Mijn droomauto’s

Het neveneffect van bezig zijn met rijlessen? Dat je stiekem toch al zit te kijken welke auto je wel zou willen hebben. Overigens ben ik wel zo wijs om te bedenken dat 1. Ik met mijn huidige rijtalent voorlopig nog geen rijbewijs heb en 2. Het niet heel verstandig is om als eerste auto gelijk een glimmende bolide te nemen. Dat laatste wegens grote kans op dat ik zeker in het begin nog wel eens ergens tegenaan zal komen te zitten, haha. Maar als ik echt kon kiezen uit alle auto’s..

Ik heb altijd geroepen dat ik wel een Porsche wil. Een Cayenne, of nog beter, een 911. Ik vind het echt een super toffe auto en ik weet dat het meer iets is voor 40+ mannen met een midlife crisis. Maar het lijkt me zo tof om er dan als vrouw uit te stappen, haha!

Een andere prima optie is trouwens een Audi R8. Een echt racemonster dat mannen zeker weten wel kunnen waarderen. En ik ook, haha. Realistisch gezien zou ik bij de eerste keer gas geven waarschijnlijk al tegen de vangrails aan zitten. Maar een mens moet kunnen dromen!

Oké nu twee wat meer realistische opties. De nieuwe Renault Clio vind ik echt ontzettend tof. Lekker sportief en stoer, en toch ook weer niet te groot. Helaas alsnog wel een beetje prijzig hoor, en veel te mooi om als eerste auto in de prak te rijden. Maar ik vind ‘m wel leuk!

En ik weet dat heel veel mensen de Volkswagen Up echt een stomme wijvenauto vinden, maar ik vind ‘m heel schattig haha. En ik heb nu ook les in een Volkswagen wat me prima bevalt. Volgens mij is een iets goedkopere auto ook wel een betere optie als je kijkt naar bijvoorbeeld belasting en verzekeringen. Oh en wat dacht je als er iets kapot gaat in je fancy dure Porsche? Dat wordt een pijnlijk grapje, haha. Al zijn er wel webshops waar je zelf auto-onderdelen kunt bestellen, bij deze winkel bijvoorbeeld. Maar ik mis dan toch weer de skills (of de knappe kerel) om dat aan te sluiten..

Anyhow: welke auto zou jij wel willen hebben?

 1. Oh ja, die Audi R8 wil ik ook wel. Ik vind dat soort luxe/sport Audi’s echt onwijs gaaf. Verder zou ik wel graag een VW Golf willen, maar dan wel een modern model, in sportuitvoering. Of een Mini, omdat ik die gewoon zo leuk vind, haha.

 2. Ik wil een Audi Q5 of een BMW X5. Of zo’n leuke Range Rover in het rood :’) Geen R8 of Z nogwat voor mij, haha! Realistischer (maar niet helemaal) is de Suzuki Swift. Die wil ik zo graag 8) Met spoiler en sportvelgen uiteraard!

 3. Ik herken het van toen ik nog aan het lessen was, dat je al zit te dromen over je eigen auto, eerlijk gezegd moet de mijne er nog steeds komen haha!

  Even een vraag: ik las laatst op een andere blog ook een blogpost waarin gelinkt werd naar een site met auto-onderdelen, die post was dus gesponsord. Is dat bij jou ook zo of is het toeval?

 4. Mijn droomauto blijft een Porche. Maar een echte omgebouwde americaan is een vlinder in mijn buik gevoel. Vooral een mooie duochrome lak, chroom en vette ronkende motor.
  Zucht…

 5. Herkenbaar! Sinds ik mijn rijbewijs heb let ik ook steeds meer op auto’s.
  Een Volkswagen Up vind ik ook een heel leuk auto’tje maar met een Nisan Micra zou ik ook heel tevreden zijn. Geen mooie auto, maar hij rijdt echt heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *