Makeup Revolution Flawless Ultra 32 Shade palette

Make-Up Revolution lijkt ineens wel overal op te duiken. Ik ken zelf het merk vooral dankzij de reviews van Leonie, zij koopt en reviewed regelmatig producten van dit merk. Ik besloot uiteindelijk ook maar eens een bestelling te plaatsen en om toch een beetje de verzendkosten te compenseren, werd het een beetje veel. Het eerste palette wat ik in gebruik nam is het Ultra 32 Flawless palette en daar ga ik jullie vandaag een review van geven!
Het Flawless palette komt in een goud, glimmend kartonnen doosje. Horrible om op de foto te krijgen haha, maar wel leuk! Achterop kun je de kleuren zien die in het palette zitten. Het palette zelf is van glimmend zwart plastic met op de voorkant de naam. Als je ‘m open doet zie je de 32 oogschaduws en een plastic velletje met de namen erop. Ik verwachtte zelf een palette à la de 88 en 120 palettes die ooit eens heel hip waren, maar het Flawless palette is zeker weten niet vergelijkbaar hiermee. De oogschaduws zijn wel kleiner dan ik had verwacht maar zeker niet zo klein als in dat soort palettes. En het ruikt ook niet naar kinder make-up, haha. Ik vind het trouwens ook heel fijn dat ze hier niet zo’n nutteloos kwastje in hebben gestopt, dat maakt het palette extra compact!


Maar het meest benieuwd was ik natuurlijk naar de pigmentatie en kwaliteit van de oogschaduws. Ik had er veel positiefs over gelezen en dat is gelukkig ook wel terecht. De shimmery kleuren zijn over het algemeen heel goed gepigmenteerd! De matte kleuren zijn wisselend, vooral de lichte tinten vallen wat tegen. De donkere tinten doen het gelukkig beter en een van de bruintinten is juist super goed gepigmenteerd!

Ik maakte een ooglook met het palette die het palette echt geen eer aan doet.. Ik ben niet zo goed in het maken van look en het fotograferen ervan, maar hopelijk geeft het je toch een goed idee van wat je met het palette kunt. Ik vind de oogschaduws fijn werken – ze geven voldoende kleur af zonder poederig te zijn en het is gelukkig niet zo dat je ze heel snel weg blendt. Ook vind ik de variatie in het palette leuk. Je kunt er zowel hele lichte, matte en nude looks als donkere smokey eyes mee maken. En variëren door bijvoorbeeld goud, groen of bordeauxrood toe te voegen!

Ik merk dat ik het Flawless palette regelmatig pak, eigenlijk bijna elke keer als ik oogschaduw op wil doen. De veelzijdigheid is ideaal en er zitten veel kleuren in die voor een basic dagelijkse look kunnen. Het formaat van het palette is ook perfect, want hij is zo compact als dat ze ‘m hadden kunnen maken. Zelf bestelde ik dit palette bij de Britse webshop van Makeup Revolution voor £8 (€10,50), maar je kunt ‘m ook bijvoorbeeld bij de Nederlandse webshop MakeupMusthaves kopen. Daar is hij €10 en de verzendkosten zijn wat schappelijker!

  1. Ik heb laatst ook besteld en ik ben zo dol op dit merk! Ik heb niets met dit soort grote palettes (daar heb ik al 6 Sleek palettes voor), maar de pigmentatie van al hun producten is echt heel goed! Maar het ziet er zo goed uit, de kleuren passen wel helemaal bij elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *