Ciaté advent kalender 2014 – dag 11 tot en met 15

Ik ben nog steeds braaf elke dag een vakje aan het openen van de Ciaté adventkalender! En ik loop een beetje achter met de swatches haha, want ik ben al bijna toe aan de laatste paar vakjes. Maar deze keer ga ik jullie nog de swatches laten zien van dag 11 tot en met 15. Read on!


Let It Snow is weer zo’n potje met losse glitter. Ik vind het steeds stommer worden haha, want dat ga ik gewoon echt niet gebruiken. Deze versie bevat zilveren, holografische glitters.


Van Members Only kreeg ik een beetje de kriebels haha. Een heel licht roze en niet zo goed dekkend kleurtje kan nog best mooi zijn, maar deze kleur maakt mijn nagels echt heel viezig. Op de foto heb ik 2 laagjes op en dekken doet hij dus ook niet echt. Meh!


Ladylike Luxe is een gouden metallic-achtige tint. Die ik echt oprecht heel lelijk vind, haha! Na twee laagjes is hij wel dekkend maar echt brrr, zo niet mijn kleur. En het staat ook niet mooi bij mijn huidskleur.


Mineral Positivity is gelukkig wel een kleur waar ik heel blij van kan worden. Een donkere groene tint met goud-groene glitters. En hij droogt op als zo’n sandstyle lak, wat hem wat mij betreft nog toffer maakt!


Slumber Party is weer van dat losse glitter, al vind ik deze qua kleur nog wel het leukst tot nu toe. Maar ik was er inmiddels zo klaar mee dat ik nog maar 1 nagel ermee heb gedaan haha!

Zo’n succes vond ik deze ronde niet, dat was vast al opgevallen haha. Ik vind alleen Mineral Positivity leuk en ik kan die losse glitters echt niet meer zien. Ach, volgende keer beter!

  1. Ik vind dat je de losse glitters heel mooi op je nagels doet! Als ik dat doe dan zitten heel mijn handen en armen onder haha.
    Dat donkergroene/goude kleurtje dat sandstyle opdroogd is mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *