Guhl Zijdeglans lijn voor zijdezachte lokken

Zo aan het eind van de winter ben ik niet alleen zelf in een winterdip geraakt, ook m’n haar heeft goed te lijden gehad onder al het koude en slechte weer. Dof en pluizig en best een beetje onhandelbaar. Meh! Gelukkig zijn er genoeg producten om dof haar weer glanzend te krijgen en ik probeerde de nieuwe lijn van Guhl uit.

De Zijdeglans lijn van Guhl heeft een frisse roze kleur en belooft je haar te versterken en levendig te maken. Onder andere door de royal orchidee-olie die erin zit. De producten zijn bedoeld voor dof, droog en breekbaar haar. Mijn haar voldoet daar helaas nu zeker aan en dus zijn deze producten 100% welkom! De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en masker.


De shampoo is, net zoals de andere shampoos van Guhl, sterk geconcentreerd. Hierdoor lijkt het flesje weliswaar klein, maar je doet er best lang mee! Ik heb maar een klein beetje nodig voor voldoende schuim om m’n haar goed mee te kunnen wassen. De geur van de producten uit deze lijn vind ik heel lekker. Een beetje zoet en bloemig, maar ook weer niet zo sterk dat je het de hele dag ruikt. De shampoo doet zijn werk prima en maakt m’n haar schoon zonder het uit te drogen. Wel lijkt hij me net wat te “zwaar” voor als je zelf vrij dun haar hebt. Hij geeft niet zo’n luchtig en squeeky clean gevoel als andere shampoos die ik gebruik.

De conditioner vind ik zelf ook erg fijn. Hij is redelijk dik en ruikt hetzelfde als de shampoo. Hij doet z’n werk bij mij prima – ik krijg er zacht en glanzend haar van. Gewoon wat ik verwacht van een conditioner! Wel denk ik dat ik eerder door de conditioner dan de shampoo zal zijn aangezien ik toch geneigd ben om hier aardig wat meer van te gebruiken.

Het masker is eigenlijk niet helemaal mijn ding. Ik verwachtte een product wat nog dikker was dan de conditioner, maar het is juist een waterige gel die onder de douche al snel uit je haren glijdt. De conditioner lijkt ook meer voor mijn haar te doen dan het masker. Misschien dat het masker juist daardoor wel wat meer geschikt is voor dunner haar. Maar ik ben er niet zo van onder de indruk!

En krijgt mijn haar ook echt meer glans van deze producten? Het lijkt er wel op! Mijn haar voelt heerlijk glad aan na gebruik van de shampoo en conditioner en oogt ook wat minder wild en pluizig. Wel vind ik de producten wat minder geschikt voor dun en futloos haar. Ik denk dat ze daar toch echt te verzwarend voor zijn. Maar heb je net als ik juist vol en droog haar, dan zijn in ieder geval de shampoo en conditioner best eens het proberen waard! Deze lijn ligt inmiddels al in de winkels. De shampoo en conditioner kosten €6,40 per stuk, het masker €7,99.

Verder Bericht

Vorige Bericht

16 Reacties

 1. Lotte 6 februari 2015

  Goede review! Ik vind de producten van Guhl echt fijn. Deze lijn heb ik nog niet geprobeerd, maar klinkt goed!

 2. Dagmar 6 februari 2015

  Het ziet eruit als een stralende collectie, mooie review heb je ervan gemaakt en super om er meer over te lezen!

 3. Dionne 6 februari 2015

  Ik ben hier heel benieuwd naar.

 4. Denise 6 februari 2015

  Wat een mooie review met duidelijke foto’s en uitleg! Ik gebruik zelf een andere lijn van Guhl, maar ben zeker benieuwd naar deze!

 5. Svenja 6 februari 2015

  Zelf heb ik een hele dikke bos haar, dus wellicht dat deze producten voor mijn haar beter werken. En een glanzende bos haar wil ik wel <3 Zelf heb ik momenteel de de lijn 'Prachtig lang' van Guhl, en die lijn vind ik ook heel erg fijn!

 6. Maaike 6 februari 2015

  Deze lijn ga ik sowieso proberen voor mijn lange lokken! Ik vind roze verpakkingen ook altijd mooi, dus dat is mooi meegenomen haha <3

 7. Sophie 6 februari 2015

  Wat heb je prachtige foto’s gemaakt, I like it! Ik ben heel benieuwd, maar wat raar van dat masker dat het zo waterig is. Dat had ik niet verwacht!

 8. femketje 6 februari 2015

  klinkt super nice 😀

 9. Manon 6 februari 2015

  Lijkt me een hele fijne lijn!

 10. Rianne 6 februari 2015

  Klinkt heel fijn! En ik vind ze er mooi uitzien haha, dat trekt mij ook vaak al!

 11. Danique 6 februari 2015

  Fijne review! Mij lijken de producten echt fijn, maar ik denk dat ik ze toch maar laat staan met mijn dunne haar.

 12. Teddy 6 februari 2015

  Klinkt erg goed!

 13. Lies 6 februari 2015

  Fijne review! De shampoo en conditioner lijken mij erg fijn, maar het masker sla ik denk ik maar over.

 14. Karlien - Polished Cats 7 februari 2015

  klinkt goed!
  ik koop altid voor blonde haren

  liefs
  Karilen

 15. Claudia 8 februari 2015

  Wat een duidelijke review. Ik vind de verpakking erg leuk, maar een waterig masker klinkt niet erg aanlokkelijk

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén