Reading, watching, listening

Een tijd geleden heb ik al eens een post gemaakt over wat ik op dit moment aan het lezen, kijken en luisteren ben. En aangezien ik ongeveer altijd wel bezig ben met een boek of spannende serie en compleet verslaafd ben aan een of ander album, dacht ik.. Let’s do it again! Lees dus vooral verder als je wilt weten waar ik op dit moment mee bezig ben.Zo kocht ik laatst het boek van Zoë (ook wel bekend als Zoella). Ik dacht eigenlijk dat het een boek zou zijn waarin ze zelf vertelt over haar leven en hoe ze succesvol is geworden, maar dat is dus niet zo! Al is het verhaal wel gebaseerd op Zoë’s leven eigenlijk, want het gaat over een meisje dat succesvol wordt met haar blog en ook over bijvoorbeeld de paniekaanvallen waar Zoë zelf ook lange tijd last van heeft gehad. Het is overigens inmiddels wel duidelijk dat Zoë het boek zelf niet heeft geschreven, maar het door een ghostwriter is gedaan en zij alleen de ideeën heeft aangeleverd ervoor. Tot nu toe vind ik het verhaal wel lekker weg lezen en prima om vlak voor het slapen even een paar hoofdstukken van te lezen!

Tijdens de kerstvakantie heb ik de serie Under The Dome gekeken.. Maar achteraf gezien was dat best slecht haha. Daarna ben ik begonnen aan How to Get Away with Murder en dat vind ik, ondanks de wellicht wat lugubere titel, heel tof! Het gaat over studenten die aan hun rechtenstudie zijn begonnen en Annalise Keating als een van hun professoren krijgen. Zij noemt haar colleges “How to Get Away with Murder” en selecteert elk jaar een groepje studenten die mee mogen lopen in het advocatenkantoor wat ze naast haar baan als professor heeft. Dat lijkt tof, maar al snel wordt het een stuk gecompliceerder als er op de universiteit een studente vermoord wordt en zowel de studenten als de professor er steeds meer in verwikkeld lijken te raken.. Ik vind de serie echt heel tof, heerlijk spannend en uniek!

Wat betreft muziek ben ik op dit moment helemaal verslaafd aan Walk The Moon. Lekker vrolijke nummers! Vooral Shut Up And Dance vind ik leuk, maar ook de andere nummers op het album vind ik aan te raden. En tussendoor luister ik het nieuwste album van Take That (een beetje stiekem) wat denk ik wel in dezelfde categorie valt, haha.

Welke dingen kijk, lees en luister jij op het moment?