Neat & chique

Eerlijk is eerlijk, als het kon liep ik elke dag met de meest comfy kleding aan. Lekkere sneakers, een warme trui, niet teveel poespas. Maar soms moet je er toch net even wat netter uit zien en soms is het ook gewoon leuk om je net iets netter aan te kleden dan je normaal doet. Vind ik in ieder geval wel! En dan kies ik graag voor mooie schoenen en bijzondere sieraden. En een jasje, maar alleen als het echt moet ;). Een idee krijgen van wat ik bedoel? Kijk verder!

1. Zwarte veterschoenen €69,99
2. Grijze boots €79,99
3. Zwarte laarsjes met gesp €77
4. Zwart leren aktetas €157,95
5. Edelstalen horloge €299
6. Leren wikkelarmband met goudkleurige details €13,99
7. Bessenrode laarsjes €38
8. Bruine laarsjes met hak €89,95
9. Opvallende ketting met antieklook €18,99

Vooral de zwarte laarsjes vind ik heel tof! Al ben ik zelf niet zo’n held wat betreft het lopen op schoenen met een hak, dus kies ik zelf sneller voor platte laarsjes en schoenen. Maar ook dan zijn er gelukkig nog genoeg opties. Bruin of zwart om het lekker basic te houden, of juist een mooi kleurtje (gotta love bordeauxrood) om het ’t opvallende item van je outfit te maken! Ben jij meer van comfy of van chique? Of heb je de perfecte middenweg gevonden?

  1. Oeh, 3 en 4 <3 Ik ben wel van comfy en chique samen hoor! Laarsjes met een hak en dan een lekkere baggy trui :') Of een blouse met gympen, haha! Ik houd van beiden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *