#MOTD

Toen ik voor het eerst #MOTD op Instagram zag kon ik er maar weinig van maken, haha. Mond of the Day? Man of the Day? Maar goed, het staat dus voor Make-up of the Day. En je kunt gaan voor een selfie of bijvoorbeeld een foto van de make-up die je op je gezicht hebt gesmeerd. Ik vind het wel leuk om af en toe dat tweede te maken, zoals je wellicht hebt gemerkt als je me op Instagram volgt. En ik dacht.. Misschien is dat wel een leuke manier om eens wat favoriete items te benoemen!

In ieder geval favoriet zijn de crème oogschaduw van Bobbi Brown in Bone (goede basis voor oogschaduw) en de CC Cream van MaxFactor. Beiden zijn lekker licht qua kleur en dat is wel nodig met mijn witheid. Iets minder vind ik trouwens die Sleek Blush in Rose Gold. Het is echt een gehyped product, maar ik vind ‘m veel te glitterig! Wat je wel nog vaker terug gaat zien zijn de wimperkruller van de Primark en de mascara van de Action. Allebei heel cheap, maar toch heel fijn!

Mijn favoriete blush ever is de MAC Mineralized Skin Finish in Star Wonder, die zo’n 2-3 jaar geleden in een LE zat. Echt een hele mooie mix van blush en highlighter! Sinds ik ‘m heb gebruik ik hem denk ik 9 van de 10 keer en het einde is gelukkig nog steeds niet in zicht. Dat is met m’n MAC Mineralized Skin Finish Natural helaas wel een ander verhaal, want die zie je per foto verder opraken haha.

Ik gebruikte trouwens zowaar weer eens de Skin79 BB Cream. Een ander soort BB Cream dan de westerse varianten die je in Nederland kunt kopen. Niet veel dekkender, maar wel een soort grijzige crème die uiteindelijk toch heel natuurlijk oogt en je huid heel zacht maakt! Ik vind zelf een iets meer dekkende foundation of CC cream wel toch iets fijner denk ik.

Laten we het eerst even hebben over het oogschaduwpalette wat je op rechts ziet. Want het is liefde! Het is het Makeup Revolution Flawless palette waar ik laatst al een review over schreef. Het is echt een ideaal everyday palette! Vanaf hier ga je ook de L’Oréal True Match foundation zien. Ik twijfelde eerst heel erg over de kleur maar hij is eigenlijk toch best mooi. Vrij dekkend wel, maar toch natuurlijk. Ik zal er nog wel een wat uitgebreidere review over schrijven!

Makeup Revolution is overigens goed op dreef, want ook het Golden Sugar blush & contour palette is very pretty! Al merk ik dat ik ‘m niet super vaak pak door het formaat, maar mooi is hij zeker wel. Hier zie je trouwens ook m’n nieuwe MAC poeder. Omdat de MSF Natural in hoog tempo op aan het gaan is kocht ik vast een nieuwe en ik ging deze keer voor een pressed powder. Ik ben er nog niet helemaal uit of ik ‘m beter vind, ik mis een beetje de lichte kleur die de MAC MSF Natural af geeft!

Welke items zouden bij jou vaak terug komen bij dit soort foto’s?

Verder Bericht

Vorige Bericht

21 Reacties

 1. Anneloes 20 februari 2015

  Ohhh je MAC MSF in Star Wonder <3 Daar kan ik echt uren naar blijven kijken!

  Op mijn foto's zou sowieso telkens mijn Benefit Rollerlash Mascara (nieuwe favoriet!), Too Faced Shadow Insurance, mijn Kat von D Tattoo Liner en mijn MAC Eye Pencil in I Get No Kick terugkomen! En misschien ook wel mijn foundation/concealer, maar daar wil ik nog wel eens mee wisselen (net zoals met oogschaduw, blush en lipstick!) 🙂

 2. Svenja 20 februari 2015

  Make-up of the day foto’s zijn altijd leuk om te zien. En wauw, wat gebruik je een hoop prachtige producten! Ik heb tot nu toe nog geen producten van Makeup Revolution, maar de mooie producten die jij van dat merk hebt maakt mij erg hebberig!

 3. Kimberly 20 februari 2015

  Waauw dat oogschaduw palette! Zo mooi. Maar ja, ik vind dat Make Up Revolution altijd mooie dingen heeft. Kan daar wel een heel schap van leegkopen!!

 4. Liset 20 februari 2015

  Met Light Year en Star Wonder ben ik ook nog steeds zo blij, wat een mooierds he? Ik vind dit soort foto’s erg leuk om te zien. Het Too Faced palette ziet er ook mooi uit. Welke is dat ook alweer? Die in blikvorm?

 5. Eline 20 februari 2015

  Ik vind dit altijd zo leuk om te zien, een beetje snoopen in iemand anders zijn stash 😉

 6. Kirsten 20 februari 2015

  Super leuk om op deze manier al die producten terug te zien. Ik gebruik eigenlijk te vaak dezelfde producten. Ik moet echt vaker afwisselen.

 7. Eline 20 februari 2015

  Je foto’s zijn echt prachtig! Stiekem wordt ik wel hebberig van dit soort foto’s, zo veel mooie producten. Zelf vind ik het best lastig om niet elke dag dezelfde basics te pakken.

 8. Dhini 20 februari 2015

  wat prachtig make-up en foto`s. Altijd leuk om naar te kijken. Leuk idee #MOTD dat ga ik ook eens proberen te maken. Alleen heb ik niet zo veel 😀

 9. Esther 20 februari 2015

  Wauw wat een prachtige foto’s heb je gemaakt

 10. Manon 20 februari 2015

  SUper leuk om te zien, want je gebruikt echt super fijne en mooie producten!

 11. Dionne 20 februari 2015

  Dat palette op de laatste foto ziet er goed uit!

 12. Dagmar 20 februari 2015

  Wat een stralend artikel vol prachtige foto’s! Echt mooie producten die je gebruikt <3

 13. femketje 20 februari 2015

  awesome foto’s ;D

 14. Nicole 20 februari 2015

  Oh wauw wat een prachtige foto’s. Wat een prachtige producten zeg!

 15. Lara 20 februari 2015

  Wat een super mooie foto’s!

 16. Sara 20 februari 2015

  Wauw wat maak je prachtige foto’s van je MOTD met geweldig leuke producten. Ik pak mijn telefoon er meteen even bij om te checken of ik je al volg.

 17. Bianca 21 februari 2015

  Leuk! Ik ga ook maar eens zo’n foto maken 🙂

 18. Daniëlle 21 februari 2015

  Wauw, Majolein wat maak jij prachtige foto’s! Op Instagram verras je mij steeds maar ook op je blog. Het palette van Revolution is ook mijn favoriet, so pretty!

 19. Lexi 21 februari 2015

  Wat leuk! Bij mij zou elke dag de Mary-Lou Manizer terugkomen, haha!

 20. Jolet 21 februari 2015

  Wat een mooie producten! En wat heb je dat op een leuke manier gefotografeerd zeg!

 21. Sharon 23 februari 2015

  Hoi ik wil je even een applaus geven voor deze foto’s. Looks supernice! Verder wil ik graag je Starwonder jatten.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén