Kruidvat The Master Perfumer – Amber N°53

Qua parfum pak ik de laatste maanden eigenlijk standard mijn favorieten – Jill Sander Evergreen, See by Chloé of CK One Red. Om dat patroon een beetje te doorbreken probeer ik nu meer andere parfums te pakken, vooral die met het meeste stof erop haha. En Amber van The Master Perfumer, een collectie van Kruidvat, is daar eentje van.


Eentje die verrassend lekker ruikt! En niet alleen lekker ruikt, hij blijft ook nog eens bij mij behoorlijk lang hangen. Dat vind ik best belangrijk bij een parfum aangezien ik niet zo’n zin heb om ‘m mee te moeten zeulen om later bij te spuiten. Al kan het bij dit parfum prima, want ik heb zelf ook de reisversie! Het flesje van de gewone versie is natuurlijk wel wat mooier om te zien. En nadat ik inmiddels al aardig goed gebruik had gemaakt van de reisversie, besloot ik ook de gewone flacon te kopen.

Het parfum bevat onder andere geurnoten van perzik, jasmijn en amber. Hierdoor ruikt het parfum zowel zoet, bloemig en warm. Dat zonder heel oubollig of heel poederig over te komen overigens. Ik ben zelf meer van de frisse en sportieve geuren, maar toch vind ik dit parfum verrassend lekker. En hij is ook nog eens heel betaalbaar! Je vindt de eau de parfums uit de The Master Perfumer lijn bij Kruidvat. De 50 ml versie kost €7,99 en de 15 ml versie €3,49.

Verder Bericht

Vorige Bericht

14 Reacties

 1. Rianne 4 februari 2015

  Het flesje ziet er in ieder geval mooi uit! Ik ga hem eens testen, ben wel benieuwd hoe hij ruikt 🙂

 2. Denise 4 februari 2015

  Ah, wat een mooie flacon! Ik ben nu toch wel heel benieuwd naar de geur, ken ‘m nog niet!

 3. Marloes 4 februari 2015

  Deze is inderdaad erg lekker! Ik heb zelf het kleine verstuivertje ervan. En gebruik hem verrassend veel haha!

 4. Svenja 4 februari 2015

  Oehlala, klinkt als een heerlijke geur. En vooral de prijs is ontzettend fijn. Ben nu wel heel nieuwsgierig!

 5. Sophie 4 februari 2015

  Ik heb de andere bloemige versie en die vind ik ook heel erg lekker! Blijft ook echt verbazingwekkend goed zitten 🙂 En echt niet duur!

 6. Priscilla 4 februari 2015

  Toch eens ruiken, deze geur. Want ik ben dol op de geur van amber.

 7. Daphne 4 februari 2015

  Ik ben echt benieuwd geworden naar de geur!

 8. Manon 4 februari 2015

  Ik ben benieuwd naar de geur.

 9. Lisa Schmidt 4 februari 2015

  Prachtige foto’s! Ik ben zelf niet zo van de amber geuren, maar ik wil deze graag nog even gaan ruiken in de winkel.

 10. Nina Simplynspecial 4 februari 2015

  Ik hoor meer positiefs over deze geuren. Toch maar een keer snuffelen als ik bij de Kruidvat ben 😉

 11. Ellemieke 4 februari 2015

  Ken dit geurtje nog niet maar de verpakking ziet er veelbelovend uit! x

 12. Sara 4 februari 2015

  Ik heb ook een parfum van dit merk. Echt ontzettend lekker en hij blijft inderdaad lekker lang zitten!

 13. Teddy 5 februari 2015

  Hij klinkt goed! Ik heb de parfums van kruidvat nog niet geroken, moet ik eens gaan doen!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén