Sally Hansen x glitter

Een tijdje geleden liet ik jullie al eens wat nagellak van Sally Hansen zien die ik super cheap bij Action kocht. Maar laatst zag ik dat er nieuwe flesjes in het schap lagen die er eigenlijk best bijzonder uit zagen. Veel glitter en daar blijf ik toch een zwak voor hebben, haha! Tijd voor wat swatches!
Rock Chic is een doorzichtige lak met daarin van die bar glitters – smalle strookjes in verschillende kleuren. Net een soort confetti, heel feestelijk! Ik combineerde ‘m met My Very First Knockwurst van OPI. Wel vond ik dat er beste weinig glitter vanaf komt – ik had 2 laagjes nodig om het effect te krijgen wat je op de foto’s ziet.
Indi Glow vind ik het meest spectaculair eruit zien in het flesje, maar eenmaal op je nagels is het wat minder knallend. Hij heeft een paarse basis die helaas niet dekkend genoeg is om ‘m los te kunnen dragen, en dus combineerde ik ‘m over Licorice van Essie. Wederom 2 laagjes, zodat er voldoende glitters te zien waren. Ik vind de glitters overigens alsnog wel tof!
Het laatste glitterlakje wat ik mee nam heet Galaxy Green en heeft in het flesje een behoorlijk apart kleurtje, haha. Dat groene is wel zo licht dat je het niet echt meer ziet als je ‘m over een ander kleurtje aan brengt. Dan zie je wel de mix van wat meer chunky en kleine hologram glitters die erin zitten. Ik bracht ‘m aan over Orage van Chanel en ook deze vind ik best tof! Wel had ik ook hier 2 laagjes van nodig voor een mooi effect.

Eerlijk is eerlijk, deze Sally Hansen nagellak ziet er in het flesje wel wat spectaculairder uit dan uiteindelijk op je nagels. Toch zijn ze wel best leuk en bijzonder. En ze zijn maar €0,99 bij Action, en soms zelfs nog goedkoper! Ik weet niet of je ze nog makkelijk kunt vinden, maar als je ze spot bij je eerstvolgende bezoekje aan de Action zijn ze nog best het meenemen waard.

Verder Bericht

Vorige Bericht

24 Reacties

 1. Bianca 2 januari 2015

  Vind het er heel leuk en feestelijk eruit zien, maar draag het zelf bijna nooit x

 2. mariΓ«lle 2 januari 2015

  Jammer dat ze op de nagels tegenvallen, gelukkig waren ze niet zo duur πŸ™‚

 3. Dionne 2 januari 2015

  De laatste twee lakjes ziet er heel mooi uit!

 4. Selina 2 januari 2015

  Voor dat geld vind ik ze prima te doen! Vooral Galaxy Green vind ik erg leuk.

 5. Dagmar 2 januari 2015

  Waauw wat een vrolijke lakjes en leuke confetti! Die maken er een goed feestje van op de nagels en leuk voor de prijs!

 6. Helene 2 januari 2015

  Oh wat een leuke nagellakjes! Ik heb zelf ook al zoiets als die streepjes geprobeerd in Hema! πŸ˜‰ X

 7. Manon 2 januari 2015

  Ik vind ze er leuk uitzien

 8. Deborah 2 januari 2015

  Dat die eerste er zo leuk uit zou zien, had ik niet verwacht! Snel maar weer eens langs een filiaal! πŸ™‚

 9. Maaike 2 januari 2015

  Wauw, die eerste geeft zo’n mooi effect! Die wil ik ook eens een keer proberen πŸ™‚

 10. femketje 2 januari 2015

  indi glow vind ik toch wel pretty πŸ™‚

 11. Charlotte 2 januari 2015

  Indi Glow is gaaf! Mooie lakjes <3

 12. Didem 2 januari 2015

  Ik vind ze allemaal erg mooi, maar vooral doordat je zo mooi combineert met de kleur eronder, anders was ik voor die laatste nooit gegaan haha πŸ™‚

  Love,
  Didem.

 13. Emily 2 januari 2015

  Prachtige lakjes, ook die topcoats zijn fijn! Dan heb je ook wel eens wat variatie haha πŸ™‚

 14. NailTalk 2 januari 2015

  Helemaal met je eens! Ze vielen mij ook ietwat tegen. En toch zijn ze zo leuk πŸ™‚

 15. Daphne 2 januari 2015

  Hele mooie lakjes! Ik heb er ook één VAN Sally Hansen maar vind dat het zooo lang duurt voordat ie droog is..

  • Marjolein 3 januari 2015 — Berichtauteur

   Ik gebruik zelf altijd een sneldrogende topcoat over nagellak – daardoor droogt het snel en blijft het langer zitten! Vind zelf INM Out the Door fijn, maar ook Insta-Dry van Sally Hansen en zelfs Essence heeft prima sneldrogende topcoats. Misschien een tip? πŸ™‚

 16. Tania 2 januari 2015

  Mooie glitterlakjes

 17. Linda / Oh My Beauty 2 januari 2015

  Voor dat geld kun je ze niet laten liggen.

 18. wies 3 januari 2015

  Wauw wat een prachtige lakjes, de tweede is mijn favoriet! Ik ben echt jaloers hoe netjes jij je nagels altijd hebt. Gebruik jij een kwastje met nagellak remover om het helemaal mooi te krijgen?

 19. Myrthe 3 januari 2015

  Wauw, die zien er feestelijk uit! Maar, ze zijn ook erg leuk voor ‘normale’ dagen. Ik vind vooral Rock Chic erg mooi, ook erg leuk zo met het roze lakje van OPI πŸ™‚

 20. Beauty Treasures 3 januari 2015

  Vooral de combinatie tussen de glitter lakjes en de zwarte vind ik leuk!

 21. Ellemieke 3 januari 2015

  Die Sally Hansen glitters zien er echt leuk uit! Geen rondjes maar kleine lintjes, heel feestelijk.

 22. Floor Daasvand 4 januari 2015

  Ik vind vooral die 2e erg mooi! Ik heb een tijdje terug ook een Sally Hansen lakje gekocht bij de Action de zwart met witte spikkels, weer eens wat anders dan glitters dacht ik toen πŸ™‚

 23. Teddy 4 januari 2015

  Wat een leuke lakjes! Vooral de tweede is echt prachtig

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén