Mijn droomauto’s

Het neveneffect van bezig zijn met rijlessen? Dat je stiekem toch al zit te kijken welke auto je wel zou willen hebben. Overigens ben ik wel zo wijs om te bedenken dat 1. Ik met mijn huidige rijtalent voorlopig nog geen rijbewijs heb en 2. Het niet heel verstandig is om als eerste auto gelijk een glimmende bolide te nemen. Dat laatste wegens grote kans op dat ik zeker in het begin nog wel eens ergens tegenaan zal komen te zitten, haha. Maar als ik echt kon kiezen uit alle auto’s..

Ik heb altijd geroepen dat ik wel een Porsche wil. Een Cayenne, of nog beter, een 911. Ik vind het echt een super toffe auto en ik weet dat het meer iets is voor 40+ mannen met een midlife crisis. Maar het lijkt me zo tof om er dan als vrouw uit te stappen, haha!

Een andere prima optie is trouwens een Audi R8. Een echt racemonster dat mannen zeker weten wel kunnen waarderen. En ik ook, haha. Realistisch gezien zou ik bij de eerste keer gas geven waarschijnlijk al tegen de vangrails aan zitten. Maar een mens moet kunnen dromen!

Oké nu twee wat meer realistische opties. De nieuwe Renault Clio vind ik echt ontzettend tof. Lekker sportief en stoer, en toch ook weer niet te groot. Helaas alsnog wel een beetje prijzig hoor, en veel te mooi om als eerste auto in de prak te rijden. Maar ik vind ‘m wel leuk!

En ik weet dat heel veel mensen de Volkswagen Up echt een stomme wijvenauto vinden, maar ik vind ‘m heel schattig haha. En ik heb nu ook les in een Volkswagen wat me prima bevalt. Volgens mij is een iets goedkopere auto ook wel een betere optie als je kijkt naar bijvoorbeeld belasting en verzekeringen. Oh en wat dacht je als er iets kapot gaat in je fancy dure Porsche? Dat wordt een pijnlijk grapje, haha. Al zijn er wel webshops waar je zelf auto-onderdelen kunt bestellen, bij deze winkel bijvoorbeeld. Maar ik mis dan toch weer de skills (of de knappe kerel) om dat aan te sluiten..

Anyhow: welke auto zou jij wel willen hebben?