Sally Hansen x glitter

Een tijdje geleden liet ik jullie al eens wat nagellak van Sally Hansen zien die ik super cheap bij Action kocht. Maar laatst zag ik dat er nieuwe flesjes in het schap lagen die er eigenlijk best bijzonder uit zagen. Veel glitter en daar blijf ik toch een zwak voor hebben, haha! Tijd voor wat swatches!
Rock Chic is een doorzichtige lak met daarin van die bar glitters – smalle strookjes in verschillende kleuren. Net een soort confetti, heel feestelijk! Ik combineerde ‘m met My Very First Knockwurst van OPI. Wel vond ik dat er beste weinig glitter vanaf komt – ik had 2 laagjes nodig om het effect te krijgen wat je op de foto’s ziet.
Indi Glow vind ik het meest spectaculair eruit zien in het flesje, maar eenmaal op je nagels is het wat minder knallend. Hij heeft een paarse basis die helaas niet dekkend genoeg is om ‘m los te kunnen dragen, en dus combineerde ik ‘m over Licorice van Essie. Wederom 2 laagjes, zodat er voldoende glitters te zien waren. Ik vind de glitters overigens alsnog wel tof!
Het laatste glitterlakje wat ik mee nam heet Galaxy Green en heeft in het flesje een behoorlijk apart kleurtje, haha. Dat groene is wel zo licht dat je het niet echt meer ziet als je ‘m over een ander kleurtje aan brengt. Dan zie je wel de mix van wat meer chunky en kleine hologram glitters die erin zitten. Ik bracht ‘m aan over Orage van Chanel en ook deze vind ik best tof! Wel had ik ook hier 2 laagjes van nodig voor een mooi effect.

Eerlijk is eerlijk, deze Sally Hansen nagellak ziet er in het flesje wel wat spectaculairder uit dan uiteindelijk op je nagels. Toch zijn ze wel best leuk en bijzonder. En ze zijn maar €0,99 bij Action, en soms zelfs nog goedkoper! Ik weet niet of je ze nog makkelijk kunt vinden, maar als je ze spot bij je eerstvolgende bezoekje aan de Action zijn ze nog best het meenemen waard.

  1. Ik vind ze allemaal erg mooi, maar vooral doordat je zo mooi combineert met de kleur eronder, anders was ik voor die laatste nooit gegaan haha πŸ™‚

    Love,
    Didem.

    1. Ik gebruik zelf altijd een sneldrogende topcoat over nagellak – daardoor droogt het snel en blijft het langer zitten! Vind zelf INM Out the Door fijn, maar ook Insta-Dry van Sally Hansen en zelfs Essence heeft prima sneldrogende topcoats. Misschien een tip? πŸ™‚

  2. Wauw wat een prachtige lakjes, de tweede is mijn favoriet! Ik ben echt jaloers hoe netjes jij je nagels altijd hebt. Gebruik jij een kwastje met nagellak remover om het helemaal mooi te krijgen?

  3. Wauw, die zien er feestelijk uit! Maar, ze zijn ook erg leuk voor ‘normale’ dagen. Ik vind vooral Rock Chic erg mooi, ook erg leuk zo met het roze lakje van OPI πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *