Kruidvat The Master Perfumer – Amber N°53

Qua parfum pak ik de laatste maanden eigenlijk standard mijn favorieten – Jill Sander Evergreen, See by Chloé of CK One Red. Om dat patroon een beetje te doorbreken probeer ik nu meer andere parfums te pakken, vooral die met het meeste stof erop haha. En Amber van The Master Perfumer, een collectie van Kruidvat, is daar eentje van.


Eentje die verrassend lekker ruikt! En niet alleen lekker ruikt, hij blijft ook nog eens bij mij behoorlijk lang hangen. Dat vind ik best belangrijk bij een parfum aangezien ik niet zo’n zin heb om ‘m mee te moeten zeulen om later bij te spuiten. Al kan het bij dit parfum prima, want ik heb zelf ook de reisversie! Het flesje van de gewone versie is natuurlijk wel wat mooier om te zien. En nadat ik inmiddels al aardig goed gebruik had gemaakt van de reisversie, besloot ik ook de gewone flacon te kopen.

Het parfum bevat onder andere geurnoten van perzik, jasmijn en amber. Hierdoor ruikt het parfum zowel zoet, bloemig en warm. Dat zonder heel oubollig of heel poederig over te komen overigens. Ik ben zelf meer van de frisse en sportieve geuren, maar toch vind ik dit parfum verrassend lekker. En hij is ook nog eens heel betaalbaar! Je vindt de eau de parfums uit de The Master Perfumer lijn bij Kruidvat. De 50 ml versie kost €7,99 en de 15 ml versie €3,49.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *