Current favorites

Op mijn verlanglijstje voor m’n verjaardag stonden, naast the usual met diamanten beklede Mercedes (grapje), zilveren oorbellen. Ik draag namelijk vaak hetzelfde paar maar oorbellen van H&M of Primark houden dat niet zo lang vol en gaan snel verkleuren. Ik koos uiteindelijk twee paar en ik ben nog steeds heel blij ermee! Ze zijn simpel en passen daardoor overal bij en ik ben zelf meer voorstander van zilver dan van goud. Ze komen van de plaatselijke juwelier en waren niet eens zo duur (zo’n €15 per stuk), maar blijven wel aanzienlijk langer mooi!

Na ‘m inmiddels ruim een maand te hebben kan ik wel zeggen dat m’n iPhone 6 favoriet is. Vooral de camera die erin zit, want die is echt retegoed. De telefoon zelf vind ik ook fijn werken, al moet ik zeggen dat ik ‘m niet extreem veel fijner vind werken dan mijn vorige telefoon. Het zijn echt de camera en het mooie scherm die ‘t ‘m doen!

Laatst had ik het met een collega over spelletjes die we vroeger speelden. Sowieso Rollercoaster Tycoon en Sims 1, maar hij kende ook Transport Tycoon. Dat is door dezelfde maker als die van Rollercoaster Tycoon gemaakt en lijkt er dan ook best wel op, alleen dit spel is verder doorontwikkeld door andere mensen en nu nog steeds te downloaden onder de naam OpenTTD (gratis, kies de Stable Version). Ik kon het niet laten om ‘m te downloaden en nu speel ik af en toe een half uurtje. Lekker treintjes bouwen! Ik ben er overigens totaal niet goed in hoor haha.

Fall Out Boy is on a roll, want ze hebben een nieuw album! En ik vind ‘m weer verrassend leuk. Leuke nummers en toch nog typisch Fall Out Boy. Al merk je wel dat hun stijl langzaamaan wat verandert, wat ik zelf niet erg vind. Maakt het weer net even wat anders! Fourth of July is tot nu mijn favoriet van het album.

Ik houuuuu echt van deze douchegel van Lush! Ik kocht er twee in de sale, So White en Hot Toddy, en So White gebruik ik sindsdien bijna elke dag. Hij ruikt naar van die frisse groene appels en dat is ’s ochtends een heerlijke geur. Ik heb zelfs nog een tweede fles gescoord. Hot Toddy is trouwens niet helemaal mijn ding, ik vind hem te kruidig en te sterk. Jammer!

Verder Bericht

Vorige Bericht

16 Reacties

 1. Lotte 9 februari 2015

  Die oorbellen zijn leuk! Als ik al oorbellen draag (bijna nooit), draag ik ook het liefst zulke simpele. En ik ben zo benieuwd naar So White!

 2. Svenja 9 februari 2015

  Wat een leuke favorieten! Aaah de tycoon games zijn zo lekker nostalgisch <3 En de zilveren oorbellen vind ik ontzettend mooi en classy!

 3. Eline 9 februari 2015

  Wat een mooie oorbellen! Lekker simpel, maar toch heel mooi ^^

 4. Nienke 9 februari 2015

  Fourth Of July is ook een van mijn favorieten van American Beauty/American Psycho! 🙂

 5. loesblogt 9 februari 2015

  Ohh liefde voor rollercoaster tycoon! Ik heb me hier vroeger úren mee vermaakt haha! Mijn park ging vaak failliet maar ik had er alsnog heel veel plezier in! Fall out boy is ook een klein tripje down memory lane, deze band luisterde ik vroeger heel veel. De douchegel van lush ben ik nog niet bekend mee, binnenkort misschien toch maar eens even gaan ruiken 😉

 6. Anita 9 februari 2015

  De douchegel van Lush lijkt me heerlijk!

 7. Manon 9 februari 2015

  Leuke favorieten, rollercoaster deed ik echt vaak vroeger.

 8. Denise 9 februari 2015

  Ah die oorbellen, wauw! Ik vind mijn iPhone 6 ook echt fantastisch. Geen moment spijt gehad van deze uitgave!

 9. Lara 9 februari 2015

  Die oorbellen, super leuk!

 10. Aurelie 9 februari 2015

  Die zilveren oorbellen zijn echt mooi! Zoiets geeft meteen een extra touch aan jouw outfit.

 11. Lies 9 februari 2015

  Heel erg leuk om je favorieten te zien! Ik vind je oorbellen er ook zo mooi uitzien. Transport Tycoon kende ik nog niet, maar ga er nu toch eens even naar kijken.

 12. lonneke 9 februari 2015

  Wat leuk weer allemaal meid!
  Oh Rollercoaster Tycoon, jeugdsentiment, wat leuk!
  Liefs Lonneke

 13. Mariska 9 februari 2015

  So White is inderdaad zo lekker en fris! 🙂

 14. Rianne 10 februari 2015

  Lush!! <3 En Rollercoaster Tycoon haha, dat speel ik wel eens op m'n telefoon!

 15. Kimberly 10 februari 2015

  So White ruikt echt ZO lekker! Ik ben echt verrast door de heerlijke geur. Hopelijk komt die volgend jaar weer terug 😀

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén