Gosh Velvet Touch lipsticks winter 2014

Stiekem draag ik niet zo vaak lipstick, of eigenlijk bijna nooit. Vooral uit angst om er ineens zonder het door te hebben uit te zien als een clowntje haha. Toch kan het een look helemaal af maken en gelukkig zijn er ook genoeg minder opvallende kleurtjes die toch heel mooi zijn. Zoals de Velvet Touch lipsticks die je in de wintercollectie van Gosh kunt vinden!


In totaal zijn er 8 kleuren en ik heb er 4 opgestuurd gekregen. Sowieso werd ik al blij van de mooie, strakke en zwarte hulzen. En ook de kleurtjes zelf zien er mooi uit! Nude, maar niet zoals de kleurtjes die meer doen denken aan concealer. Twee kleurtjes zijn meer richting het roze en twee zijn meer bruinig.
Laten we beginnen met de frisse roze tinten, #155 Innocent en #156 Romance. De een lijkt aardig op de kleur van mijn eigen lippen, de andere vind ik echt een Barbiekleur. Opvallend is dat die eerste lipstick veel meer dekkend lijkt te zijn dan Romance. Ook op je lippen zie je dat verschil, al zijn ze allebei zeker niet extreem dekkend. Romance is niet echt mijn ding, de kleur vind ik niet zo mooi staan bij mezelf. Innocent vind ik zelf wel weer mooi! En in eerste instantie leek het even dat de lipsticks eventuele velletjes benadrukken, maar al snel lijken ze bijna te versmelten met je lippen en verdwijnt dat effect. Gelukkig!
#161 Sweetheart en #162 Nude zijn meer aan de bruine kant, waarbij de een weer net wat meer dekkend is dan de ander. Sweetheart vind ik zelf wel érg bruin en is wederom niet zo mijn ding. Nude vind ik daarentegen wel weer best mooi. Net als Innocent niet heel opvallend. Wat betreft houdbaarheid op de lippen doen de lipsticks het overigens gemiddeld – de lipsticks zijn best creamy en verdwijnen dus na een paar uur wel.

Innocent en Nude zijn in ieder geval zeker mijn favorieten! Ik vind ze beiden mooi en het zijn kleuren die ik vaker durf te dragen. Romance en Sweetheart zijn niet echt kleuren die bij mij goed staan maar ik kan me voorstellen dat ze bij anderen juist wel weer mooi zullen zijn. De Gosh Velvet Touch lipsticks zijn onderdeel van de wintercollectie 2014 en kosten €9,49 per stuk.

  1. Hooray voor zeven full face foto’s van Mayo in de ochtend! 😀 En over de lipsticks: ik vind ze voor mij denk ik net te licht, te subtiel, maar bij jou vind ik Sweetheart inderdaad heel mooi!

  2. Wat een goede review! Ik ben zelf niet zo kapot van lipsticks, maar ze staan jou wel erg goed! En inderdaad, Sweetheart staat je erg goed. Prachtige foto’s weer!

  3. Innocent en Nude zijn ook mijn favorieten denk ik! Vooral Innocent, want helemaal echt nude vind ik bij mezelf zooo niet staan, en die geeft nog een beetje een roze tintje.

  4. Volgens mij zou het jou echt wel staan als je wat vaker lipstick zou dragen! 🙂
    Ik vind deze kleurtjes een beetje tegenvallen, al heb ik zelf wel een lipstick van Gosh die ik erg mooi vind! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *