Makeup Revolution Flawless Ultra 32 Shade palette

Make-Up Revolution lijkt ineens wel overal op te duiken. Ik ken zelf het merk vooral dankzij de reviews van Leonie, zij koopt en reviewed regelmatig producten van dit merk. Ik besloot uiteindelijk ook maar eens een bestelling te plaatsen en om toch een beetje de verzendkosten te compenseren, werd het een beetje veel. Het eerste palette wat ik in gebruik nam is het Ultra 32 Flawless palette en daar ga ik jullie vandaag een review van geven!
Het Flawless palette komt in een goud, glimmend kartonnen doosje. Horrible om op de foto te krijgen haha, maar wel leuk! Achterop kun je de kleuren zien die in het palette zitten. Het palette zelf is van glimmend zwart plastic met op de voorkant de naam. Als je ‘m open doet zie je de 32 oogschaduws en een plastic velletje met de namen erop. Ik verwachtte zelf een palette à la de 88 en 120 palettes die ooit eens heel hip waren, maar het Flawless palette is zeker weten niet vergelijkbaar hiermee. De oogschaduws zijn wel kleiner dan ik had verwacht maar zeker niet zo klein als in dat soort palettes. En het ruikt ook niet naar kinder make-up, haha. Ik vind het trouwens ook heel fijn dat ze hier niet zo’n nutteloos kwastje in hebben gestopt, dat maakt het palette extra compact!


Maar het meest benieuwd was ik natuurlijk naar de pigmentatie en kwaliteit van de oogschaduws. Ik had er veel positiefs over gelezen en dat is gelukkig ook wel terecht. De shimmery kleuren zijn over het algemeen heel goed gepigmenteerd! De matte kleuren zijn wisselend, vooral de lichte tinten vallen wat tegen. De donkere tinten doen het gelukkig beter en een van de bruintinten is juist super goed gepigmenteerd!

Ik maakte een ooglook met het palette die het palette echt geen eer aan doet.. Ik ben niet zo goed in het maken van look en het fotograferen ervan, maar hopelijk geeft het je toch een goed idee van wat je met het palette kunt. Ik vind de oogschaduws fijn werken – ze geven voldoende kleur af zonder poederig te zijn en het is gelukkig niet zo dat je ze heel snel weg blendt. Ook vind ik de variatie in het palette leuk. Je kunt er zowel hele lichte, matte en nude looks als donkere smokey eyes mee maken. En variëren door bijvoorbeeld goud, groen of bordeauxrood toe te voegen!

Ik merk dat ik het Flawless palette regelmatig pak, eigenlijk bijna elke keer als ik oogschaduw op wil doen. De veelzijdigheid is ideaal en er zitten veel kleuren in die voor een basic dagelijkse look kunnen. Het formaat van het palette is ook perfect, want hij is zo compact als dat ze ‘m hadden kunnen maken. Zelf bestelde ik dit palette bij de Britse webshop van Makeup Revolution voor £8 (€10,50), maar je kunt ‘m ook bijvoorbeeld bij de Nederlandse webshop MakeupMusthaves kopen. Daar is hij €10 en de verzendkosten zijn wat schappelijker!

Verder Bericht

Vorige Bericht

30 Reacties

 1. Eline 12 februari 2015

  De verpakking (zowel het doosje als het palette) zien er mooi uit en de swatches beloven ook veel goeds. Klinkt echt als een fijn palette!

 2. Sandra (beautybysandra) 12 februari 2015

  Wat een prachtig palette zeg!

 3. Bianca 12 februari 2015

  Ziet er echt goed uit deze gaat ook maar eens op mijn wishlist 🙂 x

 4. Denise 12 februari 2015

  Ik heb hem ook maar hij zit nog in de verpakking, oops! En dat terwijl ‘ie zo pretty is!

 5. mariëlle 12 februari 2015

  Wat een mooi palette is het toch! Ook hele bruikbare kleuren!

 6. Mandy 12 februari 2015

  Deze wil ik zo graag! Maar heb al veel te veel paletten…

 7. Eline 12 februari 2015

  Wat een prachtig palette met al die mooie kleurtjes!

 8. Manon 12 februari 2015

  Ik heb de flawless Matte palette! geweldig is die!

 9. Kirsten 12 februari 2015

  Oelala dit palette wil ik ook nog graag hebben, wat een plaatje!

 10. Leonie 12 februari 2015

  Wat een prachtig palette is het toch ook! En wat lief dat je mij genoemd heb! Wat een goede invloed hebben we toch op elkaar, hahaha! 😉

 11. Eline 12 februari 2015

  Wat een hoop toffe kleuren!

 12. Sophie 12 februari 2015

  Ik heb laatst ook besteld en ik ben zo dol op dit merk! Ik heb niets met dit soort grote palettes (daar heb ik al 6 Sleek palettes voor), maar de pigmentatie van al hun producten is echt heel goed! Maar het ziet er zo goed uit, de kleuren passen wel helemaal bij elkaar!

 13. wies 12 februari 2015

  Ik vind hem heel mooi! ;D Fijn ook dat de kwaliteit zo goed is.

 14. Marloes 12 februari 2015

  Wauw, wat een mooi palette. Goede kwaliteit ook zo te zien! Pretty <3

 15. Mariska 12 februari 2015

  Wat een super mooi pigment komt er van dat palette af 🙂

 16. Romy 12 februari 2015

  Wauw, wat een mooi palette! Leuke verpakking ook!

 17. Ilja 12 februari 2015

  Mooie look ook, palette ziet er pretty uit!

 18. Nicole 12 februari 2015

  Echt super super mooie kleuren!

 19. Daphne 12 februari 2015

  Oehhh ik kijk m’n ogen uit bij dit artikel, wat een schitterend palette!

 20. Karlien - Polished Cats 12 februari 2015

  ow wow wat een mooi palette
  en een schitterende look heb je gemaakt!

  liefs
  Karlien

 21. Sara 12 februari 2015

  Dit palette ziet er zo ontzettend prachtig uit. Als er een palette op mijn wishlist staat dan is het deze wel!

 22. Vera 12 februari 2015

  Wauuww! Wat een topper zo te zien en de kleuren zijn echt heel gaaf. Ik ga deze zeker onthouden en op mijn wishlist plaatsen.

 23. Lotje 12 februari 2015

  Dit is echt een prachtig palette! Ik ga binnekort ook maar eens een bestelling plaatsen! X

 24. Tania 12 februari 2015

  Wat een prachtig palette! Zo’n mooie kleuren

 25. Annette - Ann Ages Gracefully 12 februari 2015

  Wat een mooi palette. Make up Revolution heeft toch echt fijne producten. Hele fijne prijs ook.

 26. Rachel 12 februari 2015

  ik heb het eyes like angels palette en ben zo over de kleuren te spreken!

 27. Bianca 12 februari 2015

  Wauw er zitten echt mooie kleuren in, mooi veelzijdig palette 🙂

 28. Teddy 14 februari 2015

  Wat een prachtig palette!

 29. Blognroller 21 februari 2015

  Ooh ik heb hem al een paar keer gezien maar hij blijft zo mooi, echt een bijzonder palette. Helaas heb ik echt net een bestelling geplaatst dus moet ik weer even wachten van mezelf haha

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén