Treat yo lips met Carmex lippenbalsems

Wellicht dat de vrolijke geel met rode verpakkingen van Carmex je al bekend voor komen. Ik had zelf nog nooit iets van dit merk geprobeerd en toen ik een pakketje op de deurmat vond met vier verschillende soorten werd ik daar wel blij van! Want veel lipsticks en lipgloss gebruik ik niet, maar lippenbalsems gaan harder dan hard (of ze raken voortijdig kwijt – dat gebeurt eigenlijk veel vaker). De Carmex lippenbalsems heb ik dan ook direct uitgeprobeerd!Carmex lipbalsem komt in verschillende verpakkingen en vormen, al zijn de ingrediënten voor zover ik zag wel zo goed als hetzelfde. Ik ontving er twee in een tube (eentje met kersengeur, jum!), eentje in een standaard lippenbalsem verpakking en een potje. Zo’n standaard verpakking vind ik zelf eigenlijk het meest praktisch en, als je ‘m zelf alleen gebruikt, ook het meest hygiënisch. Maar ook de tubes zijn eigenlijk prima en de structuur van die balsems is ook net wat anders. Het potje vind ik zeker met langere nagels toch wel erg onhandig!

Maar belangrijker is of de lippenbalsems ook echt werken. En ja, dat doen ze zeker! Ze voeden mijn droge lippen direct en blijven ook vrij lang zitten waardoor ze daarna je lippen goed beschermen tegen bijvoorbeeld kou. De lippenbalsems bevatten onder andere menthol en dat merk je wel heel goed als je ze op smeert. Tintelende lippen! In het begin vond ik het maar niets, maar het went snel en het heeft wel iets verslavends eigenlijk. Ik zou het niet gebruiken als je echt wondjes bij/op je lippen hebt trouwens, dan lijkt het me heel erg onprettig..

Ik moest er dus even aan wennen, maar inmiddels is de stickvorm al voor de helft op haha. Het zijn fijne, voedende en verzorgende lipbalsems in handige verpakkingen! De Carmex lippenbalsems kun je onder andere bestellen bij The Make-Up Spot voor €3,50 per stuk.

Verder Bericht

Vorige Bericht

15 Reacties

 1. Sophie 23 januari 2015

  Ik ben echt dol op dit soort producten! Mijn stash aan balsems is echt bizar groot, mijn favorieten zijn absoluut Burt Bees en Blistex 🙂

 2. Eline 23 januari 2015

  Lippebalsems zijn echt zo fijn. Deze zien er echt super leuk uit ^^ Mijn favoriet is toch echt Burt Beest, maar misschien deze een keertje uitproberen.

 3. Svenja 23 januari 2015

  Ik heb nog geen balsems van dit merk in mijn stash, maar ze klinken wel erg fijn! De mint variant lijkt mij lekker voor als je verkouden bent!

 4. lonneke 23 januari 2015

  Ze zijn er al ontzettend leuk uit zeg!
  Deze klinken als een must-have!:)
  Liefs Lonneke

 5. Mariëlle 23 januari 2015

  Ik vind het zo’n fijn spul, ik koop het zeker opnieuw als het op is!

 6. Manon 23 januari 2015

  Dit lijken me echt super fijne producten!

 7. femketje 23 januari 2015

  Ik vind die in blikjes altijd zo fijn! ♡

 8. Priscilla 23 januari 2015

  Ik heb eigenlijk nooit een product van carmex gebruikt ( shame on me ). De lippenbalsem met kersen geur lijkt me erg fijn!

 9. Tania 23 januari 2015

  heb nog nooit iets van dit merk getest. Ziet er wel goed uit, moet ik onthouden

 10. Selina 23 januari 2015

  Ik ben dól op Carmex 🙂

 11. Julie 23 januari 2015

  Ik heb nog nooit iets van Carmex geprobeerd, toch maar eens verandering in brengen want ik hoor zoveel positieve dingen hier over! 🙂

 12. Nina 23 januari 2015

  Ik heb er meerder mensen over gehoord dus ben erg benieuwd 🙂

 13. Evelien 23 januari 2015

  Ik vind deze ook heerlijk, vooral de chapstick vorm! Doet ook wonderen voor mijn lippen!

 14. Lies 24 januari 2015

  De Carmex producten lijken mij zo fijn! Ik wil er ook snel eens naar gaan kijken ook al heb ik eigenlijk al teveel lipbalsems haha.

 15. alexa 24 januari 2015

  heb er al veel over gelezen, lijken me fijne producten!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén