Den Haag again

Gisteren had ik om 8 uur rijles. Pijnlijk vroeg, maar een uurtje later zat ik wel aangekleed en gedoucht en klaarwakker op de bank. Met wonderlijk genoeg meer energie dan gemiddeld op een ochtend, haha. En dus vroeg ik aan m’n ma of ze zin had in een last minute shopping trip naar Den Haag. And she said yes!En ik blijf erbij: Den Haag heeft best iets bijzonders. Anders dan Rotterdam, maar evengoed met lekker veel hoge gebouwen en afwisselende architectuur. Ik kon het dan ook niet laten om af en toe wat foto’s te schieten met m’n telefoon, bij voorkeur met de mooie blauwe wolkjeslucht erbij. We wilden trouwens onze shoppingtrip beginnen met een bezoekje aan het Douwe Egberts Café, maar die was ineens verdwenen! Gelukkig zat niet veel verder CupcakeChic. Ik had dat kleine winkeltje al eerder eens gespot en het zag er zo leuk uit! Ze verkopen er onder andere heerlijke cupcakes en koffie en je kunt er ook even gaan zitten. Wel een beetje prijzig hoor, maar de cupcake die ik had was wel echt heerlijk!Sinds een tijdje zit er in Den Haag een Primark en hij heeft twee grote voordelen: hij zit midden in het centrum en hij is lekker groot. Afgelopen vrijdag was ik met Nikki even in de Primark in Rotterdam geweest en daar had ik een hele fijne broek gescoord. Helaas hadden ze er daar maar eentje in mijn maat en dus wilde ik ook wel even in Den Haag kijken of ze er nog eentje hadden. Je zou er een soort Beyoncé kont in moeten krijgen, maar dat effect heb ik bij mij nog niet gezien haha. Hij is wel wat dikker dan de meeste Primark broeken en ook wat hoger bij je taille, wat ik wel fijn vind!

Verder scoorde ik er nog een streepjestrui, grijs warm vest en een paars pyjama hemdje in de sale. Sale ja! Ook dat is er soms bij Primark en dan zijn de super goedkope dingen dus nog goedkoper. Ik kocht ook nog een winterjas in de sale maar die deed moeilijk toen ik ‘m op de foto wilde zetten. Het was in ieder geval een groene parka met heerlijk grote capuchon. En ik kocht nog een Harry Potter pyjama legging (die dingen zitten zooooo lekker) en een setje sokken. Bij elkaar was ik zo’n €60 kwijt. Not bad!Bij een boekhandel kocht ik het boek van Tina Fey, Bossypants. Ik ben namelijk begonnen in het boek van Amy Poehler (Yes Please!) en in de introductie verwijst ze naar dit boek. Ik had er al eens eerder van gehoord en ik ben er wel benieuwd naar! Bij de V&D werd ik ernstig gehypnotiseerd door het schap van Stabilo. Al die pennen en stiften maken me super hebberig haha. Van die dunne pennen heb ik al wel, maar ik had nog maar 1 stift. Dus ik besloot een setje te kopen (€13) voor al mijn creatieve uitspattingen (had ik nou maar talent…). En bij Kruidvat kocht ik het Amber parfum Van de The Master Perfumer lijn (€8) want die vind ik super lekker!

Wat is jouw favoriete stad om te shoppen?

Verder Bericht

Vorige Bericht

15 Reacties

 1. Sophie 1 februari 2015

  Ik ben zo benieuwd naar jouw boekencollectie, die is geloof ik zo groot :’) Stabilopennen zijn leuk he! Ik heb ze ook, maar gebruik ik ze nauwelijks. Toch zou ik ze zo weer opnieuw kopen 8) Den Haag is zo leuk! En die cupcake, ohhh <3

 2. Eline 1 februari 2015

  Wat een leuke foto’s en aankopen. Den Haag is zo’n leuke stad en die cupcake ziet er echt heerlijk uit ^^

 3. Kelly 1 februari 2015

  Wat een heerlijke foto’s!

 4. lonneke 1 februari 2015

  Wat een prachtige foto’s weer girl!
  En die cupcake ziet er werkelijk goddelijk uit.
  Liefs Lonneke

 5. Elke 1 februari 2015

  leuke foto’s! En die cupcake… Hmmmm 🙂

 6. Rianne 1 februari 2015

  Oef, om 8 uur rijles… I feel you, ik ben blij dat ik dat nu niet meer heb haha. Leuke dingen heb je gekocht! Ik vind zelf Maastricht een hele leuke stad, lucky me dat ik er stage ga lopen en in de buurt woon!

 7. Denise 1 februari 2015

  Ah je foto’s zijn altijd zo jaloersmakend mooi! Wauw!

 8. Kim 1 februari 2015

  Leuke aankopen heb je gedaan! Ik ben zelf gek op Berlijn maar ja dat ligt niet om de hoek haha.

 9. Maaike 1 februari 2015

  Ik heb de stiften ook besteld, samen met een setje fineliners. Ik ben benieuwd! ^^

 10. Suzanne 1 februari 2015

  Den Haag is een heerlijke stad. Leuke aankopen heb je gedaan.

 11. Danielle 1 februari 2015

  Leuke aankoopjes en wat ziet je cakeje er lekker uit!!

  Liefs
  Daniëlle

 12. Evelien 1 februari 2015

  Oeh, die broek van Primark! Ik wil ook een Beyoncé reet, haha! :’) Leuk dat ze dat soort defying broeken hebben, dat wist ik niet. Amber no53 moet ik snel eens ruiken trouwens, hij lijkt me zo lekker!

 13. peggy timmermans 1 februari 2015

  Ik vind Den Haag een super fijne stad om te shoppen, en daarna even uit te waaien! Heerlijk.

 14. Marloes 2 februari 2015

  Wat een fijne aankopen heb je gedaan. Leuk zo last minute!

 15. Sabrina 15 februari 2015

  Leuk dat je naar Den Haag bent gegaan!! Ik hou ook echt van die stad ondanks dat ik zo’n vijf dagen per week ben hihi,
  om je nieuwe boek moest ik wel echt lachen haha! Liefs

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén