Shoppen met de beutiful babes & shoplog

Afgelopen maandag was een druk dagje – eerst ging ik even Rotterdam in met m’n broer en daarna door naar Utrecht om te meeten met Sharon, Esmay en Lotte. Ook wel bekend als de beutiful babes, zoals onze WhatsApp groep heet haha. Ik had een camera bij en maakte tussendoor dus wat random foto’s. En natuurlijk heb ik ook wat dingen geshopt!


Ik was zelf een half uurtje later vanwege het bezoekje aan Rotterdam, maar gelukkig had de rest zich al even gestort op een lekkere lunch. En moesten er foto’s en filmpjes gemaakt worden van elkaar en van koffie, haha. Lotte heeft de hele dag gevlogd en die vlog komt volgens mij morgen online. En ik kan je alvast verklappen dat er genoeg beschamende scènes in gaan zitten, haha!


Toen we eindelijk weg waren bij het eettentje was het al wel best laat en moest er dus in beperkte tijd flink geshopt gaan worden! Sowieso moesten we natuurlijk naar de Ici Paris XL, Douglas en The Body Shop om de sale te bekijken. Al viel die stiekem best wel tegen, meh. ‘S avonds aten we pizza bij een van de Italiaanse eettentjes aan de grachten. Ook die viel best wel tegen (duur, zompige pizza en slechte service), maar gelukkig was het alsnog wel gezellig! Ik moest wat om laten zetten bij Hi en toen kreeg ik een soort truth or dare spel, wat we tijdens het wachten op de pizza hebben gespeeld.Ik hoopte op dikke sale shop actie, maar het viel wat tegen. Gelukkig had The Body Shop nog wel wat van de Glazed Apple lijn die ik echt super lekker vind! Ik kocht een soort boek met daarin een zeepje, lippenbalsem, mini showergel en mini bodybutter. Deze was nu €10 in plaats van €15. Lotte begon in The Body Shop over het Vitamine E serum dat echt super fijn is maar altijd veel te snel op gaat. Volgens haar was die van Yves Rocher echter net zo fijn en een stukje goedkoper. Voor een euro of €16 kocht ik het Elixer 7.9 serum. Ben benieuwd!Maar het belangrijkste was het vinden van een iPhone! Voor Kerst kreeg ik namelijk een houten iPhone en een financiële bijdrage van m’n ouders aangezien ze wisten dat ik heel graag de nieuwe iPhone 6 wilde hebben. Er eentje vinden bleek wat minder makkelijk, aangezien de Space Gray versie in Rotterdam overal uitverkocht was. In Utrecht kon ik er gelukkig wel eentje vinden! Ik koos de 64 GB variant aangezien ik wel lekker veel foto’s ermee wil kunnen maken. Inmiddels ben ik al helemaal over erop en werkt hij perfect. Happy! Nu nog op zoek naar heel veel toffe hoesjes, haha.


Uiteraard was het weer super gezellig met Lotte, Esmay en Sharon! En het werd ook wel weer tijd dat we gingen meeten haha, best een tijdje geleden. Na een laatste bezoek aan de Starbucks op het station was het toch echt tijd om afscheid te nemen. En ik ben suuuuper blij met m’n iPhone, m’n nieuwe baby haha. Thanks babes voor de leuke dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *