Good Food: Ellis Gourmet Burger

Dat Rotterdam Centraal een flinke upgrade heeft gehad zal jullie vast en zeker niet ontgaan zijn – wellicht dat je zelfs niet weet hoe het er voorheen uit zag. Maar niet alleen CS zelf is veranderd. Er komen namelijk ook steeds meer leuke hotspots bij in Rotterdam en rondom het station! Zoals bijvoorbeeld Ellis Gourmet Burger, oorspronkelijk uit België.
En wat ze daar hebben lijkt me al wel duidelijk – burgers! Allerlei soorten gegrilde burgers, zoals bijvoorbeeld de Funkie Chicken burger die je op de foto ziet. Dat was tijdens mijn tweede bezoekje aan Ellis, de eerste keer ging ik voor de Classic burger. Allebei vond ik ze echt heerlijk. Lekker brood, een lekkere burger en een combinatie van lekkere groenten en saus. Maar ook de huisgemaakte milkshakes, ice tea en limonade zijn aanraders! En als side dish kun je verschillende dingen kiezen, al ging ik beide keren voor friet. Met lekker pittige mayonaise!

De locatie van Ellis Gourmet Burger is ideaal – aan de zijkant en net iets buiten het station. Super handig als je nog even lekker wilt dineren voordat je een lange treinreis moet gaan maken of als je bijvoorbeeld op een centrale plek af wilt spreken. Met een gemiddelde prijs van €9 per burger is het niet de goedkoopste optie en met friet en drinken zit je al snel op €15-20 p.p. maar mij maak je 100% gelukkiger met dit dan met een bezoekje aan de Burger King! Wat mij betreft dus zeker een aanrader. En check de site als je meer wilt weten over de keten en het menu!

  1. Dit ziet er zo leuk uit! Ik heb alleen gehoord dat de enige vegan burger op de kaart niet zo’n succes is, wat ik nu dus echt onwijs jammer vind, omdat het er supergezellig uitziet! Prachtige foto’s weer, zo sfeervol. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *