Treat yo lips met Carmex lippenbalsems

Wellicht dat de vrolijke geel met rode verpakkingen van Carmex je al bekend voor komen. Ik had zelf nog nooit iets van dit merk geprobeerd en toen ik een pakketje op de deurmat vond met vier verschillende soorten werd ik daar wel blij van! Want veel lipsticks en lipgloss gebruik ik niet, maar lippenbalsems gaan harder dan hard (of ze raken voortijdig kwijt – dat gebeurt eigenlijk veel vaker). De Carmex lippenbalsems heb ik dan ook direct uitgeprobeerd!Carmex lipbalsem komt in verschillende verpakkingen en vormen, al zijn de ingrediënten voor zover ik zag wel zo goed als hetzelfde. Ik ontving er twee in een tube (eentje met kersengeur, jum!), eentje in een standaard lippenbalsem verpakking en een potje. Zo’n standaard verpakking vind ik zelf eigenlijk het meest praktisch en, als je ‘m zelf alleen gebruikt, ook het meest hygiënisch. Maar ook de tubes zijn eigenlijk prima en de structuur van die balsems is ook net wat anders. Het potje vind ik zeker met langere nagels toch wel erg onhandig!

Maar belangrijker is of de lippenbalsems ook echt werken. En ja, dat doen ze zeker! Ze voeden mijn droge lippen direct en blijven ook vrij lang zitten waardoor ze daarna je lippen goed beschermen tegen bijvoorbeeld kou. De lippenbalsems bevatten onder andere menthol en dat merk je wel heel goed als je ze op smeert. Tintelende lippen! In het begin vond ik het maar niets, maar het went snel en het heeft wel iets verslavends eigenlijk. Ik zou het niet gebruiken als je echt wondjes bij/op je lippen hebt trouwens, dan lijkt het me heel erg onprettig..

Ik moest er dus even aan wennen, maar inmiddels is de stickvorm al voor de helft op haha. Het zijn fijne, voedende en verzorgende lipbalsems in handige verpakkingen! De Carmex lippenbalsems kun je onder andere bestellen bij The Make-Up Spot voor €3,50 per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *