugkomen! En misschien ook wel mijn foundation/concealer, maar daar wil ik nog wel eens mee wisselen (net zoals met oogschaduw, blush en lipstick!) 🙂

  2. Make-up of the day foto’s zijn altijd leuk om te zien. En wauw, wat gebruik je een hoop prachtige producten! Ik heb tot nu toe nog geen producten van Makeup Revolution, maar de mooie producten die jij van dat merk hebt maakt mij erg hebberig!

  3. Met Light Year en Star Wonder ben ik ook nog steeds zo blij, wat een mooierds he? Ik vind dit soort foto’s erg leuk om te zien. Het Too Faced palette ziet er ook mooi uit. Welke is dat ook alweer? Die in blikvorm?

  4. Je foto’s zijn echt prachtig! Stiekem wordt ik wel hebberig van dit soort foto’s, zo veel mooie producten. Zelf vind ik het best lastig om niet elke dag dezelfde basics te pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *