Ciaté advent kalender 2014 – dag 6 tot en met 10

Eerder liet ik jullie al de swatches zien van de eerste 5 flesjes die ik uit de Ciaté adventkalender van 2014 viste. Inmiddels zijn we al ruim 5 dagen verder en heb ik weer een boel nieuwe kleurtjes. Tijd voor swatches!


Dit kleurtje vind ik best tof, neon roze! Electronica heeft wel 3 laagjes nodig om echt goed dekkend te zijn (bij twee laagjes zie je het randje van je nagels er nog doorheen). Hij droogt semi mat op en voor een extra knallend effect kun je er dus nog een topcoat over aanbrengen. Leuk voor de zomer!


Van tevoren had ik al gezien dat in de kalender ook flesjes zitten met losse glitter. Dat kan je gebruiken in nail-arts, of je bedekt je hele nagels ermee voor een super sparkly effect (check deze tutorial). Eeeeeerlijk gezegd maak je mij daar niet zo gelukkig mee en als ik niet dit artikel had gemaakt, had ik het waarschijnlijk nooit gebruikt. Het effect is wel super opvallend en tof, maar het is zoveel gedoe om de glitters op je nagels te krijgen (en ook weer er vanaf). Dit roze, holografische kleurtje heet Prima Ballerina.


Runway Ribbon is ook zo’n potje met glitter, alleen dan in het rood. Super kerstig, maar wederom niet iets wat ik vaker zal gebruiken. Ik bracht ze trouwens allebei aan over een net aangebrachte basecoat. Doe dit per nagel (dus een goede laag basecoat en direct de glitter erop strooien), anders is de basecoat al weer te droog voor de glitters om te kunnen blijven plakken.


Brocade Parade vind ik wel weer best leuk. Een doorzichtige lak met verschillende vormen en kleuren glitters erin. Geeft na 1 laagje al aardig wat glitter af en ik vind ‘m best leuk over roze!


Aamzing GRacie is niet zo mijn ding, want na 2 laagjes is hij nog niet echt dekkend. Wel zo’n ideaal nude kleurtje die toch zo licht is dat hij je nagels er niet “viezig” uit laat zien en ook heel handig voor een french manicure. Dat soort dingen draag ik echter zelf niet, dus ik denk dat ik ‘m eerder als basecoat ga gebruiken (dat doe ik wel vaker, werkt best goed!).

Een beetje een gemixte review deze keer dus. De losse glitterlakken vind ik niet zo interessant en misschien zelfs een beetje jammer. De andere kleurtjes vind ik wel best oké, met het neon roze kleurtje als favoriet! Ik weet niet of je de kalender nog kunt vinden bij Bijenkorf (of de losse Ciaté lakken, want daarop kreeg je ook 50% korting en die zag ik afgelopen weekend nog wel staan), anders kun je wellicht losse kleurtjes bij Ici Paris XL of Big Bazar vinden!

Verder Bericht

Vorige Bericht

23 Reacties

 1. Eline 3 februari 2015

  Wat een mooie lakjes, maar de glitters zijn wel erg extreem en ik krijg glitterlak er nooit af! De roze is echt super gaaf ^^

 2. Milou 3 februari 2015

  Oh wauw, ik vind het zo mooi eigenlijk! Jammer dat het zo’n gedoe is.

 3. Svenja 3 februari 2015

  Ik word helemaal happy en vrolijk van al deze prachtige lakjes! Vooral de neon roze variant vind ik zo ontzettend mooi <3

 4. Manon 3 februari 2015

  Die paarse en rode is niks voor mij maar zijn wel mooi. Dat laatste lakje is zo cute!

 5. Denise 3 februari 2015

  Ik vind het nude kleurtje er juist wel super pretty uitzien! Leuke lakjes!

 6. Kirsten 3 februari 2015

  Ciaté heeft hele mooie nagellakjes (:

 7. Kelly 3 februari 2015

  Ik vind de laatste juist heel mooi!

 8. Sophie 3 februari 2015

  De twee roze tinten vind ik het leukste! De glitterlakken vind ik ook niet zo heel erg mooi, dat is niet mijn ding 🙂

 9. Tedje 3 februari 2015

  De roze is pretty!!

 10. Alyssa 3 februari 2015

  Wat een mooie, vrolijke kleurtjes <3 om helemaal blij van te worden. Ik vind de roze heel cute en wat een mooie foto's heb je weer gemaakt <3

 11. Marissa 3 februari 2015

  Mooie lakjes! Ik vind die roze juist wel leuk. Alleen dan had die misschien net wat dekkender moeten zijn.

 12. Evelien 3 februari 2015

  Wow, Electronica is niceee!! Heerlijk, fel kleurtje. Brocade Parade is ook erg leuk!

 13. Teddy 3 februari 2015

  De felroze is erg mooi!

 14. Maaike 3 februari 2015

  Mooie nagellakjes, maar de laatste vind ik toch wel het mooist. Vind dit een prachtig licht kleurtje, een witte zou ik bijvoorbeeld niet zo snel dragen, deze wel 🙂

 15. Dionne 3 februari 2015

  Die paarse glitter is mooi!

 16. Rachel 3 februari 2015

  prachtige lakjes vooral die laatste

 17. Linda / Oh My Beauty 3 februari 2015

  Wauw, dat roze lakje vind ik echt een beauty!

 18. Rianne 3 februari 2015

  Oh die glitters zijn zo leuk!

 19. Lies 3 februari 2015

  Wat een prachtige lakjes allemaal! Vooral de eerste en de laatste zijn mijn favoriet.

 20. femketje 3 februari 2015

  love die eerste twee 😀 pretty!

 21. Kimberly 3 februari 2015

  Die neon roze kleur vind ik echt zooo tof!! <3 Ook de laatste vind ik eigenlijk heel erg mooi ook

 22. Danielle 3 februari 2015

  De glitters in de potjes vind ik er het leukste uitzien, maar ik snap dat die ook het lastigst zijn.

 23. Mariska 4 februari 2015

  Dat rode lakje is wel erg kerstig inderdaad maar zou ook best eens tussen door kunnen 🙂 ze zijn erg leuk!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén